Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba.aranızda çok şiddetli saç dökülmesi yaşayan var mı?ben çok ilginç bir tesadüfle diyete başladığım ilk gün olan 6şubattan beri bir sürü sağlık problemiyle uğraşıyorum.bu 3 haftada ağır bir tonsilit geçirdim,%50 bel fıtığım ya da %50 sakralizasyon denilen bir bel rahatsızlığım oldu(mr'dan sonra netleşecek),çok şiddetli bir alerji geçiriyorum,deli gibi kaşınmaktan geceleri uyuyamıyorum.en sonda işte saç dökülmesi eklendi ki normalde mevsim dönüşlerinde saçım böyle dökülürdü.ama ortada mevsim dönüşü falan yok.gayet kış yaşıyoruz.tüm bunların üstüne 21 günlük dukan maceramda atakta 1.2 kg verip 66.7 ile başladığım 18 günlük seyirim boyunca 66'nın içinde gidip geldim.tüm bunlardan ben dukanın bana yaramadığı sonucunu çıkarıyorum( siz ne dersiniz?

ben de 10 şubatta başladım. Ben açık tenliyim, benim ellerim protein günlerinin sonunda acayip kuruyor. ilk başta atak döneminde kolarımın üst kısmı bile kurumuştu. şimdi kollarda sıkıntı yok ama ellerim kuruyup kıpkırmızı oluyor.cuma kan tahlili verdim. bakalım ne çıkacak.

yaaa cok üzüldüm rahatsizlanmana umarim diyet yüzünden degildir . Ben hic bir saglik problemi yasamadim
allaha binlerce sükür ama bu ay iki kez regl oldum doktorda sebebi hersey olabilir dedi baska birileri var mi diye bakiniyorum bende

ama senin problemlerinin tesadüf olmasini diliyorum umarim diyettten degildir ha birde ben hic sac dökülmesi
yasamadim aksine sanki daha gürlesti ve cabuk uzuyor saclarim zira protein iyi gelir saclara

cnm çok geçmiş olsun acaba yumrutaya falan alerjin mi var,belkide vücuduna protein ağırlıklı beslenmek iyi gelmedi tepki gösteriyo 21 günde başladığın kiloya yakın seyrediyo olmanda garip ben 5 şubatta başladım 4 kilo gitti ki benim bile ilk ay için normalden yavaş gidiyo, kan testi yaptırdın mı cnm belki proteine toleransın düşüktür

ultio sana kesinlikle katılıorum..sanki inadımada yolda yürürken gördüğüm tüm bayanlar incecik,,çok sinir oluorum bu duruma :)) 63 kiloyum hedefim 54-55 kg.oturarak çalışmaktan 4 yıldır,tüm vücut dengem bozuldu.bide benim malesef kola hastalığım,bu diyete başlayınca hiç kola içemeyeceğim içinde kilo vereceğimi umuyorum.böbreklere zarar werdiği etkilerini okuyunca tereddütte kalmıştım diyete başlayıp,başlamamakta ama verilen kiloları görünce çok hırslandım :) bu hafta tartı ve kitabı edinip,pazartesi başlıcam inş..hepimizee boll şanslarr :)

Bence bu durum vücuttan sıvıların atılmasından kaynaklanıyor, cildimiz nemi kaybettiği zaman kuruyor. Gün içerisinde aldığınız sıvı yeterli değildir belki de.

Çok geçmiş olsun size de bence alerjileriniz devam edecek mi etmeyecek mi diye bir süre diyet uygulamayın, sebze agırlıklı beslenin. Tabii doktorunuza başvurun öncelikle. Geçmiş olsun

Güzelim seni hırslandıracaksa söyliyeyim ben 16 şubatta başladım 5 gün atak yaptım, ama atak dönemimin 3. gününde arkadaşımın kutlaması vardı, o gün kaçamağın alasını yaptım pastalar börekler düşün
tam emin olmamakla beraber 5 kilo eksiğim eski halimden. Normalde 2-2.5 kilo bekliyordum ben. Seviniyorum tabii kilo verdiğim için ama tatsız bir dönem geçirdiğim için de olmuş olabilir bu kadar. Umarım bir sağlık sorununa neden olmaz, çünkü korkmuyor da değilim.

inş.arkadaşım herhangi bir sorun yaşamayız.çünkü bi diyetisyen arkadaş,böbreklere zarar verebileceği için hastalarına bu diyeti önermediğini söyledi.ama malesef benim metabolizmam ailece çok yawaştır..kaç ay nestle nesfit günde 2 öğün diyetini denedim yinede 2 ayda en fazla 1,5 kg werdim,artık nesfitten bıkıpta diyeti bırakınca o kiloyuda fazlası ile geri aldım.o nedenle artık bende bu diyete başlıcam,,napalım zarar fln die negatif düşünmeyip,pozitif bi biçimde vereceğim kiloların hayalini kurmaya başladım bile :))

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))

bende yolda giderken milletin kot bedenlerini hesapliorum resmen kac kilo versem ole olurum falan diye :)) kola vb gazli icecekleri kucukken de sevmedigimden sorun olmuyo fakat bitter cikolata hastaligindan muzdaribim malesef :2: bobrekler konusunda da suyunu icersen hic problem yasamassin diye dusunuyorum cunku mehmet oz bile bu diyete onay vermis digerlerinin ne dedigini pek umursamiyorum acikcasi insallah istedigimiz hedeflere ulasiriz

2.atak günü yediklerim
1 yumurta
30 gr peynir
150 gryoğurt
3 parça dana eti
1 çipura
4 tane roka
1 bardak süt
1.5 yulaf kepeği
3 lt su

5sp 5 ps öneriyor kitap 3 gün daha atak var 5/5 yapan var mı aranızda

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

İlk günüm,

Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
peynir
Dukan krep
Yeşil çay
Ara
*Light çilekli mey.ygrt
Öğle
*Ton balık
Akşam
*Tavuk
*yoğurt
Tatlı istediğim dışında koly bi gündü. Çelişkiye düşerek meyveli yoğurt yedim.İnşallah bundan sonraki günlerimde böle devam eder=)

Son düzenleme:
Aslında tam tersine dukan uygulayan kisilerde sacların ve tırnakların uzamadigini biliyorum dökülmede olabiliyor diye biliyorum oda vitamin eksikliğinden oluyormuş. O yüzden zaten dukan amcamız vitamin takviyesi almamızı istiyor sizler aliyormusunuz vitamin almanıza rağmen mi dökülüyor yani. Diyet oncesinde vücutta vitamin yoksa yani sebzeyle beslenmiyor yada doğal beslenmiyorsaniz birde bu diyetle iyice vitaminsiz kalmış olabilirsiniz. Cildin kurumasida vucuttaki yağ oranının iyice düşmesinden kaynaklanıyor. Ben diyet dısında sadece zeytin yağı ve koy tereyağı yiyordum. Oyuzden her iki dukan denememde de kabizlik hariç hiç bir sorunla karşılaşmadım

kızlaaar uzun zaman sonra ilk kez 40 beden pantolon denedim zara'da, gayet güzel oldu uzun zaman sonra ilk kez tartıda 6lı rakamlar görmeye başladım, kimse kaçamak yaptıramaz artık bana haftasonu sevgilim geldi, 3 haftadır beni ilk görüşüydü, gözlerine inanamadı moralleri bozmaca yok, emeklerimizin karşılığını alacağız dukancılar. bol eksili günler diliyorum

vay canina harikasın tebrik EDİYORUM canım SENİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…