Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anammm.... maşallahhh amin amin... dal gibi olalım hepimiz inşallahh...

süper olur bence, kesin yapın

aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlım

tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhh

Harika bir hbr

Bence görür cnm.İçme yani.

çok çok sağolun arkadaşlar
inşallah hepimiz sağlıkla şu kilolarımızı verir, "büyük bedeni yok!!! yada en büyüğü elinideki!!!!" diyen tezgahtaralara inat 38-40 bedenlerin içine sığarız

Harika bir hbr

Bence görür cnm.İçme yani.
hmm öylemi diyosun tatlımm..

meyva yasak kitapda öyle yazıyo elmayı da suya koymak meyvaya gimiyo ama ödem söktürmek için bunlara ihtiyaç yok aslında;sıcak suyun içine limon sıkıp içerek de ödemlerden kurtulabillirsin...
sevmiyorum sıcak suyuuuuu (

Eşin doğru söylüyor olabilir sonuçta barındırdığı şekeri suya salcak :26::26::26:
hmm, olabilir..

yooook yok zararı olmaz..amaç meyvaların içindeki şekeri tüketmemek..suda bekletince de meyva şekeri suya geçmez o yusden için rahat olsun..

bu arada ben geldim ama 3,8 kilo geri alarak geldim =(((
hoşgeldin tekrar canım :) bende öyle düşünüyodum ama başka arkadaşlarda yapmadedi..öyle farkettiriyormuş ki , acayip zayıflamış yapan kız..

Amin canım sana da maşallaaah

ama erkeğine oynatamıyorsun işte maalesef:)
ama ayrıntılara takılamam amaç mutlu olmak
erkekler canı istemezse yapmazlar bişey :)

hadi gözün aydın canım,diğer sonuçlarında iyi çıkar inşallah..demir için , kırmızı et, ıspanak derler canım..yaniii sevmediğin sp günlerinde ıspanağa talim etmelisin

inşallah hepimiz sağlıkla şu kilolarımızı verir, "büyük bedeni yok!!! yada en büyüğü elinideki!!!!" diyen tezgahtaralara inat 38-40 bedenlerin içine sığarız

inşallah canım yaaa, bende kıyafet almaktan nefret ediyorum, herkesin alışveriş yaptığı mağazalara girememekten de tabi..illa büyük beden mağazalarına gidiyordum, bu yüzdende kiloluymuşum gibi hissetmiyordm, göbeğim küçüldükçe nasıl mutlu oluyorum..bide senin verdiğin kiloları görünce tabi bende vereceğim bendeeeeee (inşallah)

hadi gözün aydın canım,diğer sonuçlarında iyi çıkar inşallah..demir için , kırmızı et, ıspanak derler canım..yaniii sevmediğin sp günlerinde ıspanağa talim etmelisin

tenks şekerim... ama bildiğim kadarıyla ıspanak demir içermiyormuş aslında... hep öyle kulaktan dolma girmiş hafızamıza... bi yerde okumuştum... maydanoz falan yemeliymişim mesela şimdi baktım öle yazıyo sebzeler içinde maydanoza asla hayır dememki ben

Herkese selam

Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak. Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere

Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin

Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canım harika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum

Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkk Sakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum

sabırsızlıkla sabırsızlanıyorummm

tebrik ederim seni.bende güçlendirmedeyim defalarca siteye yazdım ama cevap veren olmadı.canım sana sorim bari.şimdi ben çok kaçırdım kaçamaklarım arttı ole bole degil ama.acaba diyorum güçlendirmedede kaçamaklarımın arttıgı günün ertesi saf protein mi yapsam yoksa devammı etsem normal güçlendirmeye.sen kaçamaklatrdan sonra ne yaptın ama bahsettiğim kaçamaklar bildigin öğün yani:)

TİRAMİSU(atak hariç)

MALZEMELER2 KİŞİLİK)
KEDİDİLİ:
-1 yumurta
-4 YK süttozu
-2 YK splenda
-4-5 damla vanilya aroması
KREMA:
-1 su brd.yağsız süt
-1 YK mısır nişastası
-2 YK splenda
-1 YK light labne(ev yapımı https://www.facebook.com/photo.php?fbid=381174625241801&set=pu.289208191105112&type=1&theater)
-4-5 damla vanilya aroması
ISLATMAK İÇİN:
-1fincan kahve(ben espresso kullandım.nescafe,hatta türkkahvesi de olur)
-3-4 damla rom aroması(şart değil)
SÜSLEMEK İÇİN:
-1 çay kaşığı kakao
-1 çay kaşığı türk kahvesi

Fırın 180 derecede ısıtılır.
Kedidili malzemeleri iyice çırpılır ve yağlı kağıt üzerine kaşık yardımıyla uzun bisküviler şeklinde paylaştırılır.10 dk.kadar pişiilir.

Süt nişastayla çırpma teli yardımıyla sürekli çırparak pişirilir.Splenda ve aroma eklenip ateşten alınır.ılınınca labne eklenir ve çırpmaya devam edilir.

Soğuyan kedidilleri kağıttan çıkarılır ve bir kadehe yerleştirilir.Rom aroması eklenmiş kahveyle ıslatılır.Krema dökülür.Soğuduktan sonra kakao ve türk kahvesi karıştırılarak çay süzgeçi yardımıyla üzerine serpilir.

*Aslında gerçek tiramisu kreması tam dukana göre.Ama çiğ yumurta kullanıldığı için cesaret edemedim.
*Kakao,nişasta,süttozu ve labne sınırlı izinli gıdalar olduğu için hergün tüketilmemelidir.

valla boğazım geliyor bazen o tezgahtarları..

Canım, teşekkür ederim, ben fazla giremiyorum girsem de takip etme imkanım yok, gözümden kaçmıştır büyük ihtimalle Benim de abarttığım oluyor, ertesi günü saf protein yapıp dengeliyorum sen de öyle yap. Bazen mesela ödül yemeği yediğim akşamın ardından ertesi sabah dışarıda kahvaltı yaptığım oluyor. Aslında arka arkaya yapmamak lazım ama hafta sonu olunca böyle oluyor malesef. ben de hemen arkasından saf protein yapıyorum normale dönüyor.

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum

never never never. yapma sakın. zamanla lacak. hepimiz biliyorum. bak yarın kilo bildirimi var. geçen haftaya göre +300 deyim. bak ben bunalıma giriyom mu?geçen hafta hızlı gitmişti. bi sonraki haftada hızlı gidecek(umuyorum Allahım lütfeeeen hızlı gitsin. gitmezse bende pes edecem die yazarsam benide böle teselli edin taaam mı)

ben sana daha bugün cevap yazdım aşkolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…