Askıda bir yıldır bana bakan, kolumun bile girmediği elbiseye bugün girdimm. Giyerken de kesin içine sığamam ya hadi neyse bi deneyeyim dedim. Abuuu sonuç mükemmelll. Şok oldum sabah sabahhh.
Şimdi sıra denemeden alıp içine giremediğim kottaona da girdiğim an değmeyin keyfimeeee
Bir de sorum olacak dışarı çıktığınızda köfte yemeyi tercih ediyor musunuz? Kitapta okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam, diyeti bozmaktansa dışarı çıktığınızda alternatifiniz yoksa yağlı yiyecekleri tercih edebilirsiniz yazıyordu.
bence az yediğiniz için veremiyosunuz 2 yumurtanın beyazı bütün gün için yetmez ki bünyeye,yakıt almazsanız motor nasıl çalışsında yağ yaksın
Tebrik ederim arkadasim cogu gitmis azi kalmis. Cevap icin de ayrica tesekkur ederimmerhaba
çok sık olmamak kaydıyla arkadaşlarımla dışarı çıktğımda yağlı yiyeckler yediğim oldu.bu kaçamakları öğle yemeklerine denk getirmeye çalıştım ve diğer öğünde diyetime devam ettm.6.5 kg verdim.hala vermem gereken 2.5 kg var.bol şans
oooh süper darısı kotun başınaaynen ben öyle yapıyorum cnm,dışarda yemek zorunda kaldığımda bulursam tavuk ya da et döner servis olarak alıyorum ekmeksiz yıyorum yanında ki pilavı patatesi falan yemeden,eğer restorant tarzı biyerse de balık ya da etli bişeyler yiyorum dukanında dediği gibi diyet dışı bişey yemektense diyete uydurmaya çalısıyorum
arkadaşlar en çok hangi dukan tarifini yapıosunuz
merhaba
seyir evresindeym 1+1 modelini uyguluyorum söz ettğinz tarif buysa.yemek tariflerini dukandiyetim.blogspottan alıyorum yapıyorum.
kızlar bugun tartıldm yaklasık sanırım 2 kilo veya 1 kilo vermişim diyete baslamadan once tartılmamştım ama ortalama olarak biliodum. nescafe cok iciyorum 2 si 1 arada günde 4 fincan falan bi zararı olurmu?
geçmiş olsun cnm en kısa zamanda normale dönersin umarım,zorlada olsa bişeyler yemeye çalış aç bırakma kendini
kızlar bugun tartıldm yaklasık sanırım 2 kilo veya 1 kilo vermişim diyete baslamadan once tartılmamştım ama ortalama olarak biliodum. nescafe cok iciyorum 2 si 1 arada günde 4 fincan falan bi zararı olurmu?
ah kızlar ah sanırım duraklamaya girdim.66.5 gören ben şu anda 67.4 geldim.kilo veremediğim gibi ++ gördüm çok sinirliyim.
bir de size bir soru ayın 13 ünde regl .oldum 1 hafta sürdü.dün yine(ayın 25'i) çok az akıntı şeklinde kan geldi..sizce diyetle ilgisi var mıdır?dr dan randevu aldım bu arada...
aralıkta yazmıştım en son emzirdiğim için 3 gün atak yapıp bırakıp karataya devam etmiştim yolculuk falan da yapınca kalmıştı öyle hayatımda ilk gerçek diyetim olmuştu o da sayılırsa :) doğuma 103 ile girdim aralıkta 96 idim şimdi 87 yim aslında ekimden beri 16 kilo vermişim bebek dahil :) dün dukana başladım tekrar suyu bol tutunca bebek için sorun yaratmadı sütüm azalmadı 5 litre su içtim ve bol bol proteinimi aldım dukan testi hedef kilomu 57.4 olarak belirledi bundan sonra bırakmayı düşünmüyorum işte buraya yazıyorum hergün de rapor vercem beni de aranıza alır mısınız?
merhaba :) 5 litreyi hiç zorlamadan tamamen içimden gelerek içtim :) normalde günde 3 litre içiyorum zaten çay kahve vs içmiyorum tek sıvı kaynağım su yeşil çay içiyorum sadece 1 fincan içtim bugün dün 2 içmiştim