- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
Sevgili Arkadaslar,
yaklaşık 2 gündür Dukan diyetini araştırıyorum ama olumsuz yazılar çok okudum bu diyetle ilgili. Ben de başlayıp başlamamkta kararsızım. Böbreklerde kalıcı sorun yapabilir yazıyor. Dukan ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? ya da bu konuyu benim dışımda araştıran oldu mu?
sonuç olarak. tavsiye ediyor musunuz?
teşekkürler...
Canım o diyeti kötüleyenler var ya hepsi kendi diyetlerini öne çıkarmak için yapıyorlar bence bunu.
2 aydır yapıyorum ama bir sorunla karşılaşmadım bende.
yine de dukan düzenli olarak tahlillerin yapılmasını öneriyor.
ben 9 10 yaşlarındayken bi adam aynı şeyi yapmıştı kötü bişey olduğunu düşündüm heralde çok çok ağladım.adam uzaklaştı ama hiç unutamam büyüklere yapınca anlıyorsun tepki veriyorsun bide çocukları düşünün bu pislikler var çevrede Allah evlatlarımızı korusun daha sonraada bizleri...
Aminnnn evlatlarımızı korusun Rabbim.
biri beni durdursunnnnnnn...........
freni patlamış kamyon gibiyim, ne görsem tadına bakıyorum,çok pişman oluyorum sonra bir sonraki gördüğüm şeyin tadına bakmama engel olmuyor bu
regl olmak üzereyim, sınav stresi içindeyim, ay çok gerginim, şimdi oğlumu arabasına koyup 2-3 saat dışarda dolaşçam mutfaktan uzak dururum en azından böylece
akşam olsun yatalım ve yarın bu tatlı krizi bitsin lüften
Canım yapma aman diyim. 23 kilo vermiş birine yakışıyor mu hiç.
Ayyy çizmelerimin fermuarı sonunda kapandıı :) Bi mutluyum bi mutluyum o kadar mutluyum yaniiii1 kilocuk da gitmişşş ama hala regl olamadım yaaa böhüüü
Gözün aydın şekerim.
bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım allahım harika bir duygu umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar
16/02/2012:79
24/02/2012:75.2
65 filan olursam hamile kalıcam umarım olur 3 yıldır evliyim sağlık sorunlarım yüzünden bekledik artık sağlığımda düzeldi birde zayıflarsam herşey harika olur 3 kişilik bir aile olabiliriz
Ayyy hadi işallah canım ya isteyen herkese nasip olsun.
nisan 1 de o gün ya da o hafta çekilmiş fotoları koyalım mı??*
Olurrrrr
süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..
ay bişey paylaşmak istoyrum söylemezsem çatlarım
eşim dün akşam balık almı. getirdi eve bunlar hala canlı dedi bana. bende dalga geçiyor sandım. görümceme verdi sen temizlermisin diye.ben temizleyemiyorumda içim bi hoş oluyor bacaklarımın canı kesiliyor. ben halen bakmadım balıklara. az önce aradı beni
bizim balıklar hala taze diye. aradım görümcemi. bi tanesinin eceliyle ölmesini bekliyorum dedi bana . kesmeye kıyamadım diyor. bir de akşmadan balkona atmış. geldiğinde yaşıyorlardı halen dedi. ankaranın soğuğunu bilirsiniz belki. o ayazda hala bi iki tanesi canlıymış
bana levrek dediler ama sizce de böle bişi mümkün mü? içim bi hoş oldu
ben onları yiyemem ki!!!!!!
Böyle birşey mümkün değil canım. İmkansız yani. Su dışında yaşamaz o balıklar bikaç dakika içinde ölürler suyun dışına çıkınca.