- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
bende şimdi tarçınlı sütümü içtim ama boğulmak üzereydim tarçınlar boğazıma yapıştı...
anammm.... maşallahhhamin amin... dal gibi olalım hepimiz inşallahh...
süper olur bence, kesin yapın
aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlım
tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhh
selamlar
aman tanrım maşallah sana ben siteyi yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ve seni tebrik etmek istedim
darısı başımıza diyorum
bu arada herkese bi sorum olacak arkadaşlar benim 6 günlük atağımın bugün 5. günü ve 4 gündür tuvalete gitmıyorum
ve regl donemımde 3 gun sonra falan baslıycak yaklasık olarak
ve + cıkmak istemıyorum
bu tuvalet konusunda onerılerınızı beklıyorum
yasak oldugunu bılıyorum ama gene de kayısı yıyorum
bır de arkadaslar sizce kilo vermısmıyımdır
tartıda + cıkarsam cok uzulecegım için tartılmıyorumda........
Harika bir hbr
Bence görür cnm.İçme yani.
hmm öylemi diyosun tatlımm..Harika bir hbr
Bence görür cnm.İçme yani.
sevmiyorum sıcak suyuuuuumeyva yasak kitapda öyle yazıyo elmayı da suya koymak meyvaya gimiyo ama ödem söktürmek için bunlara ihtiyaç yok aslında;sıcak suyun içine limon sıkıp içerek de ödemlerden kurtulabillirsin...
hmm, olabilir..Eşin doğru söylüyor olabilir sonuçta barındırdığı şekeri suya salcak :26::26::26:
hoşgeldin tekrar canım :) bende öyle düşünüyodum ama başka arkadaşlarda yapmadedi..öyle farkettiriyormuş ki , acayip zayıflamış yapan kız..yooook yok zararı olmaz..amaç meyvaların içindeki şekeri tüketmemek..suda bekletince de meyva şekeri suya geçmez o yusden için rahat olsun..
bu arada ben geldim ama 3,8 kilo geri alarak geldim =(((
erkekler canı istemezse yapmazlar bişey :)Amin canım sana da maşallaaah
ama erkeğine oynatamıyorsun işte maalesef:)
ama ayrıntılara takılamam amaç mutlu olmak
hadi gözün aydın canım,diğer sonuçlarında iyi çıkar inşallah..demir için , kırmızı et, ıspanak derler canım..yaniii sevmediğin sp günlerinde ıspanağa talim etmelisinkızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arasıbu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce...
çok çok sağolun arkadaşlar
inşallah hepimiz sağlıkla şu kilolarımızı verir, "büyük bedeni yok!!! yada en büyüğü elinideki!!!!" diyen tezgahtaralara inat 38-40 bedenlerin içine sığarız
hadi gözün aydın canım,diğer sonuçlarında iyi çıkar inşallah..demir için , kırmızı et, ıspanak derler canım..yaniii sevmediğin sp günlerinde ıspanağa talim etmelisin
maşallah maşallahnazarlardan saklasın sizi ......boyun uzun ya çok farketmiyor ama zayıflayınca daha da çıtır olucan eminim ki
Herkese selam
Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak.Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere
Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin
Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canımharika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum
Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkkSakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum
hımm sen dene tatlım sonra ben de deniim bari =)hoşgeldin tekrar canım :) bende öyle düşünüyodum ama başka arkadaşlarda yapmadedi..öyle farkettiriyormuş ki , acayip zayıflamış yapan kız..
Herkese selam
Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak.Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere
Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin
Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canımharika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum
Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkkSakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum
çok çok sağolun arkadaşlar
inşallah hepimiz sağlıkla şu kilolarımızı verir, "büyük bedeni yok!!! yada en büyüğü elinideki!!!!" diyen tezgahtaralara inat 38-40 bedenlerin içine sığarız
valla boğazım geliyor bazen o tezgahtarları..
Kızlar bende 59 ile evlendim.
6 ay sonra hamile kaldığımda72 idim. düşünün yani nasıl bir yediysem.
Doğuma 95 ile girdim87 ile çıktım
Ve 80 oldum emzirirken.
Sonra diyet yaptım 3 kez 67 gördüm sonra bıraktım ve aldım yine.
Bu sefer öyle olmayacak ama 65 olacağım.
Sonra da 59 işallah. inşalllaahhhh canım, inşallaahhh
[inanılmaz farketmiş walla, süpersinnnbende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halimEki Görüntüle 352065
buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)
bende bu hafta başı aynı durumdaydım canım, göbeğim şişti, anneme sürekli anne değildi bu kadar değilmi diye sordum ve tartıda artı gördüm..çok moralim bozuldu ama bugün eksilerime kavuştum, sabret tatlım..birden gidecek..anlam veremiyorum yabugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor normalde hiç göbeğim yoktu benim
wuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummm
canım , ne güzel bunları duymak, moral oldun teşekkürler..resimlerini bekliyoruz, bize iyi gelecek..öpüyorum bende..Herkese selam
tebrik ederim seni.bende güçlendirmedeyim defalarca siteye yazdım ama cevap veren olmadı.canım sana sorim bari.şimdi ben çok kaçırdım kaçamaklarım arttı ole bole degil ama.acaba diyorum güçlendirmedede kaçamaklarımın arttıgı günün ertesi saf protein mi yapsam yoksa devammı etsem normal güçlendirmeye.sen kaçamaklatrdan sonra ne yaptın ama bahsettiğim kaçamaklar bildigin öğün yani:)
günaydın kızlar..
sanırım ben pes ediyorumhergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
tebrik ederim seni.bende güçlendirmedeyim defalarca siteye yazdım ama cevap veren olmadı.canım sana sorim bari.şimdi ben çok kaçırdım kaçamaklarım arttı ole bole degil ama.acaba diyorum güçlendirmedede kaçamaklarımın arttıgı günün ertesi saf protein mi yapsam yoksa devammı etsem normal güçlendirmeye.sen kaçamaklatrdan sonra ne yaptın ama bahsettiğim kaçamaklar bildigin öğün yani:)
valla boğazım geliyor bazen o tezgahtarları..