Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili Arkadaslar,
yaklaşık 2 gündür Dukan diyetini araştırıyorum ama olumsuz yazılar çok okudum bu diyetle ilgili. Ben de başlayıp başlamamkta kararsızım. Böbreklerde kalıcı sorun yapabilir yazıyor. Dukan ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? ya da bu konuyu benim dışımda araştıran oldu mu?
sonuç olarak. tavsiye ediyor musunuz?
teşekkürler...

Canım o diyeti kötüleyenler var ya hepsi kendi diyetlerini öne çıkarmak için yapıyorlar bence bunu.
2 aydır yapıyorum ama bir sorunla karşılaşmadım bende.
yine de dukan düzenli olarak tahlillerin yapılmasını öneriyor.

ben 9 10 yaşlarındayken bi adam aynı şeyi yapmıştı kötü bişey olduğunu düşündüm heralde çok çok ağladım.adam uzaklaştı ama hiç unutamam büyüklere yapınca anlıyorsun tepki veriyorsun bide çocukları düşünün bu pislikler var çevrede Allah evlatlarımızı korusun daha sonraada bizleri...

Aminnnn evlatlarımızı korusun Rabbim.

biri beni durdursunnnnnnn...........
freni patlamış kamyon gibiyim, ne görsem tadına bakıyorum,çok pişman oluyorum sonra bir sonraki gördüğüm şeyin tadına bakmama engel olmuyor bu
regl olmak üzereyim, sınav stresi içindeyim, ay çok gerginim, şimdi oğlumu arabasına koyup 2-3 saat dışarda dolaşçam mutfaktan uzak dururum en azından böylece
akşam olsun yatalım ve yarın bu tatlı krizi bitsin lüften

Canım yapma aman diyim. 23 kilo vermiş birine yakışıyor mu hiç.

Ayyy çizmelerimin fermuarı sonunda kapandıı :) Bi mutluyum bi mutluyum o kadar mutluyum yaniiii :KK1: 1 kilocuk da gitmişşş ama hala regl olamadım yaaa böhüüü :KK43:

Gözün aydın şekerim. :nazar:

bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım allahım harika bir duygu umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar
16/02/2012:79
24/02/2012:75.2
65 filan olursam hamile kalıcam umarım olur 3 yıldır evliyim sağlık sorunlarım yüzünden bekledik artık sağlığımda düzeldi birde zayıflarsam herşey harika olur 3 kişilik bir aile olabiliriz :KK52:

Ayyy hadi işallah canım ya isteyen herkese nasip olsun.

:KK28: nisan 1 de o gün ya da o hafta çekilmiş fotoları koyalım mı??*

Olurrrrr :KK76:

süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..

:KK19:

ay bişey paylaşmak istoyrum söylemezsem çatlarım

eşim dün akşam balık almı. getirdi eve bunlar hala canlı dedi bana. bende dalga geçiyor sandım. görümceme verdi sen temizlermisin diye.ben temizleyemiyorumda içim bi hoş oluyor bacaklarımın canı kesiliyor. ben halen bakmadım balıklara. az önce aradı beni

bizim balıklar hala taze diye. aradım görümcemi. bi tanesinin eceliyle ölmesini bekliyorum dedi bana . kesmeye kıyamadım diyor. bir de akşmadan balkona atmış. geldiğinde yaşıyorlardı halen dedi. ankaranın soğuğunu bilirsiniz belki. o ayazda hala bi iki tanesi canlıymış

bana levrek dediler ama sizce de böle bişi mümkün mü? içim bi hoş oldu

ben onları yiyemem ki!!!!!!

Böyle birşey mümkün değil canım. İmkansız yani. Su dışında yaşamaz o balıklar bikaç dakika içinde ölürler suyun dışına çıkınca.

tatlım ben her seferinde yeni baştan yapıyorum, kaydediliyormuyduuuuu :KK53:

kaydet dedinmi yapıştırdıktan sonra..

tabi cnm sana yaparken bi link veriyo bunu kaydedin diye,onu sık kullanılanlara kaydettim ben ona tıklıyorum şifremi istiyo,şifreyi gırınce ordan suankı kılomu degıstırıyorum burayada otomatık olarak yansıyo değişim herseferınde ugrasmıyosun :21:

çok teşekkürler.. ama ben tek böbrekliyim diyebiliriz. daha önceki kötü diyet deneyimimden sonra böbreğin biri gitti...kandaki pıhtılaşma böbreği bitirmiş. benim korkum bundan.. sen kaç kilo verdin? herhangi bir sorun yok yani... çok sağol

tabi cnm sana yaparken bi link veriyo bunu kaydedin diye,onu sık kullanılanlara kaydettim ben ona tıklıyorum şifremi istiyo,şifreyi gırınce ordan suankı kılomu degıstırıyorum burayada otomatık olarak yansıyo değişim herseferınde ugrasmıyosun :21:

hmm ben bilmiyodum, ama neymiş , bilmemek değil, öğrenmemek ayıpmış dimiii :KK9:

çok teşekkürler.. ama ben tek böbrekliyim diyebiliriz. daha önceki kötü diyet deneyimimden sonra böbreğin biri gitti...kandaki pıhtılaşma böbreği bitirmiş. benim korkum bundan.. sen kaç kilo verdin? herhangi bir sorun yok yani... çok sağol

cnm kime sordun bilmiyorum da bana sorduysan cevaplıyım:KK9: ben geçen sene bu diyetle 10 kg verdim ve eski sonuçlarıma göre yeni yapılan sonuçlar çok iyi çıkmıştı doktor bile diyetin adını aldı falan ama ben bol bol suyumu da içtim vitamin için gojy berry mide yedim karbo eksiliği olmaması için yulaf kepeğimide ihmal etmedim o şekilde oldumu bi sorun yaşamadım

Slm kızlarrrr dün kitabı almaya gittim pakete koydular cüzdanımı işyerinde unutmuşum neyseki biraz önce gidip aldım şu yulaf kepeğini 2 migrosta da bulamadım bi tanesi öğlene gelir dedi aynı markanın hep yulaf ezmesi var bende de takıntı harfi harfine uymam gerekiyor birde bişey daha paylaşmıştın yarim aromamıydı o baktım ona da küçük küçük vanilya limon aroması falan vardı sormadan almıyayım dedim hee birde tatlandırıcı baktım siz toz mu demiştiniz biraz açıklasanıza bana ona göre alışveriş yapayım akşam

Öncelikle hoşgeldin aramıza...Başlamadan önce kitabı okuman yararına olacaktır...Kitapta nasıl yapılması gerektiğinin yanında önemli bilgiler de vermiş dukan amca...Yulaf ezmesi yulaf unu vs bize uygun değil kesinlikle...Yulaf kepeği olmalı eğer migrostan alacaksan doğalsan marka oluyor...Bir ayda yaklaşık iki paket gidiyor kullanıldığında düzenli... O yüzden eğer kesin kararlıysan ve aylık alışveriş yapacaksan 3 paket alki bazen bulunmuyor stoğun olsun...Öncelikle alman gereken kahvaltı için peynir,üçgen peynir,hindi salam ya da füme ve süt... Bunlar önceliğin olsun bunlar dışında bol bol tavuk ve et al...Sebzeyi de haftalık alırsın...Tatlandırıcı olarak eğer çay kahve için kullanacaksan tablet olanlardan al yanında taşıyabilmen açısından ve splenda marka al bitkisel oluyormuş o...Ben ilk alışverişimde bunları aldım daha sonra yapacağım tatlıya göre yemeğe göre ekstradan aldıklarım oldu...Puding,kakao,toz tatlandırıcı(tatlı ve yemeklerde kullanmak için),süt tozu bunları ihtiyacın oldukça alırsın...:KK34::KK34:

bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım allahım harika bir duygu umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar
16/02/2012:79
24/02/2012:75.2
65 filan olursam hamile kalıcam umarım olur 3 yıldır evliyim sağlık sorunlarım yüzünden bekledik artık sağlığımda düzeldi birde zayıflarsam herşey harika olur 3 kişilik bir aile olabiliriz :KK52:

inşş canımmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
bebek bir aile için çok güzel bir şey Allah hepimize nasip etsin:emir_bebek:En Büyük KK

:KK28: nisan 1 de o gün ya da o hafta çekilmiş fotoları koyalım mı??*

eveeetttt=))) valla ben ne kadar inebilirim bilmiyorum ama bu uygulamaya beni de katabilirsinizEn Büyük KK

gelelim bugünkü menüme:)

sabah:1 katı yumurta+peynir+form çay
öğle: ciğerli krep+yoğurt (harika olmuştuuuuu)
ara:yoğurt veya süt
akşam mücver varmış vallaa ohh tabiki bol yoğurt ile:)

az önce spor salonunu aradım 20:00'de pilates varmış:) 1 saat birde ona gittim miiii? günümü kapatırım:KK8::KK8:

ya arkadaşım sonuçta hiçbirimiz dr değiliz ...böbrek çok önemli bir organ.herşeyden yiyebildiğin diyetler var sen onlara yönel bence.bu diyetin hiçbir zararı yok diye sadece dukan der başka kimsenin deme yetkisi ve ehliyeti yok zaten..ha biz de bir zararı yok ama sen zaten bir diyetle böbreğinden olmuşsun.bence yapma ne olur ne olmaz Allah korusun..

cnm kime sordun bilmiyorum da bana sorduysan cevaplıyım:KK9: ben geçen sene bu diyetle 10 kg verdim ve eski sonuçlarıma göre yeni yapılan sonuçlar çok iyi çıkmıştı doktor bile diyetin adını aldı falan ama ben bol bol suyumu da içtim vitamin için gojy berry mide yedim karbo eksiliği olmaması için yulaf kepeğimide ihmal etmedim o şekilde oldumu bi sorun yaşamadım

çok teşekkür ederim cevabın için...biraz daha tatmin oldum.. çok çok sağol

inşş canımmmmm:emir_bebek::emir_bebek:
bebek bir aile için çok güzel bir şey Allah hepimize nasip etsin:emir_bebek:En Büyük KK

eveeetttt=))) valla ben ne kadar inebilirim bilmiyorum ama bu uygulamaya beni de katabilirsinizEn Büyük KK

gelelim bugünkü menüme:)

sabah:1 katı yumurta+peynir+form çay
öğle: ciğerli krep+yoğurt (harika olmuştuuuuu)
ara:yoğurt veya süt
akşam mücver varmış vallaa ohh tabiki bol yoğurt ile:)

az önce spor salonunu aradım 20:00'de pilates varmış:) 1 saat birde ona gittim miiii? günümü kapatırım:KK8::KK8:

tamam o güne kadar tam gaz:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Öncelikle hoşgeldin aramıza...Başlamadan önce kitabı okuman yararına olacaktır...Kitapta nasıl yapılması gerektiğinin yanında önemli bilgiler de vermiş dukan amca...Yulaf ezmesi yulaf unu vs bize uygun değil kesinlikle...Yulaf kepeği olmalı eğer migrostan alacaksan doğalsan marka oluyor...Bir ayda yaklaşık iki paket gidiyor kullanıldığında düzenli... O yüzden eğer kesin kararlıysan ve aylık alışveriş yapacaksan 3 paket alki bazen bulunmuyor stoğun olsun...Öncelikle alman gereken kahvaltı için peynir,üçgen peynir,hindi salam ya da füme ve süt... Bunlar önceliğin olsun bunlar dışında bol bol tavuk ve et al...Sebzeyi de haftalık alırsın...Tatlandırıcı olarak eğer çay kahve için kullanacaksan tablet olanlardan al yanında taşıyabilmen açısından ve splenda marka al bitkisel oluyormuş o...Ben ilk alışverişimde bunları aldım daha sonra yapacağım tatlıya göre yemeğe göre ekstradan aldıklarım oldu...Puding,kakao,toz tatlandırıcı(tatlı ve yemeklerde kullanmak için),süt tozu bunları ihtiyacın oldukça alırsın...:KK34::KK34:

hOŞBULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. dUKAN DİYETİNDE KESİN KARARLIYIM YOKSA KİTABI GİDİP ALMAZDIM :) HEVES DEĞİL YANİ HEDEFİM 65 OLMAK BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAFTASONU KİTABI OKUYUP ANLIYAYIM Bİ GÜZEL PAZARTESİ BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH ÜÇGEN PEYNİR DERKEN HANGİSİ HER TÜRLÜ PEYNİ YENİYORMU DİYET OLMASI ŞART SANIRIM KALPERİN DİYET PEYNİRİ VAR ONU DEDİN SANIRIM HAFTASONU ALICAM İNŞALLAH

hOŞBULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. dUKAN DİYETİNDE KESİN KARARLIYIM YOKSA KİTABI GİDİP ALMAZDIM :) HEVES DEĞİL YANİ HEDEFİM 65 OLMAK BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAFTASONU KİTABI OKUYUP ANLIYAYIM Bİ GÜZEL PAZARTESİ BAŞLAYACAĞIM İNŞALLAH ÜÇGEN PEYNİR DERKEN HANGİSİ HER TÜRLÜ PEYNİ YENİYORMU DİYET OLMASI ŞART SANIRIM KALPERİN DİYET PEYNİRİ VAR ONU DEDİN SANIRIM HAFTASONU ALICAM İNŞALLAH

Diyet olması gerekiyor evet...Ama hafta da iki den fazla tüketme :KK34::KK34::KK34: Her yediğin şeylerin light olmasına dikkat et...Yumurta almayı da unutma :KK9::KK9::KK9:

Cetvel konusunda yardımcı olabilirim istersen...

ayy öçok hpşsun yaaa, ben de ankaradayım ama canlı balığa daha rastlamadım..canımcım niye yiyemiyorsun, düşünmeden ye..senin yiyeceğin ölü gelenlerdendir :KK1::KK1: nerde otuyosun canım ankarada

akderedeyim.balgatta da çalışıyorum.

ben hiç anlamam balıktan. bildiğim bi somon bi alabalık. onlarıda renginden tanıyroum. yani görsem temizlenmemiş halini bilemem. pek balık kültürüm yok.

X