Oy oy oy ben haftada 1 kg vereyim deli dana gibi koşarım evde ağzıma yasak bisey sürersem ne olayım ama keske her hafta gitse 1 kg. Ataktan bile çok ümitlenmiyorum açıkcası. Hadibakalimhoşgeldin,sefa getirdin.hadi bakalım kolay gelsin.pozitif başlayacağız ama.her hafta 1kg inşallah...
Selam kızlar.
Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu
Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım.
terbiyesizin önde gideni işte, hiç sıkma canını,kızlar günaydın...
dün işten çıktığımdan beri çok zor saatler geçiriyorum... otobüse bindim koridor tarafında oturuyorum... dananın biri arkası dönük araba sallandıkça totosunu koluma sürtüp duruyo... aramızdaki iğrenç diyaloğa bakın:2:
* rica etsem biraz ilerleyebilirmisiniz? dedim...
* rahatsızmı oldunuz!!!! diye bi yanıt (dingil)
* evet dedim koluma çarpıyosunuz
* ben sabit duruyorum dedi...
* dedim ki insan gibi rica ettim
* acaba siz oraya sığamıyo olabilirmisiniz dedi :2::2::2:
* seni ne ilgilendiriyo dedim sığıp sığamamam sen önce bi kendine bak terbiyesiz dedim...
ama yıkıldımm... dağıldım... mahvoldum... ben bittim... gururum çok incindi... onlarca insanın içinde saygısızın söylediği lafa bak... ayrıca göbeğimden eser bile yok artık... eskisi kadar kilolu da değilim (belki de bana öyle geliyo)... ama sığamıyo olsam yanımdaki bayana çarparım yada ona değerim rahatsız ederim... kadınla kollarımız bile değmiyo birbirine... :2: otobüste öylece kalakaldım... inmeyi çok isterdim ama iğrenç bir muhit ve ordan evime ulaşmam için en az 3 vesayit değiştirmem ve 1 buçuk saati de gözden çıkarmam gerekicekti... dayandım!!!!!! otobüsten indiğim gibi başladım ağlamaya... sinirlerim boşaldı resmen... eve gittim yüzüm kıpkırmızı ve şişmiş... evdekilerin korkudan aklı çıktı... bu anormal durum yüzünden kendimi çok mutsuz hissedip sevgilime de kötü davrandım... ve şu an kendimi hiç aç hissetmiyorum... yemek yemek dahi gelmiyo içimden... annem de sağolsun bana dukan tiramisu yapmış... ben ağlıyorum "hadi sus bak sana çok güzel bi sürprizim var" diyip duruyo... ondan da sadece iki kaşık bişey yedim... mükemmel olmuştu ama... sizinle paylaşıyım istedim gerçekten sığamamışmıyımdır ya... :2::2::2:
selam güzel bayanlar..
bende dukan yapıyorum daha once yazıyodum buraya ama sonrasında dukanı bıraktım saldım kendımı ama allahtan 2 kg aldım ,tekrardan basladım.[1 takımda yarısıyodum snr ayrıldım ama hala arkadaslarımla bırbırımızı motıve etmek ıcın onlarada yazıyorum ]
yarın atağımın son gunu cumaratesi seyır donemıne gecıcem kısmetse..
atak donemınde 3.400 kg verdım m
rejime basladıgımda 97 kg dım boyum 1 68 cm
suan 84 kgmım
seyır donemıne hiç gecmedıgım için neler yapmam gerekıyor.
aslında 1+1 yapmak ıstıyorum.kıtaptakılerı tarıflere uymaya calısıcam.
mayısın 6 sında düğünüm var bu tarıhe kadar 72 kg olsam opup basıma koyucam
aksamları 30 dk yuruyus ,10 dk dakıka twester yapıyorum gunde 3 lt su ıcıyorum ..
az bı zamanıda kaldı caresız gıbı hıssedıyorum kendımıı yardımcı olursanız sevınırım
veee bu sabah uyandığımda 74.3 kiloydum... çizelge de güncellenebiliyo bu arada...
bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:
günaydın kızllarrrr yarim geçmiş olsun canım takma kafana hatta sana birşey anlatayım ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda anlayacağın hastaneden geliyorum kontrolden bi adam takıldı peşime ama ben nereye o oraya allahım ne laflar söylüyo arkamdan hızlıda yürüyemiyorum doğumumama bi kaç gün var düşün artık etrafıma bakınıyorum taksi falan hiç bişey yok birde korktum başka zaman olsa koşarım falan o durumda yapamıyorumda adam hızlı hızlı bana doğru yürüyo ve bi sürü laf söylüyo ağlamaya başladım ama bellide etmiyorum korktuğumu o anda allah tarafından mucize gibi taksi geçiyo yoldan hemen durdurdum bindim ama adamın suratındaki ifadeyi görsen iğrenç pislik salak salak gülüyo kaç gün kendime gelemedimöyle insanlar varki hamileyken bile böyle pis şeyler yapıyolar kadınlık zor gerçekten
bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:
nasıl gidiyor diyetin arkadaşımmm
Evet canım az kaldı ama hedefime ulaşınca yeni hedefim 59,9 olacak.
ohh canım hadi bakalıımm herşey gönlümüzce olsuunn inşşşşş
O kadar kolaymı canım ya. Neyse olan olmuş. Geçmiş olsun tekrar Allah'ım bir daha yaşatmasın.
Sevgili Arkadaslar,
yaklaşık 2 gündür Dukan diyetini araştırıyorum ama olumsuz yazılar çok okudum bu diyetle ilgili. Ben de başlayıp başlamamkta kararsızım. Böbreklerde kalıcı sorun yapabilir yazıyor. Dukan ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? ya da bu konuyu benim dışımda araştıran oldu mu?
sonuç olarak. tavsiye ediyor musunuz?
teşekkürler...
biri beni durdursunnnnnnn...........
freni patlamış kamyon gibiyim, ne görsem tadına bakıyorum,çok pişman oluyorum sonra bir sonraki gördüğüm şeyin tadına bakmama engel olmuyor bu
regl olmak üzereyim, sınav stresi içindeyim, ay çok gerginim, şimdi oğlumu arabasına koyup 2-3 saat dışarda dolaşçam mutfaktan uzak dururum en azından böylece
akşam olsun yatalım ve yarın bu tatlı krizi bitsin lüften
iyi canım iki gündür tatlı krizindeydim dün akşam bi baktım regl oluyorumvalla unutmustum nasıl bişey olduğunu regl yüzündenmiş tatlı krizlerim emzirdiğim için olmuyordum hamileyken zaten yoktu unutmustum kendisini bu hafta 2 kg vermişim sen ne durumdasın?
700gr 800gr verip duruyorum inş nisan da bu iş tamam olacak inş....
inşallahh hadi bakalım nisanda incecik olalımmm
Selam kızlar dün +400 dü bugün -600 olduyani o günlük artışları takmamak lazım ogün yediğimize göre su tutuyo bazen vücut.
Yarimcim çok geçmiş olsun pislik insanlar kendi karısına kızına bacısına bi laf eden bile olsa erkek kesilirler ama bunların erkekliği bukadar işte.bilgeasyanında yazdığını okuyunca aslında biber gazı bulundurmak lazımmüstahak böle pisliklere az bile ama en azından kendimizi korumak açısından iş görür
38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)
kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum[/QUyok durdum heralde nazar ettim kendime... üfffff