ben nisana yetişemem yahu....
Kızlar kitaptan mı yapıyorsunuz bu diyeti ?
38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)
kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum
Slm kızlarrrr dün kitabı almaya gittim pakete koydular cüzdanımı işyerinde unutmuşum neyseki biraz önce gidip aldım şu yulaf kepeğini 2 migrosta da bulamadım bi tanesi öğlene gelir dedi aynı markanın hep yulaf ezmesi var bende de takıntı harfi harfine uymam gerekiyor birde bişey daha paylaşmıştın yarim aromamıydı o baktım ona da küçük küçük vanilya limon aroması falan vardı sormadan almıyayım dedim hee birde tatlandırıcı baktım siz toz mu demiştiniz biraz açıklasanıza bana ona göre alışveriş yapayım akşam
bu sabah tartıldığımda 75.2 çıktım allahım harika bir duygu umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız arkadaşlar
16/02/2012:79
24/02/2012:75.2
65 filan olursam hamile kalıcam umarım olur 3 yıldır evliyim sağlık sorunlarım yüzünden bekledik artık sağlığımda düzeldi birde zayıflarsam herşey harika olur 3 kişilik bir aile olabiliriz
toz formda olanlar ısıya dayanıklı olması açısından kullanışlı oluyorlar..ben splenda ve takita form tat 60 kullandım.
Merhaba özlemcim bende 79 olmuştum şuan bende 2 haftadır diyetteyim dukan değil ama kendim yaptım şuan 75 oldum pazartesi itibari ile dukan'a başlıcam ,inşallah haftasonu kitabımı bi okuyayım benimde hedefim 65 inşallahhhhh
birlikte ilerleyeceğiz demekki umarım sonuç alırız
Ömürcüm toz mu bu yani şeker yerine herşeyde bunu mu kullanıcaz kusura bakmayın sorularımın ardı arkası kesilmiyor ama heyecanlıyım :)
evet birçoğumuz kitaptan yapıyoruz...ama okumadan yapanlarda var...
tcanım ya tickerdaki kilo değişimi nasıl yapılır yardımcı olabilirmisin?
eveet canım.tozları da var tablet olanları da var.ama toz olanları pişirilerek yapacağın herşeyde şeker yerine çok rahat kullanılıyor.çay ve kahve için tabletler daha ideal.ben çayı şekersiz içebildiğim için sorun olmuyor ...
sevgilim bana biber gazı alıyo ben kaybediyorum o alıyo ben kaybediyorum...
38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)
kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum[/QUyok durdum heralde nazar ettim kendime... üfffff
yok yok değildir nazar neyim. belki de su topladı vücudun ama sen 66 yı gördün zaten. bundan kelli kim tutar seni?
Teşekkür ederim ömürcüm.
tatlı aşaması sanırım ataktan sonra başlıyor değil mi?
Birde biri bana çizelge yapabilir mi? (yada nasıl yapılıyor)
Boyum 177
Kilom 75.7
yaşım 29 (1983)
yok yok değildir nazar neyim. belki de su topladı vücudun ama sen 66 yı gördün zaten. bundan kelli kim tutar seni?
uçar giderim değil mi