Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim tatlım ya... sizler sayesinde moral buldum... ama çok iyiyim az önce çıktım kendime sütlü omlet yaptım tek yumurtayla... yanına da bi kedidili (akşamki tiramisu için kullanmış annem dukana uygun) beyaz peynir ve çemensiz pastırma...

Yememekle olmaz iyi yapmışın afiyet olsun...

günaydın günaydın
bu sabaha -400 uyandım.iyi gidiyor maşallah

bu arada yarim
sanada geçmiş olsun canım.öküzleri takmamak lazım.adı üstünde öküüüzzz.
bu yoldaki direncin kırılmasın.

teşekkürler canım tam tersi fitile ateşi verdi o dingil... sizlerin yorumlarından sonra düşünüyorumda her şerde bi hayır var gerçekten...

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Hoşgeldin diyelim mızmızlanmalarınla

günaydın kızlar bende bu gün dukanın 26. günündeyim ve toplamda giden kilom 5300 gr iyimi sizce nasıl

Hiç canını sıkma şekerim.......var öyle hayvan kılıklı insanlar kendi suçunu bastırmak için sana laf atmış ....keşke o adam bizim elimizde olsa bir linç etsek görsün sonra hem rahatsız edip hemde üste çıkmak neymiş çok kızdım çooook

canımcım adam art niyetli olmasa:1-sakin biriyse ''kusura bakmayın araç salanıyor'' der ve ilerlemeye çalışırdı.2-gergin biriyse ''araç sallanıyor isteyerek yapmıyoruz''der ve ilerler ya da ilerlemezdi.yani burda mevzu hiçbir şekilde senin kilon olamaz.adam psikopat ve ordaki tek amaç karşıdakinin canını yakmak.en kolayıda tanımadığın birinin canını yakmaktır.sende bilirsin çevremizde böyle, insanların mutsuzlukları ile beslenen hasta ruhlu birçok insan var.sen neden beş para etmez biri için akşamdan sabaha hala canını sıkıyorsun ki.sende gayet iyi biliyorsun zayıfladığını ve koltuğada gayet rahat sığdığını.böyleleri için bir saniyeni bile harcamaya değmez.unutma sen istemedikçe kimse seni üzemez.ancak sen buna izin verirsen insanlar seni üzebilirler...

arkadaşım canına yazık,yapma bence..haaa çokmu yapmak istiyorsun güçlendirmeden başla bence..

hoşşşşttt deseydin keşke, terbiyesiz herif..o sen 60 kiloda olsan aynı şeyi söylerdi, hiiçç şüphen olmasın..sen bu aralar diyetten dolayı kilonla uğraştığın için hassaslaştın tabi..sakın takılma , bunlar insan değil biliyorsun dimi..

kızzz kedidili uygunmu dukana, bi deyiver bakem

kızlar bende diyete başladığımdan beri çarpıntı başlamıştı, kalbim ağrıyodu.bende korkuyodum..dün kardiyolojiye gittim şükür bişey çıkmadı..kanıma da baktırdım, acayip yükselmiş, dukana selam olsun

ben bu hafta günde 7-8 tane altın çilek yedim..hani zayıflatıyor deniyor yaa..gojiberry ile beraber yiyorumhatta şuandada ) , bişey olmaz dimi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…