Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarim seninle kilolarımız aynı boyun kaç bnm 1.77 abartı durmuyorum fit ama ben hep 60-65 civarı olduğum için evlilikti çocuktuderken 79'u gördüm hamilelik dışında
yok ben kısa bodur bişeyim... 165 boyum senin nerdeyse 180 boyun... bence bi dukanın sitesine gir ideal kilon daha farklı çıkabilir... senin gibi fit olmak için uğraşıyoruz aslında bizde :KK16: ama insanın en doğru kilosu kendisini mutlu hissettiği kilo... o yüzden bu hesaplamayı da burdan yapabilrisin... kaç gün atak kaç gün seyir sana tüm detayları verecek... dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)

ben spor salonlarında çok sıkılıyorum bu yüzden hem spor hemde eğlence için dans kursu daha mantıklı geliyo... düşünmeye değer... KEROKERO...

işten eve geliyorum saat 7. ev çocuk yemek. dans çk zor. bir de ben eşarplıyım. isterdim ama gitmeyi. spor salonlarında çok daha eğlencelidir eminim.vakit bulsam ingilizce kursuna gidecem. geçen sene başladım 4. kura kadar geldim. kızım anne sen beni sevmiyorsun evde hiç durmuyorsun deyince çok üzüldüm ve bıraktım.

bfite gidersem (3 kişi gidecez onlar ikna etti gibi beni) hopidik hopidik zıp zıp harala gürele.2 saatlik öğle tatilinde 45 dakika mı ayırmam yeterli olacak

yapacam arkadaşlarla umuyorum yani :82:

Son düzenleme:
işten eve geliyorum saat 7. ev çocuk yemek. dans çk zor. bir de ben eşarplıyım. isterdim ama gitmeyi. spor salonlarında çok daha eğlencelidir eminim.vakit bulsam ingilizce kursuna gidecem. geçen sene başladım 4. kura kadar geldim. kızım anne sen beni sevmiyorsun evde hiç durmuyorsun deyince çok üzüldüm ve bıraktım.

bfite gidersem (3 kişi gidecez onlar ikna etti gibi beni) hopidik hopidik zıp zıp harala gürele.2 saatlik öğle tatilinde olacak bu

yapacam arkadaşlarla umuyorum yani :82:

eşarplı çok arkadaşım var kursta... çok da eğleniyorlar... iş arasında biraz zor ama gerçekten istiyosan yapabilirsin tabi nolucakki... ama sonra terledim bilmemne nasıl çalışıcam deriz... zor iş yani bence...

arkadaşla düşünüyoruz spora gitmeyi.bfit e

ben geçen senede gitmiştim. 3 ay yazılıp 3 hafta :KK14:

şimdi iş yerime yakın bi yere açıldı daha rahat olacak. 1 ay yazılayım diyorum.

0 spor bende. öğlenleri oturup dizi izliyorumç. hava ısınsa bahçede yürürüm öğlenleri ya da sabahları. şu 1 ay bitsin bakalım.

ama ben kendimdeki farkı görebliyorum. dün giydiğim yeşik kazağımı hızımı alamayıp yine giydim. popo hariç bi yerim çıkmıyor :KK51:

ne kadar ioldu baslayali bilmiyorum canim senin ama ben de ilk ayimda ohoo hizli veriyorum spora hic gerek yok diye seviniyordum ama sonra yavaslayinca simdi deli gibi leslie yapiyorum umarim sende ve dgerlerinde de böle olmaz :KK5:

Selam kızlar,bugün eşim evde fırsatım olmadı girmeye bi geçmişe göz attım size selam veriyim çıkıyım dedim :KK3: yarimcim eline emeğine sağlık,bugün genel olarak herkesi mutlu ve motive gördüm hepimiz böyle devam ederiz umarım,öpüyorum hepinizi dukan yoldaşlarım:KK54::KK16::nazar:

Selam kızlar,bugün eşim evde fırsatım olmadı girmeye bi geçmişe göz attım size selam veriyim çıkıyım dedim :KK3: yarimcim eline emeğine sağlık,bugün genel olarak herkesi mutlu ve motive gördüm hepimiz böyle devam ederiz umarım,öpüyorum hepinizi dukan yoldaşlarım:KK54::KK16::nazar:

mcx mcx mcx.... :KK54: bende evime gidiyorum şimdik mesaiyi bitirdim bugunde :KK9:

arkadaslar kilo takip cizelgesi nasıl yapılıyor?bende dukan diyetine baslayacagım ve cizelge yapmak istiyorum yardım lütfennnn:KK3:

ölüyorum kızlar :KK43: sabaha kadar acile gittik geldik, gittik geldik :KK43: doktor vücut direncinizi kaybetmişsiniz, sizin zayıflamak neyinize diye azarladı.. sağlıklı zayıflayamazsınız çünkü bi deri bi kemiksiniz zaten dedi :KK43: ama ben inatla devam ediyorum, eşim de kızıyor :KK50:

ölüyorum kızlar :KK43: sabaha kadar acile gittik geldik, gittik geldik :KK43: doktor vücut direncinizi kaybetmişsiniz, sizin zayıflamak neyinize diye azarladı.. sağlıklı zayıflayamazsınız çünkü bi deri bi kemiksiniz zaten dedi :KK43: ama ben inatla devam ediyorum, eşim de kızıyor :KK50:

iyide canım madem zayıfsın ve gerek yok neden vücudunla oynuyorsun yazık değil mi bünyene?
hepimiz sağlıklı olalım diye zayıflarken sen tam tersini yapıyormuşsun.
boyun ve kilon kaç ki senin?
bence bu kilo verme isteği psikolojik olabilir.
dikkat et kendinee...

iyide canım madem zayıfsın ve gerek yok neden vücudunla oynuyorsun yazık değil mi bünyene?
hepimiz sağlıklı olalım diye zayıflarken sen tam tersini yapıyormuşsun.
boyun ve kilon kaç ki senin?
bence bu kilo verme isteği psikolojik olabilir.
dikkat et kendinee...

ben kendimi zayıf bulmuyorum ki canım :KK43: herkes öyle dese bile zayıf görmüyorum kendimi :KK50:
173-62.8im bugün..
dukan sitesinde diyet yapmamı önermedi, ben ısrarla yapcam dedim.. keyifli geliyor bana :KK50:
evet biraz psikolojik heralde.. zsayıfladıkça mutlu hissediyorum kendimi..

ben kendimi zayıf bulmuyorum ki canım :KK43: herkes öyle dese bile zayıf görmüyorum kendimi :KK50:
173-62.8im bugün..
dukan sitesinde diyet yapmamı önermedi, ben ısrarla yapcam dedim.. keyifli geliyor bana :KK50:
evet biraz psikolojik heralde.. zsayıfladıkça mutlu hissediyorum kendimi..

kusura bakmayın beni de ilgilendirmez ama bunun geri dönüşü size nasıl olur farkında mısınız?boyunuzla kilonuz arasında 10 kilodan da az var yani gayet 'NORMAL' siniz...böyle devam ederseniz geri dönüşü olmayan tahribatlara yol açarsınız vücudunuzda,çocuğunuz var mı bilmiyorum gelecek çocuğunuz bile olsa onlarla yaş almak daha da önemlisi onların yanlarında ve arkasında sapsağlam durmak istemiyor musunuz?eşinizin yanında sağlıkla mutlu olmak ya da...gerçekten tahribatı çok büyük yanlış kilo vermenin üstelik 9 kilo vermeyi planlıyormuşsunuz....bence bu konu hakkında bi psikologla görüşmeyi deneyin.bunda utanılacak sıkılacak bir şey de yok kabul de ettiniz psikolojik diye,acillere bi daha düşmeyin derim..bedeninize yazık..

gerçekten üstüme vazife değil ama üzüldüm inanın

sen hani su birisi daha vardi birlikte ayni kilolara düsmeye calisiyordunuz da ben de size " derdiniz ne manken mi olmak istiyorsunuz" demistim onlardan biri misin :KK9:

canim o zamanda söylemistim simdi de söylüyorum yani kilosuyla boyu arasinda 10 kilo fark olan biri hala neden
zayiflamaya calisir ki ? anlamiyorum bir türlü. Tam diycektim psikolog a git diye arkadaslar yazmis zaten.
. yok devam edicem diyorsan da ambulans i kapida hazir tut
öyle devam et bence inadina.... sonra da organlarin iflas etsin ama sen ney o zayif ol
herkes desin ki "aaa ne kadar zayif süperr "
hay Allahim yarabbim sen büyüksün
:KK50:

merhaba 18 yasimda olmama ragmen 97 kiloya ciktim allahtan boyum sayesinde cok felaket gorunmuodm 2 haftadir dukana basladim ve 93e dustum bu forum sayesinde motive oluyorum umarim kilolarmi verebilirim sizler gibi :) fakat bunlari derken bi yandan pismanliklarimin ilki olacak ilk kacamagimi da yaptm otrdum bi un kurabiyesi birde simit yedm diyetimi cok etkiler mi sizce?

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün regl ımin 2. Gunu ve ağrılarım baya hafifledi. Şişkinliğim gitti sanki ve ben artık yarın dukana tekrardan start vermek istiyorum. Biraz sonra okula beslenmemi hazirliycam yani kek yapicam kepekli. Light sütümü aldım birazdan yoğurdumu da mayalicam. Alışverişimi yaptım light ton balığı aldım kendime yağ oranı 100 gr da 0.4 gr. Tavuk göğüsü ve butlarında hazır. Bu sefer puding cola light meyveli yogurt gibi urunleri cok fazla tuketmeyi dusunmuyorum bana duraklama olarak geri donecek seyleri yemiycem insallah Yarın sabah tartilip size düzenli olarak yazicam inşallah. Bu sefer hergun düzenli olarak yarım saat yürümeyi planlıyorum. Çok yavaş kilo vereceğime eminim. Çünkü son 4 aydır diyetin birinden çıkıp birine girdim. Hepinizden tam destek bekliyorum özellikle glyztrk hocam beni boslamayin olurmu acayip gaza gelmiş durumdayım. İnşallah çabucak foslamam

kızlar size bak size söylüyorum.eğer ben haftaya 65 i görürsem kesin çıldırırım.beni kimse tutamaz.deli şeyler yaparım bana mani olun.4 sene üstüne solunda 6 olan sayı görmüşüm....bir de 65 e inmişim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben de kafaya koydum.bu dukanı uygulayacam.ne de güzel zayıflamışsın.hedeflerimiz aynı.yalnız ben henüz 74 teyim.sen ne kadar sürede 75ten 67ye düştün??

Slm kızlar bugün regl ımin 2. Gunu ve ağrılarım baya hafifledi. Şişkinliğim gitti sanki ve ben artık yarın dukana tekrardan start vermek istiyorum. Biraz sonra okula beslenmemi hazirliycam yani kek yapicam kepekli. Light sütümü aldım birazdan yoğurdumu da mayalicam. Alışverişimi yaptım light ton balığı aldım kendime yağ oranı 100 gr da 0.4 gr. Tavuk göğüsü ve butlarında hazır. Bu sefer puding cola light meyveli yogurt gibi urunleri cok fazla tuketmeyi dusunmuyorum bana duraklama olarak geri donecek seyleri yemiycem insallah Yarın sabah tartilip size düzenli olarak yazicam inşallah. Bu sefer hergun düzenli olarak yarım saat yürümeyi planlıyorum. Çok yavaş kilo vereceğime eminim. Çünkü son 4 aydır diyetin birinden çıkıp birine girdim. Hepinizden tam destek bekliyorum özellikle glyztrk hocam beni boslamayin olurmu acayip gaza gelmiş durumdayım. İnşallah çabucak foslamam

canım merhaba.hadi bakalım hoşgeldin sefa geldin.sen hiç merak etme.gözüm üstünde olacak.foslamak falan yok.yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz hep birlikte inşallah.:KK54:

canım sağlıklı olmazsan eğer 34 bedende olsan mutlu olmazsın.senin 8 aylık bir çocuğun var.onun için önemli olan zayıf değil,güçlü ve sağlıklı bir annesinin olması.kendine yazık etme..

selam güzel bayanlar..
bende dukan yapıyorum daha once yazıyodum buraya ama sonrasında dukanı bıraktım saldım kendımı ama allahtan 2 kg aldım ,tekrardan basladım.[1 takımda yarısıyodum snr ayrıldım ama hala arkadaslarımla bırbırımızı motıve etmek ıcın onlarada yazıyorum ]
yarın atağımın son gunu cumaratesi seyır donemıne gecıcem kısmetse..
atak donemınde 3.400 kg verdım m
rejime basladıgımda 97 kg dım boyum 1 68 cm
suan 84 kgmım
seyır donemıne hiç gecmedıgım için neler yapmam gerekıyor.
aslında 1+1 yapmak ıstıyorum.kıtaptakılerı tarıflere uymaya calısıcam.
mayısın 6 sında düğünüm var bu tarıhe kadar 72 kg olsam opup basıma koyucam
aksamları 30 dk yuruyus ,10 dk dakıka twester yapıyorum gunde 3 lt su ıcıyorum ..
az bı zamanıda kaldı caresız gıbı hıssedıyorum kendımıı yardımcı olursanız sevınırım

selam güzel bayanlar..
bende dukan yapıyorum daha once yazıyodum buraya ama sonrasında dukanı bıraktım saldım kendımı ama allahtan 2 kg aldım ,tekrardan basladım.[1 takımda yarısıyodum snr ayrıldım ama hala arkadaslarımla bırbırımızı motıve etmek ıcın onlarada yazıyorum ]
yarın atağımın son gunu cumaratesi seyır donemıne gecıcem kısmetse..
atak donemınde 3.400 kg verdım m
rejime basladıgımda 97 kg dım boyum 1 68 cm
suan 84 kgmım
seyır donemıne hiç gecmedıgım için neler yapmam gerekıyor.
aslında 1+1 yapmak ıstıyorum.kıtaptakılerı tarıflere uymaya calısıcam.
mayısın 6 sında düğünüm var bu tarıhe kadar 72 kg olsam opup basıma koyucam
aksamları 30 dk yuruyus ,10 dk dakıka twester yapıyorum gunde 3 lt su ıcıyorum ..
az bı zamanıda kaldı caresız gıbı hıssedıyorum kendımıı yardımcı olursanız sevınırım
Sinemcim ben seni hatırlıyorum sanki. Peki neden bırakmıştın ataktan sonra ilk dukan denemende

X