- 10 Ocak 2012
- 219
- 0
süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..Selam kızlar.
Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu
Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım.
aynı şey benimde başıma geld 7 aylık hamileyken..şerefsiz bunlar yaaagünaydın kızllarrrr yarim geçmiş olsun canım takma kafana hatta sana birşey anlatayım ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda anlayacağın hastaneden geliyorum kontrolden bi adam takıldı peşime ama ben nereye o oraya allahım ne laflar söylüyo arkamdan hızlıda yürüyemiyorum doğumumama bi kaç gün var düşün artık etrafıma bakınıyorum taksi falan hiç bişey yok birde korktum başka zaman olsa koşarım falan o durumda yapamıyorumda adam hızlı hızlı bana doğru yürüyo ve bi sürü laf söylüyo ağlamaya başladım ama bellide etmiyorum korktuğumu o anda allah tarafından mucize gibi taksi geçiyo yoldan hemen durdurdum bindim ama adamın suratındaki ifadeyi görsen iğrenç pislik salak salak gülüyo kaç gün kendime gelemedimöyle insanlar varki hamileyken bile böyle pis şeyler yapıyolar kadınlık zor gerçekten
amaannn , ya güzelim boşver, ben senin kilona gelsem, tadına bakmam direk yerimbiri beni durdursunnnnnnn...........
freni patlamış kamyon gibiyim, ne görsem tadına bakıyorum,çok pişman oluyorum sonra bir sonraki gördüğüm şeyin tadına bakmama engel olmuyor bu
regl olmak üzereyim, sınav stresi içindeyim, ay çok gerginim, şimdi oğlumu arabasına koyup 2-3 saat dışarda dolaşçam mutfaktan uzak dururum en azından böylece
akşam olsun yatalım ve yarın bu tatlı krizi bitsin lüften
bedduana bayıldımm
38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)
kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum
canım hoşgeldin, lıght süt+yoğurt+peynir almayıda unutma..haa bide bolca yumurtaSlm kızlarrrr dün kitabı almaya gittim pakete koydular cüzdanımı işyerinde unutmuşum neyseki biraz önce gidip aldım şu yulaf kepeğini 2 migrosta da bulamadım bi tanesi öğlene gelir dedi aynı markanın hep yulaf ezmesi var bende de takıntı harfi harfine uymam gerekiyor birde bişey daha paylaşmıştın yarim aromamıydı o baktım ona da küçük küçük vanilya limon aroması falan vardı sormadan almıyayım dedim hee birde tatlandırıcı baktım siz toz mu demiştiniz biraz açıklasanıza bana ona göre alışveriş yapayım akşam
bulabilirsen goji berrryde al..C vitamini ve kabızlık için iyi geliyo.yeşil çayda al tabi..