Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

feci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.

göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)

muhteşemim muhteşem :21:

(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda :KK50: )

günaydın kızlarrrr.... geçmşi okuyana kadar bekleyemedim bugün sonunda -600 ile uyandım :KK9::21: artık kesin eminim benim tartı 100-200 gr dan sonra hassasiyet gösteriyo,1-2 günlük aynı gibi görünürse üzülmicem artık:KK76: ben şimdi başlıyım geçmişi okumaya :KK52:

feci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.

göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı

(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda :KK50: )

süpersin kendini bu dönemde övmeyeceksin de ne zaman öveceksin..

sabırsızlıkla sabırsızlanıyorummm :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar bende 59 ile evlendim.
6 ay sonra hamile kaldığımda72 idim. düşünün yani nasıl bir yediysem.
Doğuma 95 ile girdim :KK53: 87 ile çıktım
Ve 80 oldum emzirirken.
Sonra diyet yaptım 3 kez 67 gördüm sonra bıraktım ve aldım yine.
Bu sefer öyle olmayacak ama 65 olacağım.
Sonra da 59 işallah. inşalllaahhhh canım, inşallaahhh

[ inanılmaz farketmiş walla, süpersinnn

bende bu hafta başı aynı durumdaydım canım, göbeğim şişti, anneme sürekli anne değildi bu kadar değilmi diye sordum ve tartıda artı gördüm..çok moralim bozuldu ama bugün eksilerime kavuştum, sabret tatlım..birden gidecek..

wuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummm

canım , ne güzel bunları duymak, moral oldun teşekkürler..resimlerini bekliyoruz, bize iyi gelecek..öpüyorum bende..

En kısa zamanda halledicem tatlım, sizlere moral olmak ne güzel, sakın yılmayın sakın :KK53:

günaydın kızlarrrr.... geçmşi okuyana kadar bekleyemedim bugün sonunda -600 ile uyandım :KK9::21: artık kesin eminim benim tartı 100-200 gr dan sonra hassasiyet gösteriyo,1-2 günlük aynı gibi görünürse üzülmicem artık:KK76: ben şimdi başlıyım geçmişi okumaya :KK52:

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum:KK1: ve bu sabah itibariyle 66,5..........:KK9::KK52::KK52::KK52:

artık seviyorum ben o tezgahtarları :KK1: O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he :KK1:

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm:KK1:

İşte bennnnnnn :21:

$2xsj5.jpg

$2xsjn.jpg

Veeee 69,9 luk halim :KK42:

$1329902452632.jpg

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?

Kızlar bende 59 ile evlendim.
6 ay sonra hamile kaldığımda72 idim. düşünün yani nasıl bir yediysem.
Doğuma 95 ile girdim :KK53: 87 ile çıktım
Ve 80 oldum emzirirken.
Sonra diyet yaptım 3 kez 67 gördüm sonra bıraktım ve aldım yine.
Bu sefer öyle olmayacak ama 65 olacağım.
Sonra da 59 işallah. inşalllaahhhh canım, inşallaahhh

[ inanılmaz farketmiş walla, süpersinnn

bende bu hafta başı aynı durumdaydım canım, göbeğim şişti, anneme sürekli anne değildi bu kadar değilmi diye sordum ve tartıda artı gördüm..çok moralim bozuldu ama bugün eksilerime kavuştum, sabret tatlım..birden gidecek..

wuuwww, süper zayıflamışsın, önceki resimlerini hatırlıyorummm

canım , ne güzel bunları duymak, moral oldun teşekkürler..resimlerini bekliyoruz, bize iyi gelecek..öpüyorum bende..

inşallaaah dahada fark eder beniim ve hepimiziiinn:21:

göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı

:nazar::nazar:

ben güçlendirmeye geçince her gün bir foto koyacam buraya:KK9::KK9:

İşte bennnnnnn :21:

Eki Görüntüle 352374

Eki Görüntüle 352375

Veeee 69,9 luk halim :KK42:

Eki Görüntüle 352377

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?

offf farketmezmi canım yaaa süper olmuşsuunnn:nazar::nazar:

bu resimler dahada motive ediyor insanı vallaa:KK9::KK9::21:

artık seviyorum ben o tezgahtarları :KK1: O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he :KK1:

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim seni:nazar:darısı tüm emek haycayan arkadaşların başına:KK16:

X