Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook
kızlar bende diyete başladığımdan beri çarpıntı başlamıştı, kalbim ağrıyodu.bende korkuyodum..dün kardiyolojiye gittim şükür bişey çıkmadı..kanıma da baktırdım, acayip yükselmiş, dukana selam olsun
adam şerefsiz olmayagörsün şekerim....Hiç canını sıkma şekerim.......var öyle hayvan kılıklı insanlarkendi suçunu bastırmak için sana laf atmış ....keşke o adam bizim elimizde olsa bir linç etsek görsün sonra hem rahatsız edip hemde üste çıkmak neymiş çok kızdım çooook
çok tenks çok tenks... bugun gayet de iyiyim çok teşekkürler sizlerin sayesinde..canımcım adam art niyetli olmasa:1-sakin biriyse ''kusura bakmayın araç salanıyor'' der ve ilerlemeye çalışırdı.2-gergin biriyse ''araç sallanıyor isteyerek yapmıyoruz''der ve ilerler ya da ilerlemezdi.yani burda mevzu hiçbir şekilde senin kilon olamaz.adam psikopat ve ordaki tek amaç karşıdakinin canını yakmak.en kolayıda tanımadığın birinin canını yakmaktır.sende bilirsin çevremizde böyle, insanların mutsuzlukları ile beslenen hasta ruhlu birçok insan var.sen neden beş para etmez biri için akşamdan sabaha hala canını sıkıyorsun ki.sende gayet iyi biliyorsun zayıfladığını ve koltuğada gayet rahat sığdığını.böyleleri için bir saniyeni bile harcamaya değmez.unutma sen istemedikçe kimse seni üzemez.ancak sen buna izin verirsen insanlar seni üzebilirler...
hoşttladım tabi... bide otobüste bi komşumuz vardı herkesten çok ondan utandım... o.... çocuğu... onun erkekliğine tüküriyim ben... tek bi kelime etmedi.. bide evimize girip çıkan bi adam... YAVŞAK!!!! töbe töbeee...hoşşşşttt deseydin keşke, terbiyesiz herif..o sen 60 kiloda olsan aynı şeyi söylerdi, hiiçç şüphen olmasın..sen bu aralar diyetten dolayı kilonla uğraştığın için hassaslaştın tabi..sakın takılma , bunlar insan değil biliyorsun dimi..
kızzz kedidili uygunmu dukana, bi deyiver bakem
Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook
hoşttladım tabi... bide otobüste bi komşumuz vardı herkesten çok ondan utandım... o.... çocuğu... onun erkekliğine tüküriyim ben... tek bi kelime etmedi.. bide evimize girip çıkan bi adam... YAVŞAK!!!! töbe töbeee...
ben anlamam böyle insanları tanıdık bi insana özellikle bi bayana laf atıcaklar sen sesini çıkarmıycaksın ve hala evine gelip gitmeye devam ediceksinsende bundan sonra o salak adama karşı tavrını koy....evde tanıdık komşu, dışarda senin yardıma ihtiyacın olduğu anda yanında olmuycak yok öyle
allahım yine 3. günüm wc konusunda:s
nolcak bnm bu haliimmmmmm
valla kayısılı light yoğurt ile sıcak su içiyoruuummm nolur artık bağırsaklarım çalışsıınnnnnnnnnnn
allahım yine 3. günüm wc konusunda:s
nolcak bnm bu haliimmmmmm
valla kayısılı light yoğurt ile sıcak su içiyoruuummm nolur artık bağırsaklarım çalışsıınnnnnnnnnnn
canım sinameki var onu alıp bi bardak sıcak suda demle iç,kesin çözüm
şekerim ben aç karnına bir avuç dut kurusunu yiyorum üzerine birde koca bir bardak su o günü wc de geçiriyorum.....biliyorum kuru meyve yasak ama hem wc için hemde tatlı krizim için dut kurusu iyi geliyor...ve hiç de duraklama yapmadı bende ama her bünye farklıdır tabiiki
canım kesin değil işte:) bende bir işe yaramıyor maalesef(
aaaa çok şaşırdımmm
2 bardak iç o zaman canım ya ben deli gibi kabız olduumda bile 8 saatte bile olsa etkisini görüyorum
Selam kızlar.
Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu
Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım.
Selam kızlar.
Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu
Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım.
oh iyi yapmış annen helal olsuuunnnn
hadi canım az kaldı senin hedefeee maşallaaahhh
onlarca insanın içinde yalnız kaldım kimse beni koruyabilecek tek bi kelime etmedi...o şerefsizler iki kişiydi iki taraftan da milleti yanlarına alıp özel arabayla gidicek o zaman falan diye konuşuyolardı... başıma bi iş gelse kim vericekti cevabını o yüzden sesimi çıkarmadım ama bi daha asla otobüse binmem...
onlarca insanın içinde yalnız kaldım kimse beni koruyabilecek tek bi kelime etmedi...o şerefsizler iki kişiydi iki taraftan da milleti yanlarına alıp özel arabayla gidicek o zaman falan diye konuşuyolardı... başıma bi iş gelse kim vericekti cevabını o yüzden sesimi çıkarmadım ama bi daha asla otobüse binmem...
ya bide böyle demezler mi rahatsız olduysan özel arabayla bin diye ....arabaya bindik diye sanki biz onların sapıklıklarını çekmek zorundayız....