yok ben kısa bodur bişeyim... 165 boyum senin nerdeyse 180 boyun... bence bi dukanın sitesine gir ideal kilon daha farklı çıkabilir... senin gibi fit olmak için uğraşıyoruz aslında bizdeYarim seninle kilolarımız aynı boyun kaç bnm 1.77 abartı durmuyorum fit ama ben hep 60-65 civarı olduğum için evlilikti çocuktuderken 79'u gördüm hamilelik dışında
ben spor salonlarında çok sıkılıyorum bu yüzden hem spor hemde eğlence için dans kursu daha mantıklı geliyo... düşünmeye değer... KEROKERO...
işten eve geliyorum saat 7. ev çocuk yemek. dans çk zor. bir de ben eşarplıyım. isterdim ama gitmeyi. spor salonlarında çok daha eğlencelidir eminim.vakit bulsam ingilizce kursuna gidecem. geçen sene başladım 4. kura kadar geldim. kızım anne sen beni sevmiyorsun evde hiç durmuyorsun deyince çok üzüldüm ve bıraktım.
bfite gidersem (3 kişi gidecez onlar ikna etti gibi beni) hopidik hopidik zıp zıp harala gürele.2 saatlik öğle tatilinde olacak bu
yapacam arkadaşlarla umuyorum yani :82:
arkadaşla düşünüyoruz spora gitmeyi.bfit e
ben geçen senede gitmiştim. 3 ay yazılıp 3 hafta
şimdi iş yerime yakın bi yere açıldı daha rahat olacak. 1 ay yazılayım diyorum.
0 spor bende. öğlenleri oturup dizi izliyorumç. hava ısınsa bahçede yürürüm öğlenleri ya da sabahları. şu 1 ay bitsin bakalım.
ama ben kendimdeki farkı görebliyorum. dün giydiğim yeşik kazağımı hızımı alamayıp yine giydim. popo hariç bi yerim çıkmıyor
Selam kızlar,bugün eşim evde fırsatım olmadı girmeye bi geçmişe göz attım size selam veriyim çıkıyım dedimyarimcim eline emeğine sağlık,bugün genel olarak herkesi mutlu ve motive gördüm hepimiz böyle devam ederiz umarım,öpüyorum hepinizi dukan yoldaşlarım
ölüyorum kızlarsabaha kadar acile gittik geldik, gittik geldik doktor vücut direncinizi kaybetmişsiniz, sizin zayıflamak neyinize diye azarladı.. sağlıklı zayıflayamazsınız çünkü bi deri bi kemiksiniz zaten dedi ama ben inatla devam ediyorum, eşim de kızıyor
iyide canım madem zayıfsın ve gerek yok neden vücudunla oynuyorsun yazık değil mi bünyene?
hepimiz sağlıklı olalım diye zayıflarken sen tam tersini yapıyormuşsun.
boyun ve kilon kaç ki senin?
bence bu kilo verme isteği psikolojik olabilir.
dikkat et kendinee...
ben kendimi zayıf bulmuyorum ki canımherkes öyle dese bile zayıf görmüyorum kendimi
173-62.8im bugün..
dukan sitesinde diyet yapmamı önermedi, ben ısrarla yapcam dedim.. keyifli geliyor bana
evet biraz psikolojik heralde.. zsayıfladıkça mutlu hissediyorum kendimi..
ölüyorum kızlarsabaha kadar acile gittik geldik, gittik geldik doktor vücut direncinizi kaybetmişsiniz, sizin zayıflamak neyinize diye azarladı.. sağlıklı zayıflayamazsınız çünkü bi deri bi kemiksiniz zaten dedi ama ben inatla devam ediyorum, eşim de kızıyor
kızlar size bak size söylüyorum.eğer ben haftaya 65 i görürsem kesin çıldırırım.beni kimse tutamaz.deli şeyler yaparım bana mani olun.4 sene üstüne solunda 6 olan sayı görmüşüm....bir de 65 e inmişim
Slm kızlar bugün regl ımin 2. Gunu ve ağrılarım baya hafifledi. Şişkinliğim gitti sanki ve ben artık yarın dukana tekrardan start vermek istiyorum. Biraz sonra okula beslenmemi hazirliycam yani kek yapicam kepekli. Light sütümü aldım birazdan yoğurdumu da mayalicam. Alışverişimi yaptım light ton balığı aldım kendime yağ oranı 100 gr da 0.4 gr. Tavuk göğüsü ve butlarında hazır. Bu sefer puding cola light meyveli yogurt gibi urunleri cok fazla tuketmeyi dusunmuyorum bana duraklama olarak geri donecek seyleri yemiycem insallah Yarın sabah tartilip size düzenli olarak yazicam inşallah. Bu sefer hergun düzenli olarak yarım saat yürümeyi planlıyorum. Çok yavaş kilo vereceğime eminim. Çünkü son 4 aydır diyetin birinden çıkıp birine girdim. Hepinizden tam destek bekliyorum özellikle glyztrk hocam beni boslamayin olurmu acayip gaza gelmiş durumdayım. İnşallah çabucak foslamam
Sinemcim ben seni hatırlıyorum sanki. Peki neden bırakmıştın ataktan sonra ilk dukan denemendeselam güzel bayanlar..
bende dukan yapıyorum daha once yazıyodum buraya ama sonrasında dukanı bıraktım saldım kendımı ama allahtan 2 kg aldım ,tekrardan basladım.[1 takımda yarısıyodum snr ayrıldım ama hala arkadaslarımla bırbırımızı motıve etmek ıcın onlarada yazıyorum ]
yarın atağımın son gunu cumaratesi seyır donemıne gecıcem kısmetse..
atak donemınde 3.400 kg verdım m
rejime basladıgımda 97 kg dım boyum 1 68 cm
suan 84 kgmım
seyır donemıne hiç gecmedıgım için neler yapmam gerekıyor.
aslında 1+1 yapmak ıstıyorum.kıtaptakılerı tarıflere uymaya calısıcam.
mayısın 6 sında düğünüm var bu tarıhe kadar 72 kg olsam opup basıma koyucam
aksamları 30 dk yuruyus ,10 dk dakıka twester yapıyorum gunde 3 lt su ıcıyorum ..
az bı zamanıda kaldı caresız gıbı hıssedıyorum kendımıı yardımcı olursanız sevınırım