26.01.2012 83,3
23.02.2012 74,6
yahu yazınca daha bi iyi anlaşılıyo... çok şükür yaa...
Kusura bakmayın kızlar 15 dk rötarla çizelgemiz burda... Biraz işlerim vardı o yüzden gecikti...
Eki Görüntüle 353092
Yarim benide eklersen listeye seviirim
baslama tarihi 27.02.2012
baslangic kilo 79
hedef kilo 65
su anki kilo 75,5
Yarim benide eklersen listeye seviirim
baslangic kilo 79
hedef kilo 65
su anki kilo 75,5
ozaman ben şunu anlarım en geç hazirana kadar çıtır dolu olcak burası
oyy kıyamam yha sporu arttırsan biraz dengelerdin canım çok sıkıntı yaptın sen yaa
ellerine sağlık canım, teşekkür canım
sıra geldi haftanın birincisine "xxmutluxx" canımcımmmmmmm nasıl verdin 2.3 kiloyuuuuu
arkadaşla düşünüyoruz spora gitmeyi.bfit e
ben geçen senede gitmiştim. 3 ay yazılıp 3 hafta
şimdi iş yerime yakın bi yere açıldı daha rahat olacak. 1 ay yazılayım diyorum.
0 spor bende. öğlenleri oturup dizi izliyorumç. hava ısınsa bahçede yürürüm öğlenleri ya da sabahları. şu 1 ay bitsin bakalım.
ama ben kendimdeki farkı görebliyorum. dün giydiğim yeşik kazağımı hızımı alamayıp yine giydim. popo hariç bi yerim çıkmıyor
Merhaba Yarim kitap almak şart o zaman hemen akşam d&r dan kitabı temin ediyorum o zaman yulaf kepeği çok zor bulunuyormuş okuduğum kadarı ile nereden bulabilirim tatlandırıcı dediğin şu şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcımı aroma derken neden bahsettin? O zaman en mantıklı zaman Pazartesi dukan diyetine başlamam
süperim çok sağlıklıyım çoğu suydu bence onuninanamıyorummmmmmmmmmmm. 1 ayda 9 kilo mu verdiniz!.... çok güzel ama ; aman sağlığınıza dikkat edin, sanki biraz hızlı gibi:44:
ekledim gittiYarim benide eklersen listeye seviirim
baslangic kilo 79
hedef kilo 65
su anki kilo 75,5
afiyet olsun neesss...ellerine sağlık canım, teşekkür canım
sıra geldi haftanın birincisine "xxmutluxx" canımcımmmmmmm nasıl verdin 2.3 kiloyuuuuu
Kusura bakmayın kızlar 15 dk rötarla çizelgemiz burda... Biraz işlerim vardı o yüzden gecikti...
Eki Görüntüle 353092
maşallah maşallaaah
spor benim hayatımda 7-8 senedir yoktu maalesef... yeni yeni tekrar başlamak güzel cidden insana huzur veriyor.
sanki insanın kendine güveni de artıyor...
umarım bu sefer tamamlarsın
elinize sağlık. vaktinizi ayırdınız, çok güzel olmuş liste
teşekkür ederim nilescim.
Bişey sorucam adetli günlerinizde canınız tatlı istemiyor mu? İstediği zaman ne yapıyorsunuz?
hangi şehirde olduğun önemli... bulunduğun ilde migros varsa eğer aradığın herşey orda mevcut... yani kısmen şeker hastalarının kullandığı tatlandırıcılardan diyebiliriz... bizler çoğunlukla takita yada splenda (ben bunu kullanıyorum bu organik ve değerleri daha düşük) sıvı- tablet-toz (yani granül) olarak bulabilmen mümkün... eczanelerde veya migroslarda mevcut... yulaf kepeği de rusheim ve doğalsan markanın biliyorum... ben rusheim kullanıyorum başlamadan internetten sipariş vermiştim hemde stoklu olarak... bilmiyordum nasıl bişey nerelerde bulunabilir bu yüzden internetten almıştım... aroma da dr oetkerin minik şişelerde aromaları var... tatlı krizlerinde mutlaka tatlı yada dondurma yapmak istiyceksin... biriki resim ekliyim belki yardımcı olabilir hatta bu linkleri de bir incele derim...
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
TAM BİZLİK | Facebook
Dukan Diyeti Tarifleri'nin Albümleri | Facebook
Eki Görüntüle 353139
Eki Görüntüle 353140
istemezmi hepimiz tatlı krizlerindeyiz... ama yukarda yazdığım mesajdaki linklerde onlarca tatlı - tuzlu - yemek - çorba - kek- ekmek... aklına ne geliyosa bütün bunşarın tariflerine ulaşabilirsin...