- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
herşeyi yaptım uygun formatta değildir diyor kaç kez denedim olmadı yardım lütfen...
herşeyi yaptım uygun formatta değildir diyor kaç kez denedim olmadı yardım lütfen...
merhaba Banucan
ben BMI değerlerimi güncellemek istiyorum fakat PINinimi kabul etmiyor.bu sitede sorun mu var acaba?eminim PINimden hep onu kullanırım çünkü.teşkler
arkadaşlar merhaba.aranızda çok şiddetli saç dökülmesi yaşayan var mı?ben çok ilginç bir tesadüfle diyete başladığım ilk gün olan 6şubattan beri bir sürü sağlık problemiyle uğraşıyorum.bu 3 haftada ağır bir tonsilit geçirdim,%50 bel fıtığım ya da %50 sakralizasyon denilen bir bel rahatsızlığım oldu(mr'dan sonra netleşecek),çok şiddetli bir alerji geçiriyorum,deli gibi kaşınmaktan geceleri uyuyamıyorum.en sonda işte saç dökülmesi eklendi ki normalde mevsim dönüşlerinde saçım böyle dökülürdü.ama ortada mevsim dönüşü falan yok.gayet kış yaşıyoruz.tüm bunların üstüne 21 günlük dukan maceramda atakta 1.2 kg verip 66.7 ile başladığım 18 günlük seyirim boyunca 66'nın içinde gidip geldim.tüm bunlardan ben dukanın bana yaramadığı sonucunu çıkarıyorum( siz ne dersiniz?
arkadaşlar merhaba.aranızda çok şiddetli saç dökülmesi yaşayan var mı?ben çok ilginç bir tesadüfle diyete başladığım ilk gün olan 6şubattan beri bir sürü sağlık problemiyle uğraşıyorum.bu 3 haftada ağır bir tonsilit geçirdim,%50 bel fıtığım ya da %50 sakralizasyon denilen bir bel rahatsızlığım oldu(mr'dan sonra netleşecek),çok şiddetli bir alerji geçiriyorum,deli gibi kaşınmaktan geceleri uyuyamıyorum.en sonda işte saç dökülmesi eklendi ki normalde mevsim dönüşlerinde saçım böyle dökülürdü.ama ortada mevsim dönüşü falan yok.gayet kış yaşıyoruz.tüm bunların üstüne 21 günlük dukan maceramda atakta 1.2 kg verip 66.7 ile başladığım 18 günlük seyirim boyunca 66'nın içinde gidip geldim.tüm bunlardan ben dukanın bana yaramadığı sonucunu çıkarıyorum( siz ne dersiniz?
insallah cunku insan kilolu olunca etrafindakilerin gorusu bakis acisi malesef ona gore oluyor (yada benim pskolojim baya bozuldu bilmiyorum hep bole hissediyorum) okulda bi tiyatro olcakti kilom yuzunden cok iyi rol yapmama ragmen cekinip katilmadim bu tarz seyleri bi daha yasamak istemiyorum ve ilerde universitenin
yepyeni bir baslangic olmasini istiyorum
ben de 10 şubatta başladım. Ben açık tenliyim, benim ellerim protein günlerinin sonunda acayip kuruyor. ilk başta atak döneminde kolarımın üst kısmı bile kurumuştu. şimdi kollarda sıkıntı yok ama ellerim kuruyup kıpkırmızı oluyor.cuma kan tahlili verdim. bakalım ne çıkacak.
ultio sana kesinlikle katılıorum..sanki inadımada yolda yürürken gördüğüm tüm bayanlar incecik,,çok sinir oluorum bu duruma :)) 63 kiloyum hedefim 54-55 kg.oturarak çalışmaktan 4 yıldır,tüm vücut dengem bozuldu.bide benim malesef kola hastalığım,bu diyete başlayınca hiç kola içemeyeceğim içinde kilo vereceğimi umuyorum.böbreklere zarar werdiği etkilerini okuyunca tereddütte kalmıştım diyete başlayıp,başlamamakta ama verilen kiloları görünce çok hırslandım :) bu hafta tartı ve kitabı edinip,pazartesi başlıcam inş..hepimizee boll şanslarr :)
Güzelim seni hırslandıracaksa söyliyeyim ben 16 şubatta başladım 5 gün atak yaptım, ama atak dönemimin 3. gününde arkadaşımın kutlaması vardı, o gün kaçamağın alasını yaptım pastalar börekler düşün
tam emin olmamakla beraber 5 kilo eksiğim eski halimden. Normalde 2-2.5 kilo bekliyordum ben. Seviniyorum tabii kilo verdiğim için ama tatsız bir dönem geçirdiğim için de olmuş olabilir bu kadar. Umarım bir sağlık sorununa neden olmaz, çünkü korkmuyor da değilim.
ultio sana kesinlikle katılıorum..sanki inadımada yolda yürürken gördüğüm tüm bayanlar incecik,,çok sinir oluorum bu duruma :)) 63 kiloyum hedefim 54-55 kg.oturarak çalışmaktan 4 yıldır,tüm vücut dengem bozuldu.bide benim malesef kola hastalığım,bu diyete başlayınca hiç kola içemeyeceğim içinde kilo vereceğimi umuyorum.böbreklere zarar werdiği etkilerini okuyunca tereddütte kalmıştım diyete başlayıp,başlamamakta ama verilen kiloları görünce çok hırslandım :) bu hafta tartı ve kitabı edinip,pazartesi başlıcam inş..hepimizee boll şanslarr :)
oh oh maşallah tebrik ederim
Aslında tam tersine dukan uygulayan kisilerde sacların ve tırnakların uzamadigini biliyorum dökülmede olabiliyor diye biliyorum oda vitamin eksikliğinden oluyormuş. O yüzden zaten dukan amcamız vitamin takviyesi almamızı istiyor sizler aliyormusunuz vitamin almanıza rağmen mi dökülüyor yani. Diyet oncesinde vücutta vitamin yoksa yani sebzeyle beslenmiyor yada doğal beslenmiyorsaniz birde bu diyetle iyice vitaminsiz kalmış olabilirsiniz. Cildin kurumasida vucuttaki yağ oranının iyice düşmesinden kaynaklanıyor. Ben diyet dısında sadece zeytin yağı ve koy tereyağı yiyordum. Oyuzden her iki dukan denememde de kabizlik hariç hiç bir sorunla karşılaşmadımyaaa cok üzüldüm rahatsizlanmana umarim diyet yüzünden degildir . Ben hic bir saglik problemi yasamadim
allaha binlerce sükür ama bu ay iki kez regl oldum doktorda sebebi hersey olabilir dedibaska birileri var mi diye bakiniyorum bende
ama senin problemlerinin tesadüf olmasini diliyorum umarim diyettten degildir ha birde ben hic sac dökülmesi
yasamadim aksine sanki daha gürlesti ve cabuk uzuyor saclarim zira protein iyi gelir saclara
kızlaaar uzun zaman sonra ilk kez 40 beden pantolon denedim zara'da, gayet güzel olduuzun zaman sonra ilk kez tartıda 6lı rakamlar görmeye başladım, kimse kaçamak yaptıramaz artık bana haftasonu sevgilim geldi, 3 haftadır beni ilk görüşüydü, gözlerine inanamadı moralleri bozmaca yok, emeklerimizin karşılığını alacağız dukancılar. bol eksili günler diliyorum