Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..

aynı şey benimde başıma geld 7 aylık hamileyken..şerefsiz bunlar yaaa

amaannn , ya güzelim boşver, ben senin kilona gelsem, tadına bakmam direk yerim

38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)

kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum
bedduana bayıldımm

canım hoşgeldin, lıght süt+yoğurt+peynir almayıda unutma..haa bide bolca yumurta
bulabilirsen goji berrryde al..C vitamini ve kabızlık için iyi geliyo.yeşil çayda al tabi..

osman müftüoğlu nun ki diğer protein diyetlerini kastediyor aslında..ben de hepsini okudum defalarca.kiii ben 6 ayda bir nurtopu gibi börek taşı düşürürüm.bir sorun olmadı hatta olduğunu düşündüğüm zamanlarda tahlil sonuçlarım gayet normaldi.

Hoşbulduk cnm teşekkürler biri bana şu çizelgeyi yapabilir mi yapamadım

iyi fikir. o zaman kadarda ben resim eklemeyi başarırım belki.

ay ben bu sayfayı kullanma özürlüyümde biraz. tabe kurcalarsam bulurum

cevap yazdığımız yerde eeklentiler var ataç resmi ile gösterilmiş...ordan ekliyorsun şeker.

merhabalar.bugün diyette 19.günüm.tam 1 hafta önce tahlil yaptırmıştım.bu sabah doktoruma gösterebildim.doktorum meyve yememek,sebze çok tüketememek üzerinden ''yapmasan daha iyi değil mi'' dedi ama geri kalan sonuçlara bakıp ''dukan diyetinin en büyük zararı böbrekleredir.sizinde böbrek fonksiyonlarınız gayet iyi görünüyor'' dedi.ama her bünye farklı sonuçta.size uymayacağını ya da yapamayacağınızı ya da zarar göreceğinizi düşünüyorsanız yapmayın.en önemlisi sağlık sonuçta.geçen hafta aramızdan ayrılan bir arkadaş oldu,tahlil sonuçlarına göre.ama iyi çıkanlar,değerleri düzelenlerde var.karar sizin.

Hoşbulduk cnm teşekkürler biri bana şu çizelgeyi yapabilir mi yapamadım

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

cnm burdan baka baka yapabilirsin sadece en sonu farklı.en sonunda kopyaladığın kısmı profilinde çizelge yazan yere yapıştırcaksın,tickerfactory sitesınden aldığın lınkıde kaydet ve şifreyı unutma,ordan kılo değişikliğini yapıcaksın burdada değişcek her seferınde aynı ıslemlerı yapmana gerek kalmıcak

nilüfer sana da geçmiş olsun. ne bileyim ben de işte bir böbreğimde küçülme oldu. fasulye gibi oldu. yani tek böbrekliyim diyebilirim. o yüzden korkum.. Taylan Kümeli, Osmanmüf. valla aklına kim gelirse kötülemiş işte diyeti. ben de ondan korkyum. olan tek böbreği de kaybetmeyeyim diye

ay bişey paylaşmak istoyrum söylemezsem çatlarım

eşim dün akşam balık almı. getirdi eve bunlar hala canlı dedi bana. bende dalga geçiyor sandım. görümceme verdi sen temizlermisin diye.ben temizleyemiyorumda içim bi hoş oluyor bacaklarımın canı kesiliyor. ben halen bakmadım balıklara. az önce aradı beni

bizim balıklar hala taze diye. aradım görümcemi. bi tanesinin eceliyle ölmesini bekliyorum dedi bana . kesmeye kıyamadım diyor. bir de akşmadan balkona atmış. geldiğinde yaşıyorlardı halen dedi. ankaranın soğuğunu bilirsiniz belki. o ayazda hala bi iki tanesi canlıymış

bana levrek dediler ama sizce de böle bişi mümkün mü? içim bi hoş oldu

ben onları yiyemem ki!!!!!!

tatlım ben her seferinde yeni baştan yapıyorum, kaydediliyormuyduuuuu

ekledim bakalım oldu mu
kaydet dedinmi yapıştırdıktan sonra..

merhaba hoşgeldin bende diyet ilerledikçe kan koelstrol tiroit vs değerleri düzelenlerdenim.eğer diyeti bütün ayrıntılarıyla yaparsan bi sağlık sorunu yaşayacağını sanmıyorum,bu diyette proteine fazla yuklendıgımız ıcın gunluk 2 lt den aşagı su tüketmemen lazım en önemli kısmı bu sağlık için

ayy öçok hpşsun yaaa, ben de ankaradayım ama canlı balığa daha rastlamadım..canımcım niye yiyemiyorsun, düşünmeden ye..senin yiyeceğin ölü gelenlerdendir nerde otuyosun canım ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…