Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar

aman tanrım maşallah sana ben siteyi yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ve seni tebrik etmek istedim

darısı başımıza diyorum

bu arada herkese bi sorum olacak arkadaşlar benim 6 günlük atağımın bugün 5. günü ve 4 gündür tuvalete gitmıyorum :KK43:

ve regl donemımde 3 gun sonra falan baslıycak yaklasık olarak

ve + cıkmak istemıyorum

bu tuvalet konusunda onerılerınızı beklıyorum

yasak oldugunu bılıyorum ama gene de kayısı yıyorum
bır de arkadaslar sizce kilo vermısmıyımdır
tartıda + cıkarsam cok uzulecegım için tartılmıyorumda........

yeşil çay ve form çayını den istersen.4 gün uzun bir zaman.gerçi ben de aynı sorunu yaşıyorum buradaki birçok arkadaşım da..atak evren bitnce daha rahatlayacaksın emin ol...

yooook yok zararı olmaz..amaç meyvaların içindeki şekeri tüketmemek..suda bekletince de meyva şekeri suya geçmez o yusden için rahat olsun..

bu arada ben geldim ama 3,8 kilo geri alarak geldim =(((

hi ih hoşgeldin.buraya geldin ya gider onlar merak etme.

kızlar diyette kaçamaklarım aldı başını gidiyor.tüm motivasyonmu kaybettim.güçlendirmedeyim 3 gün ödül günü yaptım ya.kendimi kontrol edemiyorum hamurişi yemek istiyo canım.diyetin en tehlikeli kısmı güçlendirmeymiş dukan öle diyo.acaba bu hafta geri kaln günler hep protein günü yapıp haftaya devammı etsem kaldıgım yerden?

kızlar yaş faktörü de önemli kilo vermekte.ben 30 yaşındayım.30 dan sonra zorlaşıyor deniliyor.biraz da bu yüzden takıntı yaptım..:KK55:

kızlar diyette kaçamaklarım aldı başını gidiyor.tüm motivasyonmu kaybettim.güçlendirmedeyim 3 gün ödül günü yaptım ya.kendimi kontrol edemiyorum hamurişi yemek istiyo canım.diyetin en tehlikeli kısmı güçlendirmeymiş dukan öle diyo.acaba bu hafta geri kaln günler hep protein günü yapıp haftaya devammı etsem kaldıgım yerden?

evet güçlendirme gerçekten tam bir irade sınavı.hepimizi zor anlar bekliyor olacak.ama benim eşim şu an da güçlendirmede bazen abarttığında 2 gün atak yapıyor onu dengeliyor.
ben güçlendirmede ilk işim börek yapıcam.seyirin ilk günlerinde bir arkadaş toplantısında o börekten o kadar canım çekti ki anlatamam.ama yemedim.içimde kaldı:KK1::KK1:

bence öle yapmaya çalış..ben de inanılmaz fazla yedim ve hemen kilo aldım =( sen dikkat et..:KK25:

yeşil çay ve form çayını den istersen.4 gün uzun bir zaman.gerçi ben de aynı sorunu yaşıyorum buradaki birçok arkadaşım da..atak evren bitnce daha rahatlayacaksın emin ol...

canım ben her gün 3 kupa yeşil çay içiyorum ve yaklaşık 3 litre de su bazen daha fazla bile oluyo ama durum hala boyleee

ne yapsam ki işte bilemedim

tartılmayayımmı sence

yarın atak bıtıyo cunku :KK43:

kızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arası :KK1: bu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce... :KK76:

Son düzenleme:
elimde kahvem sizinle sohbetteyim 1 taşla 2 kuş misali bugün biraz işlerim var dışarda 2 den sonra çıkarım:KK1:

canım ben her gün 3 kupa yeşil çay içiyorum ve yaklaşık 3 litre de su bazen daha fazla bile oluyo ama durum hala boyleee

ne yapsam ki işte bilemedim

tartılmayayımmı sence

yarın atak bıtıyo cunku :KK43:

evet tartılma.ama yarın arkadaşlar kilo bildirimi yapacaklar yarın tartıl gir listeye.buraya da sık sık gel ki motivasyonun yüksek olsun...

evet tartılma.ama yarın arkadaşlar kilo bildirimi yapacaklar yarın tartıl gir listeye.buraya da sık sık gel ki motivasyonun yüksek olsun...

valla ben de öyle yapmayı palanlıyorumm

gerçekten burayı okuyunca gaza geliyorum

yalnız değilmişim :)

farketmiş tabiki farketmez olurmu :nazar:yüzün süzülmüş resmen :KK3:

Teşekkür ediyorum inşallah vücudumda süzülür :21:

günaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum

Fadime ne gördün bizimle paylaşmıcak mısın?:KK9:
yarına mı saklıyorsun kendini:KK9:

kızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arası :KK1: bu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce... :KK76:

oooo canıımm çok sevindiimmmmm:nazar:
demekki ne diyoruuzz zararlı bir diyet değilmiiişşşş:KK55:

anlam veremiyorum ya :KK50: bugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 :KK50: hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor :KK50: normalde hiç göbeğim yoktu benim :KK50:

ne çabuk vaz geçiyosun öyle bende 3 günden beri hep aynı kilodaydım bugün birden inmiş kilom sende sabret lütfen sonucunu mutlaka görüceksin
:KK16:

Ispanak iyi geliyor yiyebildiklerimiz arasında başka aklıma geldikçe yazarım

Teşekkür ediyorum inşallah vücudumda süzülür :21:

Fadime ne gördün bizimle paylaşmıcak mısın?:KK9:
yarına mı saklıyorsun kendini:KK9:

oooo canıımm çok sevindiimmmmm:nazar:
demekki ne diyoruuzz zararlı bir diyet değilmiiişşşş:KK55:

yarın süpriz olsun .belki sizin için çok kilo degil ama benim için güzel sonuç . 6gün sonra regl olucam şişim ona ragmen

Son düzenleme:
X