selamlar
aman tanrım maşallah sana ben siteyi yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ve seni tebrik etmek istedim
darısı başımıza diyorum
bu arada herkese bi sorum olacak arkadaşlar benim 6 günlük atağımın bugün 5. günü ve 4 gündür tuvalete gitmıyorum
ve regl donemımde 3 gun sonra falan baslıycak yaklasık olarak
ve + cıkmak istemıyorum
bu tuvalet konusunda onerılerınızı beklıyorum
yasak oldugunu bılıyorum ama gene de kayısı yıyorum
bır de arkadaslar sizce kilo vermısmıyımdır
tartıda + cıkarsam cok uzulecegım için tartılmıyorumda........
yooook yok zararı olmaz..amaç meyvaların içindeki şekeri tüketmemek..suda bekletince de meyva şekeri suya geçmez o yusden için rahat olsun..
bu arada ben geldim ama 3,8 kilo geri alarak geldim =(((
Yap canım birde öyle dene bakalım.
Ya ommur süpersin şekerim. Maşallah hayranım azmine.
sağol canım.darısı başına..
hi ih hoşgeldin.buraya geldin ya gider onlar merak etme.
kızlar diyette kaçamaklarım aldı başını gidiyor.tüm motivasyonmu kaybettim.güçlendirmedeyim 3 gün ödül günü yaptım ya.kendimi kontrol edemiyorum hamurişi yemek istiyo canım.diyetin en tehlikeli kısmı güçlendirmeymiş dukan öle diyo.acaba bu hafta geri kaln günler hep protein günü yapıp haftaya devammı etsem kaldıgım yerden?
kızlar diyette kaçamaklarım aldı başını gidiyor.tüm motivasyonmu kaybettim.güçlendirmedeyim 3 gün ödül günü yaptım ya.kendimi kontrol edemiyorum hamurişi yemek istiyo canım.diyetin en tehlikeli kısmı güçlendirmeymiş dukan öle diyo.acaba bu hafta geri kaln günler hep protein günü yapıp haftaya devammı etsem kaldıgım yerden?
yeşil çay ve form çayını den istersen.4 gün uzun bir zaman.gerçi ben de aynı sorunu yaşıyorum buradaki birçok arkadaşım da..atak evren bitnce daha rahatlayacaksın emin ol...
kızlar yaş faktörü de önemli kilo vermekte.ben 30 yaşındayım.30 dan sonra zorlaşıyor deniliyor.biraz da bu yüzden takıntı yaptım..
canım ben her gün 3 kupa yeşil çay içiyorum ve yaklaşık 3 litre de su bazen daha fazla bile oluyo ama durum hala boyleee
ne yapsam ki işte bilemedim
tartılmayayımmı sence
yarın atak bıtıyo cunku
evet tartılma.ama yarın arkadaşlar kilo bildirimi yapacaklar yarın tartıl gir listeye.buraya da sık sık gel ki motivasyonun yüksek olsun...
bende şimdi tarçınlı sütümü içtim ama boğulmak üzereydim tarçınlar boğazıma yapıştı...elimde kahvem sizinle sohbetteyim 1 taşla 2 kuş misali bugün biraz işlerim var dışarda 2 den sonra çıkarım
farketmiş tabiki farketmez olurmuyüzün süzülmüş resmen
günaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
kızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arasıbu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce...
evet tartılma.ama yarın arkadaşlar kilo bildirimi yapacaklar yarın tartıl gir listeye.buraya da sık sık gel ki motivasyonun yüksek olsun...
anlam veremiyorum yabugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor normalde hiç göbeğim yoktu benim
kızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arasıbu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce...
Teşekkür ediyorum inşallah vücudumda süzülür
Fadime ne gördün bizimle paylaşmıcak mısın?
yarına mı saklıyorsun kendini
oooo canıımm çok sevindiimmmmm
demekki ne diyoruuzz zararlı bir diyet değilmiiişşşş