Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Hoşgeldin diyoruuzzz:KK1:
herşey gönlünce olur inşşşş:KK16:

kızlar bende diyete başladığımdan beri çarpıntı başlamıştı, kalbim ağrıyodu.bende korkuyodum..dün kardiyolojiye gittim şükür bişey çıkmadı..kanıma da baktırdım, acayip yükselmiş, dukana selam olsun :KK1:

oh oh çok sevindim canım adına:KK8:
benimde kan değerlerimde sorunum var bakalım 1 ay sonunda neler olucak :21:

Hiç canını sıkma şekerim.......var öyle hayvan kılıklı insanlar :KK36: kendi suçunu bastırmak için sana laf atmış ....keşke o adam bizim elimizde olsa bir linç etsek görsün sonra hem rahatsız edip hemde üste çıkmak neymiş :KK47:çok kızdım çooook :KK57::KK57:
adam şerefsiz olmayagörsün şekerim....

canımcım adam art niyetli olmasa:1-sakin biriyse ''kusura bakmayın araç salanıyor'' der ve ilerlemeye çalışırdı.2-gergin biriyse ''araç sallanıyor isteyerek yapmıyoruz''der ve ilerler ya da ilerlemezdi.yani burda mevzu hiçbir şekilde senin kilon olamaz.adam psikopat ve ordaki tek amaç karşıdakinin canını yakmak.en kolayıda tanımadığın birinin canını yakmaktır.sende bilirsin çevremizde böyle, insanların mutsuzlukları ile beslenen hasta ruhlu birçok insan var.sen neden beş para etmez biri için akşamdan sabaha hala canını sıkıyorsun ki.sende gayet iyi biliyorsun zayıfladığını ve koltuğada gayet rahat sığdığını.böyleleri için bir saniyeni bile harcamaya değmez.unutma sen istemedikçe kimse seni üzemez.ancak sen buna izin verirsen insanlar seni üzebilirler...:KK36:
çok tenks çok tenks... bugun gayet de iyiyim çok teşekkürler sizlerin sayesinde..

hoşşşşttt deseydin keşke, terbiyesiz herif..o sen 60 kiloda olsan aynı şeyi söylerdi, hiiçç şüphen olmasın..sen bu aralar diyetten dolayı kilonla uğraştığın için hassaslaştın tabi..sakın takılma , bunlar insan değil biliyorsun dimi..:KK34:
kızzz kedidili uygunmu dukana, bi deyiver bakem :KK1:
hoşttladım tabi... bide otobüste bi komşumuz vardı herkesten çok ondan utandım... o.... çocuğu... onun erkekliğine tüküriyim ben... tek bi kelime etmedi.. bide evimize girip çıkan bi adam... YAVŞAK!!!! töbe töbeee...
kedidili de tiramisu tarifinde var... annem sağolsun aynısını yapmış valla.. aha da linki burda şekerim... BENDEN | Facebook kadeh içine koyduğu kedidilinden bir iki dilim kalmış onları getirdim ekmek niyetine yedim.. ekmeğim kalmamışta.. e yarın öbür gün yokum evde nasılsa... pazar akşamı döndüğümde yaparım bayatlamasın diye yapmadım...

hoşttladım tabi... bide otobüste bi komşumuz vardı herkesten çok ondan utandım... o.... çocuğu... onun erkekliğine tüküriyim ben... tek bi kelime etmedi.. bide evimize girip çıkan bi adam... YAVŞAK!!!! töbe töbeee...

ben anlamam böyle insanları tanıdık bi insana özellikle bi bayana laf atıcaklar sen sesini çıkarmıycaksın ve hala evine gelip gitmeye devam ediceksin:KK4:sende bundan sonra o salak adama karşı tavrını koy....evde tanıdık komşu, dışarda senin yardıma ihtiyacın olduğu anda yanında olmuycak yok öyle :KK36:

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

hoşgeldin,sefa getirdin.hadi bakalım kolay gelsin.pozitif başlayacağız ama.her hafta 1kg inşallah...

[
kedidili de tiramisu tarifinde var... annem sağolsun aynısını yapmış valla.. aha da linki burda şekerim... BENDEN | Facebook kadeh içine koyduğu kedidilinden bir iki dilim kalmış onları getirdim ekmek niyetine yedim.. ekmeğim kalmamışta.. e yarın öbür gün yokum evde nasılsa... pazar akşamı döndüğümde yaparım bayatlamasın diye yapmadım...
[/QUOTE]
o şerefsiz komşunuza iki çift laf söylemezsen hatırım kalır bak haa!! lütfen ilk karşılaştığınızda söyle ve banada yaz mutlaka..adiler yaaa!!!

kedidili serbestse süper yaaa, karnım acıktığında hüpletiveririm :KK1:

ben anlamam böyle insanları tanıdık bi insana özellikle bi bayana laf atıcaklar sen sesini çıkarmıycaksın ve hala evine gelip gitmeye devam ediceksin:KK4:sende bundan sonra o salak adama karşı tavrını koy....evde tanıdık komşu, dışarda senin yardıma ihtiyacın olduğu anda yanında olmuycak yok öyle :KK36:

eve gittiğimde anlattım babam delirdi zaten... bundan sonra herkes gereken tavrı gösterir... annem dedikio da adammıdır gölgesinden korkar o dedi ne güldüm yaa...

allahım yine 3. günüm wc konusunda:s
nolcak bnm bu haliimmmmmm:KK14::KK14:

valla kayısılı light yoğurt ile sıcak su içiyoruuummm nolur artık bağırsaklarım çalışsıınnnnnnnnnnn:KK43::KK43::KK43:

allahım yine 3. günüm wc konusunda:s
nolcak bnm bu haliimmmmmm:KK14::KK14:

valla kayısılı light yoğurt ile sıcak su içiyoruuummm nolur artık bağırsaklarım çalışsıınnnnnnnnnnn:KK43::KK43::KK43:

şekerim ben aç karnına bir avuç dut kurusunu yiyorum üzerine birde koca bir bardak su o günü wc de geçiriyorum:KK34: .....biliyorum kuru meyve yasak ama hem wc için hemde tatlı krizim için dut kurusu iyi geliyor...ve hiç de duraklama yapmadı bende ama her bünye farklıdır tabiiki :KK1:

canım sinameki var onu alıp bi bardak sıcak suda demle iç,kesin çözüm

canım kesin değil işte:) bende bir işe yaramıyor maalesef :KK43:(

şekerim ben aç karnına bir avuç dut kurusunu yiyorum üzerine birde koca bir bardak su o günü wc de geçiriyorum:KK34: .....biliyorum kuru meyve yasak ama hem wc için hemde tatlı krizim için dut kurusu iyi geliyor...ve hiç de duraklama yapmadı bende ama her bünye farklıdır tabiiki :KK1:

valla bende kayısıyı denedim olmadııı :KK43:
birde onu deniyim...

duraklama umrumda değil wcye çıkmadığımdan kilo veremiyorum ki ben doğru düzgün :KK43:(

Selam kızlar.

Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu :KK1:

Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım. :KK9:

Selam kızlar.

Yarim geçmiş olsun canım. Hiç üzülme. Sen çok sakin davranmışsın valla ben olsam o adamı var yaaaa offff. Bana denk gelmezki böyle şeyler şöyle ağız burun dalayım o sapıklara.
Birgün annem metroda öyle birine denk geldi. Adliyede çalışıyordu annem c.tesi nöbete gidiyoruz birlikte. Herif sürtünüyor falan. Annem elinin tersiyle bi koydu adama parmağındaki yüzükler ağzını parçaladı adamın. Durakta da yaka paça indirdi metrodan. Sivil polisler vardı durakta annemin arkadaşı hepsi. Onlara anlattı adamı da verdi ellerine. Valla adamı en son gördüğümde 4 ayak üstünde kaçıyordu :KK1:

Bu arada dünden bugüne -200. Çok az ama olsun. 68,2 deyim bugün itibariyle şekerlerim ballarım. :KK9:

oh iyi yapmış annen helal olsuuunnnn :nazar:

hadi canım az kaldı senin hedefeee maşallaaahhh:nazar:

Selam kızlar.

onlarca insanın içinde yalnız kaldım kimse beni koruyabilecek tek bi kelime etmedi...o şerefsizler iki kişiydi iki taraftan da milleti yanlarına alıp özel arabayla gidicek o zaman falan diye konuşuyolardı... başıma bi iş gelse kim vericekti cevabını o yüzden sesimi çıkarmadım ama bi daha asla otobüse binmem...

oh iyi yapmış annen helal olsuuunnnn :nazar:

hadi canım az kaldı senin hedefeee maşallaaahhh:nazar:

Evet canım az kaldı ama hedefime ulaşınca yeni hedefim 59,9 olacak. :KK34:

onlarca insanın içinde yalnız kaldım kimse beni koruyabilecek tek bi kelime etmedi...o şerefsizler iki kişiydi iki taraftan da milleti yanlarına alıp özel arabayla gidicek o zaman falan diye konuşuyolardı... başıma bi iş gelse kim vericekti cevabını o yüzden sesimi çıkarmadım ama bi daha asla otobüse binmem...

O kadar kolaymı canım ya. Neyse olan olmuş. Geçmiş olsun tekrar Allah'ım bir daha yaşatmasın.

ya bide böyle demezler mi rahatsız olduysan özel arabayla bin diye ....arabaya bindik diye sanki biz onların sapıklıklarını çekmek zorundayız....:KK50:

ya bide böyle demezler mi rahatsız olduysan özel arabayla bin diye ....arabaya bindik diye sanki biz onların sapıklıklarını çekmek zorundayız....:KK50:

neyse bence kapatalım gitsin hatırladıkça geriliyorum ben çok sağolun beni motive ettiniz...itler itlikleriyle kalsın..

Sevgili Arkadaslar,
yaklaşık 2 gündür Dukan diyetini araştırıyorum ama olumsuz yazılar çok okudum bu diyetle ilgili. Ben de başlayıp başlamamkta kararsızım. Böbreklerde kalıcı sorun yapabilir yazıyor. Dukan ile ilgili sorun yaşayan oldu mu? ya da bu konuyu benim dışımda araştıran oldu mu?
sonuç olarak. tavsiye ediyor musunuz?
teşekkürler...

Arkadaslar merhaba bugun atagımın son gunu iş yerınde bugun şinitzel var (yanlıs yazdım galıba ama nese :) ) yıyebılıyomuyum fırında yapılmıs

pislik,sapık yaa ona neymişş neyle istersek gideriz..cnm ben sunu öğrendim toplu taşıma araçlarında kibar olmıcan..ben ankarada otururken gayet zayıftım (kiloyla vs alakası yok die sölüorum) bikaç kez yaşadığım olay;
böle adam gelio dibimde duruo..zamanla dialoglarım kabalaşmaya başladı ve onlar da yola gelmeye başladı..ilk başta
- biraz ileri gider misiniz
-yer mi var sanki
sonraları
amca/hacı/hoca (yaşa göre değişio) biraz ilerle,az bi gidiver
o da olmazsa dirsek atma,ayağına basma,çantamla sözde yanlışlıkla vurmaya kadar giden bi serüvenim var son maddeleri tavsiye ederim =)

X