Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar.

Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu :KK1:

Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım. :KK9:
süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..

günaydın kızllarrrr yarim geçmiş olsun canım takma kafana hatta sana birşey anlatayım ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda anlayacağın hastaneden geliyorum kontrolden bi adam takıldı peşime ama ben nereye o oraya allahım ne laflar söylüyo arkamdan hızlıda yürüyemiyorum doğumumama bi kaç gün var düşün artık etrafıma bakınıyorum taksi falan hiç bişey yok birde korktum başka zaman olsa koşarım falan o durumda yapamıyorumda adam hızlı hızlı bana doğru yürüyo ve bi sürü laf söylüyo ağlamaya başladım ama bellide etmiyorum korktuğumu o anda allah tarafından mucize gibi taksi geçiyo yoldan hemen durdurdum bindim ama adamın suratındaki ifadeyi görsen iğrenç pislik salak salak gülüyo kaç gün kendime gelemedim :KK14: öyle insanlar varki hamileyken bile böyle pis şeyler yapıyolar kadınlık zor gerçekten
aynı şey benimde başıma geld 7 aylık hamileyken..şerefsiz bunlar yaaa

biri beni durdursunnnnnnn...........
freni patlamış kamyon gibiyim, ne görsem tadına bakıyorum,çok pişman oluyorum sonra bir sonraki gördüğüm şeyin tadına bakmama engel olmuyor bu
regl olmak üzereyim, sınav stresi içindeyim, ay çok gerginim, şimdi oğlumu arabasına koyup 2-3 saat dışarda dolaşçam mutfaktan uzak dururum en azından böylece
akşam olsun yatalım ve yarın bu tatlı krizi bitsin lüften
amaannn , ya güzelim boşver, ben senin kilona gelsem, tadına bakmam direk yerim :KK1:

:KK5:

38 beden bol gele innnnşallah. (iyi beddua ama kabul et)

kaç kurtar kendini sen. ben arkanda ağır ağır yüzüyorum :KK42:
bedduana bayıldımm:KK1:

Slm kızlarrrr dün kitabı almaya gittim pakete koydular cüzdanımı işyerinde unutmuşum neyseki biraz önce gidip aldım şu yulaf kepeğini 2 migrosta da bulamadım bi tanesi öğlene gelir dedi aynı markanın hep yulaf ezmesi var bende de takıntı harfi harfine uymam gerekiyor birde bişey daha paylaşmıştın yarim aromamıydı o baktım ona da küçük küçük vanilya limon aroması falan vardı sormadan almıyayım dedim hee birde tatlandırıcı baktım siz toz mu demiştiniz biraz açıklasanıza bana ona göre alışveriş yapayım akşam
canım hoşgeldin, lıght süt+yoğurt+peynir almayıda unutma..haa bide bolca yumurta :KK1:
bulabilirsen goji berrryde al..C vitamini ve kabızlık için iyi geliyo.yeşil çayda al tabi..

:KK55::KK55::KK55: uçar giderim değil mi

tabiki de

o kadar bıdı bıdı ediyoruz kilo veremiyorum olmuyor diye.

alırkene cırt diyemi aldık ki verirkene cırt diye verecez. yavaş yavaş sindire sindire aldık yavaş yavaş sindire sindire verecez. mehteran misali 2 ileri bi geri olacak ki adımlarımız emin olsun.

75 den 60 ı hedefleyip 66 ya inmek kolay mı?

azimliyiz arkadaşlar :13:

sevgili nilufer,
cevap verdiğin için çok teşekkürler... valla 2 gündür yok osman müftüoğlu yok bilmemne girmediğim sayfa kalmadı. hepsi bu diyetin ne kadar sağlıksız olduğundan bahsediyor. ama senin: "arkadaşların çoğu daha sağlıklı hale geldiler" açıklaman içimi rahtlattı. ben daha önceden yanlış bir diyet sonucu bir rahatsızlık geçirdim.. orda su içmediğimden kanımda pıhtılaşma oldu... bunda umarım sorun olmaz. bir de fazla acelem yok . ağır ağır kilo vermek de uyar bana..sadece bu kadar insan yapıyor. pişman olan var mı diye merak etmiştim..
çok teşekkürler...

osman müftüoğlu nun ki diğer protein diyetlerini kastediyor aslında..ben de hepsini okudum defalarca.kiii ben 6 ayda bir nurtopu gibi börek taşı düşürürüm.bir sorun olmadı hatta olduğunu düşündüğüm zamanlarda tahlil sonuçlarım gayet normaldi.

süpersin canım, 1 martta hedef tutuyo..

aynı şey benimde başıma geld 7 aylık hamileyken..şerefsiz bunlar yaaa

amaannn , ya güzelim boşver, ben senin kilona gelsem, tadına bakmam direk yerim :KK1:

bedduana bayıldımm:KK1:

canım hoşgeldin, lıght süt+yoğurt+peynir almayıda unutma..haa bide bolca yumurta :KK1:
bulabilirsen goji berrryde al..C vitamini ve kabızlık için iyi geliyo.yeşil çayda al tabi..

Hoşbulduk cnm teşekkürler biri bana şu çizelgeyi yapabilir mi yapamadım :KK43:

tabiki de

o kadar bıdı bıdı ediyoruz kilo veremiyorum olmuyor diye.

alırkene cırt diyemi aldık ki verirkene cırt diye verecez. yavaş yavaş sindire sindire aldık yavaş yavaş sindire sindire verecez. mehteran misali 2 ileri bi geri olacak ki adımlarımız emin olsun.

75 den 60 ı hedefleyip 66 ya inmek kolay mı?

azimliyiz arkadaşlar :13:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16:

Sevgili Arkadaslar,
yaklaşık 2 gündür Dukan diyetini araştırıyorum ama olumsuz yazılar çok okudum bu diyetle ilgili. Ben de başlayıp başlamamkta kararsızım. Böbreklerde kalıcı sorun yapabilir yazıyor. Dukan ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? ya da bu konuyu benim dışımda araştıran oldu mu?
sonuç olarak. tavsiye ediyor musunuz?
teşekkürler...

merhabalar.bugün diyette 19.günüm.tam 1 hafta önce tahlil yaptırmıştım.bu sabah doktoruma gösterebildim.doktorum meyve yememek,sebze çok tüketememek üzerinden ''yapmasan daha iyi değil mi'' dedi ama geri kalan sonuçlara bakıp ''dukan diyetinin en büyük zararı böbrekleredir.sizinde böbrek fonksiyonlarınız gayet iyi görünüyor'' dedi.ama her bünye farklı sonuçta.size uymayacağını ya da yapamayacağınızı ya da zarar göreceğinizi düşünüyorsanız yapmayın.en önemlisi sağlık sonuçta.geçen hafta aramızdan ayrılan bir arkadaş oldu,tahlil sonuçlarına göre.ama iyi çıkanlar,değerleri düzelenlerde var.karar sizin.

Hoşbulduk cnm teşekkürler biri bana şu çizelgeyi yapabilir mi yapamadım :KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

cnm burdan baka baka yapabilirsin sadece en sonu farklı.en sonunda kopyaladığın kısmı profilinde çizelge yazan yere yapıştırcaksın,tickerfactory sitesınden aldığın lınkıde kaydet ve şifreyı unutma,ordan kılo değişikliğini yapıcaksın burdada değişcek her seferınde aynı ıslemlerı yapmana gerek kalmıcak

nilüfer sana da geçmiş olsun. ne bileyim ben de işte bir böbreğimde küçülme oldu. fasulye gibi oldu. yani tek böbrekliyim diyebilirim. o yüzden korkum.. Taylan Kümeli, Osmanmüf. valla aklına kim gelirse kötülemiş işte diyeti. ben de ondan korkyum. olan tek böbreği de kaybetmeyeyim diye:KK1:

ay bişey paylaşmak istoyrum söylemezsem çatlarım

eşim dün akşam balık almı. getirdi eve bunlar hala canlı dedi bana. bende dalga geçiyor sandım. görümceme verdi sen temizlermisin diye.ben temizleyemiyorumda içim bi hoş oluyor bacaklarımın canı kesiliyor. ben halen bakmadım balıklara. az önce aradı beni

bizim balıklar hala taze diye. aradım görümcemi. bi tanesinin eceliyle ölmesini bekliyorum dedi bana . kesmeye kıyamadım diyor. bir de akşmadan balkona atmış. geldiğinde yaşıyorlardı halen dedi. ankaranın soğuğunu bilirsiniz belki. o ayazda hala bi iki tanesi canlıymış

bana levrek dediler ama sizce de böle bişi mümkün mü? içim bi hoş oldu

ben onları yiyemem ki!!!!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

cnm burdan baka baka yapabilirsin sadece en sonu farklı.en sonunda kopyaladığın kısmı profilinde çizelge yazan yere yapıştırcaksın,tickerfactory sitesınden aldığın lınkıde kaydet ve şifreyı unutma,ordan kılo değişikliğini yapıcaksın burdada değişcek her seferınde aynı ıslemlerı yapmana gerek kalmıcak
tatlım ben her seferinde yeni baştan yapıyorum, kaydediliyormuyduuuuu :KK53:

ekledim bakalım oldu mu
kaydet dedinmi yapıştırdıktan sonra..

sevgili nilufer,
cevap verdiğin için çok teşekkürler... valla 2 gündür yok osman müftüoğlu yok bilmemne girmediğim sayfa kalmadı. hepsi bu diyetin ne kadar sağlıksız olduğundan bahsediyor. ama senin: "arkadaşların çoğu daha sağlıklı hale geldiler" açıklaman içimi rahtlattı. ben daha önceden yanlış bir diyet sonucu bir rahatsızlık geçirdim.. orda su içmediğimden kanımda pıhtılaşma oldu... bunda umarım sorun olmaz. bir de fazla acelem yok . ağır ağır kilo vermek de uyar bana..sadece bu kadar insan yapıyor. pişman olan var mı diye merak etmiştim..
çok teşekkürler...
merhaba hoşgeldin:KK3: bende diyet ilerledikçe kan koelstrol tiroit vs değerleri düzelenlerdenim.eğer diyeti bütün ayrıntılarıyla yaparsan bi sağlık sorunu yaşayacağını sanmıyorum,bu diyette proteine fazla yuklendıgımız ıcın gunluk 2 lt den aşagı su tüketmemen lazım en önemli kısmı bu sağlık için

ay bişey paylaşmak istoyrum söylemezsem çatlarım

eşim dün akşam balık almı. getirdi eve bunlar hala canlı dedi bana. bende dalga geçiyor sandım. görümceme verdi sen temizlermisin diye.ben temizleyemiyorumda içim bi hoş oluyor bacaklarımın canı kesiliyor. ben halen bakmadım balıklara. az önce aradı beni

bizim balıklar hala taze diye. aradım görümcemi. bi tanesinin eceliyle ölmesini bekliyorum dedi bana . kesmeye kıyamadım diyor. bir de akşmadan balkona atmış. geldiğinde yaşıyorlardı halen dedi. ankaranın soğuğunu bilirsiniz belki. o ayazda hala bi iki tanesi canlıymış

bana levrek dediler ama sizce de böle bişi mümkün mü? içim bi hoş oldu

ben onları yiyemem ki!!!!!!
ayy öçok hpşsun yaaa, ben de ankaradayım ama canlı balığa daha rastlamadım..canımcım niye yiyemiyorsun, düşünmeden ye..senin yiyeceğin ölü gelenlerdendir :KK1::KK1: nerde otuyosun canım ankarada

X