Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Senin gibi güçlü kilo vermeye inançlı birisine hiç yakışmamış lafa takılmak...Çok klasik olacak ama bir söz vardır bir söylenene bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye...Söyleyen adam olsa karşısındaki ne kadar kilolu olsada öyle bir cümle kurmaz...Tabiki kendini kandırmıyorsun zayıflıyorsun sen kendini kandırıyorsan tartı nasıl eksilere iniyor söylermisin...Böyle saçma insanları adam sanıp söylediklerine takılma :KK34::KK34::KK34: Senin pantalonun belinden süşüyor artık unutma :KK19::KK19::KK19:

teşekkür ederim tatlım ya... sizler sayesinde moral buldum... ama çok iyiyim az önce çıktım kendime sütlü omlet yaptım tek yumurtayla... yanına da bi kedidili (akşamki tiramisu için kullanmış annem dukana uygun) beyaz peynir ve çemensiz pastırma...

teşekkür ederim tatlım ya... sizler sayesinde moral buldum... ama çok iyiyim az önce çıktım kendime sütlü omlet yaptım tek yumurtayla... yanına da bi kedidili (akşamki tiramisu için kullanmış annem dukana uygun) beyaz peynir ve çemensiz pastırma...

:KK9::KK9::KK9::KK9: Yememekle olmaz iyi yapmışın afiyet olsun...

günaydın günaydın
bu sabaha -400 uyandım.iyi gidiyor maşallah

bu arada yarim
sanada geçmiş olsun canım.öküzleri takmamak lazım.adı üstünde öküüüzzz.
bu yoldaki direncin kırılmasın.

günaydın günaydın
bu sabaha -400 uyandım.iyi gidiyor maşallah

bu arada yarim
sanada geçmiş olsun canım.öküzleri takmamak lazım.adı üstünde öküüüzzz.
bu yoldaki direncin kırılmasın.

teşekkürler canım tam tersi fitile ateşi verdi o dingil... sizlerin yorumlarından sonra düşünüyorumda her şerde bi hayır var gerçekten...

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Günaydın herkese evet bugün basladim dukana tekrardan.bugün regl 3.gun sanırım şişkinliğim çok fazla inmedi çünkü sabah 66 kg çıktım. 2 yada 3 gun atak yapicam çok merak ediyorum bakalım kilo verebilecekmiyim Asıri duraklamalarm olacakmi hep birlikte gorucez. Çok mızmızlanicam size cooooooook

Hoşgeldin diyelim mızmızlanmalarınla :KK34::KK34::KK34:

günaydın kızlar bende bu gün dukanın 26. günündeyim ve toplamda giden kilom 5300 gr iyimi sizce nasıl

kızlar günaydın...
dün işten çıktığımdan beri çok zor saatler geçiriyorum... otobüse bindim koridor tarafında oturuyorum... dananın biri arkası dönük araba sallandıkça totosunu koluma sürtüp duruyo... aramızdaki iğrenç diyaloğa bakın :KK5::2:
* rica etsem biraz ilerleyebilirmisiniz? dedim...
* rahatsızmı oldunuz!!!! diye bi yanıt (dingil)
* evet dedim koluma çarpıyosunuz
* ben sabit duruyorum dedi...
* dedim ki insan gibi rica ettim
* acaba siz oraya sığamıyo olabilirmisiniz dedi :2::2::2:
* seni ne ilgilendiriyo dedim sığıp sığamamam sen önce bi kendine bak terbiyesiz dedim...

ama yıkıldımm... dağıldım... mahvoldum... ben bittim... gururum çok incindi... onlarca insanın içinde saygısızın söylediği lafa bak... ayrıca göbeğimden eser bile yok artık... eskisi kadar kilolu da değilim (belki de bana öyle geliyo)... ama sığamıyo olsam yanımdaki bayana çarparım yada ona değerim rahatsız ederim... kadınla kollarımız bile değmiyo birbirine... :2: otobüste öylece kalakaldım... inmeyi çok isterdim ama iğrenç bir muhit ve ordan evime ulaşmam için en az 3 vesayit değiştirmem ve 1 buçuk saati de gözden çıkarmam gerekicekti... dayandım!!!!!! otobüsten indiğim gibi başladım ağlamaya... sinirlerim boşaldı resmen... eve gittim yüzüm kıpkırmızı ve şişmiş... evdekilerin korkudan aklı çıktı... bu anormal durum yüzünden kendimi çok mutsuz hissedip sevgilime de kötü davrandım... ve şu an kendimi hiç aç hissetmiyorum... yemek yemek dahi gelmiyo içimden... annem de sağolsun bana dukan tiramisu yapmış... ben ağlıyorum "hadi sus bak sana çok güzel bi sürprizim var" diyip duruyo... ondan da sadece iki kaşık bişey yedim... mükemmel olmuştu ama... sizinle paylaşıyım istedim gerçekten sığamamışmıyımdır ya... :2::2::2:

Hiç canını sıkma şekerim.......var öyle hayvan kılıklı insanlar :KK36: kendi suçunu bastırmak için sana laf atmış ....keşke o adam bizim elimizde olsa bir linç etsek görsün sonra hem rahatsız edip hemde üste çıkmak neymiş :KK47:çok kızdım çooook :KK57::KK57:

kızlar günaydın...
dün işten çıktığımdan beri çok zor saatler geçiriyorum... otobüse bindim koridor tarafında oturuyorum... dananın biri arkası dönük araba sallandıkça totosunu koluma sürtüp duruyo... aramızdaki iğrenç diyaloğa bakın :KK5::2:
* seni ne ilgilendiriyo dedim sığıp sığamamam sen önce bi kendine bak terbiyesiz dedim...

ama yıkıldımm... dağıldım... mahvoldum... ben bittim... gururum çok incindi... onlarca insanın içinde saygısızın söylediği lafa bak... ayrıca göbeğimden eser bile yok artık... eskisi kadar kilolu da değilim (belki de bana öyle geliyo)... ama sığamıyo olsam yanımdaki bayana çarparım yada ona değerim rahatsız ederim... kadınla kollarımız bile değmiyo birbirine... :2: otobüste öylece kalakaldım... inmeyi çok isterdim ama iğrenç bir muhit ve ordan evime ulaşmam için en az 3 vesayit değiştirmem ve 1 buçuk saati de gözden çıkarmam gerekicekti... dayandım!!!!!! otobüsten indiğim gibi başladım ağlamaya... sinirlerim boşaldı resmen... eve gittim yüzüm kıpkırmızı ve şişmiş... evdekilerin korkudan aklı çıktı... bu anormal durum yüzünden kendimi çok mutsuz hissedip sevgilime de kötü davrandım... ve şu an kendimi hiç aç hissetmiyorum... yemek yemek dahi gelmiyo içimden... annem de sağolsun bana dukan tiramisu yapmış... ben ağlıyorum "hadi sus bak sana çok güzel bi sürprizim var" diyip duruyo... ondan da sadece iki kaşık bişey yedim... mükemmel olmuştu ama... sizinle paylaşıyım istedim gerçekten sığamamışmıyımdır ya... :2::2::2:
canımcım adam art niyetli olmasa:1-sakin biriyse ''kusura bakmayın araç salanıyor'' der ve ilerlemeye çalışırdı.2-gergin biriyse ''araç sallanıyor isteyerek yapmıyoruz''der ve ilerler ya da ilerlemezdi.yani burda mevzu hiçbir şekilde senin kilon olamaz.adam psikopat ve ordaki tek amaç karşıdakinin canını yakmak.en kolayıda tanımadığın birinin canını yakmaktır.sende bilirsin çevremizde böyle, insanların mutsuzlukları ile beslenen hasta ruhlu birçok insan var.sen neden beş para etmez biri için akşamdan sabaha hala canını sıkıyorsun ki.sende gayet iyi biliyorsun zayıfladığını ve koltuğada gayet rahat sığdığını.böyleleri için bir saniyeni bile harcamaya değmez.unutma sen istemedikçe kimse seni üzemez.ancak sen buna izin verirsen insanlar seni üzebilirler...:KK36:

ölüyorum kızlar :KK43: sabaha kadar acile gittik geldik, gittik geldik :KK43: doktor vücut direncinizi kaybetmişsiniz, sizin zayıflamak neyinize diye azarladı.. sağlıklı zayıflayamazsınız çünkü bi deri bi kemiksiniz zaten dedi :KK43: ama ben inatla devam ediyorum, eşim de kızıyor :KK50:
arkadaşım canına yazık,yapma bence..haaa çokmu yapmak istiyorsun güçlendirmeden başla bence..

kızlar günaydın...

hoşşşşttt deseydin keşke, terbiyesiz herif..o sen 60 kiloda olsan aynı şeyi söylerdi, hiiçç şüphen olmasın..sen bu aralar diyetten dolayı kilonla uğraştığın için hassaslaştın tabi..sakın takılma , bunlar insan değil biliyorsun dimi..:KK34:

kızzz kedidili uygunmu dukana, bi deyiver bakem :KK1:

kızlar bende diyete başladığımdan beri çarpıntı başlamıştı, kalbim ağrıyodu.bende korkuyodum..dün kardiyolojiye gittim şükür bişey çıkmadı..kanıma da baktırdım, acayip yükselmiş, dukana selam olsun :KK1:

ben bu hafta günde 7-8 tane altın çilek yedim..hani zayıflatıyor deniyor yaa..gojiberry ile beraber yiyorumhatta şuandada ) , bişey olmaz dimi yaaa :KK1:

X