Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım merhaba.hadi bakalım hoşgeldin sefa geldin.sen hiç merak etme.gözüm üstünde olacak.foslamak falan yok.yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz hep birlikte inşallah.
TSK ler glycim inşallah citir oluruz bide bugün artık kesin emin oldum benim tartı 2 kg az tartiyo. Yani ben 65 degil 67 yim Benim kendi tartıma göre 60 olmam lazım ve bu durumda 5 kg vermem lazım allahım ..... Çok çetin ve dikenlerle dolu bir yol var önümde

Son düzenleme:
Sinemcim ben seni hatırlıyorum sanki. Peki neden bırakmıştın ataktan sonra ilk dukan denemende

evet tatlım bende senı hatırladım hatta avatarında golden köpegı olan bı arkadasta vardı sohbet etmıstık birlikte..

bıraktım moralım bozuktu bı ara evlılık hazırlıgı gergınlıgım vardı ..stresten buzdolabına saldırmıstım ama allahtan 2 kgcık almısım onuda attım cok sukur..

eveeet gittim salona ama değerlerime bakmadılar nedeeen?
çünkü 2 saat açlık demişlerdi 15 dk geç kaldım diyee((
aç kaldığıma yanarııımmmmmm

birde üstüne fitness yaptırdılar 1 saat aç aç

eve geldim 800 gr inmiştim ama yemek yedim ölücem sandıım resmen
Allah valla kimseyi açlıkla terbiye etmesin....

sabahki pudingimdee böyleliklee yakıldı

ay zor bir akşam oldu benim için yhaaa

gelincede çok azcık ciğerle yoğurt yedim ve günüm bittii şükürler olsunkiii

kızlar günaydın...
dün işten çıktığımdan beri çok zor saatler geçiriyorum... otobüse bindim koridor tarafında oturuyorum... dananın biri arkası dönük araba sallandıkça totosunu koluma sürtüp duruyo... aramızdaki iğrenç diyaloğa bakın :2:
* rica etsem biraz ilerleyebilirmisiniz? dedim...
* rahatsızmı oldunuz!!!! diye bi yanıt (dingil)
* evet dedim koluma çarpıyosunuz
* ben sabit duruyorum dedi...
* dedim ki insan gibi rica ettim
* acaba siz oraya sığamıyo olabilirmisiniz dedi :2::2::2:
* seni ne ilgilendiriyo dedim sığıp sığamamam sen önce bi kendine bak terbiyesiz dedim...

ama yıkıldımm... dağıldım... mahvoldum... ben bittim... gururum çok incindi... onlarca insanın içinde saygısızın söylediği lafa bak... ayrıca göbeğimden eser bile yok artık... eskisi kadar kilolu da değilim (belki de bana öyle geliyo)... ama sığamıyo olsam yanımdaki bayana çarparım yada ona değerim rahatsız ederim... kadınla kollarımız bile değmiyo birbirine... :2: otobüste öylece kalakaldım... inmeyi çok isterdim ama iğrenç bir muhit ve ordan evime ulaşmam için en az 3 vesayit değiştirmem ve 1 buçuk saati de gözden çıkarmam gerekicekti... dayandım!!!!!! otobüsten indiğim gibi başladım ağlamaya... sinirlerim boşaldı resmen... eve gittim yüzüm kıpkırmızı ve şişmiş... evdekilerin korkudan aklı çıktı... bu anormal durum yüzünden kendimi çok mutsuz hissedip sevgilime de kötü davrandım... ve şu an kendimi hiç aç hissetmiyorum... yemek yemek dahi gelmiyo içimden... annem de sağolsun bana dukan tiramisu yapmış... ben ağlıyorum "hadi sus bak sana çok güzel bi sürprizim var" diyip duruyo... ondan da sadece iki kaşık bişey yedim... mükemmel olmuştu ama... sizinle paylaşıyım istedim gerçekten sığamamışmıyımdır ya... :2::2::2:

Son düzenleme:
veee bu sabah uyandığımda 74.3 kiloydum... çizelge de güncellenebiliyo bu arada...

Boş er sen o beinin gibi densizleri. Cogu da zaten haksız oldukları durumlarda kendi suclarını bastırmak icin karşısındakini rencide eden insanlar. Suçunu biliyo seni susturmakicin yapiyo sen hedefine kilitlen bu olayı da kendine gaz olarak degerlendir

Allahın belası lanet sapık ruhlu bi herifmiş hayatım sinirlerini bozmana değmez!
sadece şöyle iyi bi yanı olabilir gaza gelebilirsin belki....ama bunu sadece kendini mutlu etmek için yap
bizi üzecek herşeyi herkesi sallayalım kızlarrrr
kimse bizden ve güzelliğiimizden önemli değil :)

teşekkür ederim nilescim.

Bişey sorucam adetli günlerinizde canınız tatlı istemiyor mu? İstediği zaman ne yapıyorsunuz?

hoşgeldin canım.adet döenemlerinde tatlı isteği tavana vuruyor doğal olarak.
ben sütaşın lığht meyveli yoğurdunu,ya da dr oetkerin lıght pudingini yiyorum..
dukanella yapıyoruz bir de o da küçük kaçamaklar için fena
nasıl birşeyler diyorsan al sana foto tatlım

sayılmaz...

terbiyesiizzz.....
bir kere İNSAN olsa öyle birşey demez...
sen sığmamış olamazsın ayrıca kendi yaptığı itliği öyle kapatmaya çalışmış...

canım boşver hayatında bir kez daha görmiceğin biri için üzülmeye değmezkiii
sen devam et hayatınaa

ya boşver sen şu ahmak insanları..kendi beynindeki eksik akla baksın o.hiççç takma serseriyi.hem biz senin fotolarını gördük gayet iyi görünüyorsun..

bu arada güne kilo verememiş başladım sinir boğuyor beni..67,0 yim .dün 66,5 idim ya noluyo
kerokero duydun mu beniiiiiiiiii?::95::95::95:

günaydın
merhaba
tekrar hoşgeldin.
keşek kitabını alıp okuyabilsen onu okuyp anlamadan buradan yazılanları uygulamak zor olabilir.
ama yine de şahsım adına ne yardım varsa yaparım..

ya boşver sen şu ahmak insanları..kendi beynindeki eksik akla baksın o.hiççç takma serseriyi.hem biz senin fotolarını gördük gayet iyi görünüyorsun..

teşekkür ederim kızlar... burdaki motivasyon hiçbişeye değişilmez....

Senin gibi güçlü kilo vermeye inançlı birisine hiç yakışmamış lafa takılmak...Çok klasik olacak ama bir söz vardır bir söylenene bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye...Söyleyen adam olsa karşısındaki ne kadar kilolu olsada öyle bir cümle kurmaz...Tabiki kendini kandırmıyorsun zayıflıyorsun sen kendini kandırıyorsan tartı nasıl eksilere iniyor söylermisin...Böyle saçma insanları adam sanıp söylediklerine takılma Senin pantalonun belinden süşüyor artık unutma

Senin kilon gayet ideal ama illa istediğin kiloya inmek istiyor vücudunu yormadan yapsan diyetini sağlık herşeyden önemli :18::18::18::18:

Herkese günaydın.... Ben güne 68,80 ile başladım...Kilolarım hızlı iniyor sanırım bunlar yerleşik kilom olmadığı için...6 ay önce 67 lerdeydim o yüzden çabuk indi ama 65 den sonra zorlanırım sanırım senelerdir benle 65 aşağısı :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…