inşallah canımcım, ama bak unutma bu sözünüüüü
offf farketmezmi canım yaaa süper olmuşsuunnn
bu resimler dahada motive ediyor insanı vallaa
Ahahayy çok teşekkür ederim mutlu oldum.
tü tü tü maşallah...yahu sende 7 kiloda ne kadar farketmiş.. bende 8 kilo gitti ama ya bana incelmemişim gibi geliyo... incelmişmiyimdir acaba?
Cnm saol valla ben ölçülerinizi bu sebebpe alın diyorum işte.
Yaklaşık 10 cm incelme var bende. He her yerden gitti.
Bir tek ikizler olduğu gibi duruyor onlar erimesin zaten
amanınnnn o ikinci fotodaki popo dan bende de vardıama eridi şükür..
ya keşke ben de ilk gün foto çekseymişim..olsun bulurum o günlere denk gelen birşeyler:))
Bulursun cnm şimdi ki halinle çek ama unutma.
ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm
aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim senidarısı tüm emek haycayan arkadaşların başına
Herkese selam
Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak.Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere
Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin
Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canımharika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum
Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkkSakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum
cnm tabi sen bilirsin kendini nasıl mutlu ediceksen o kiloya in ama aşırı zayıf olmakta bayanlara yakışmıyo bence sen duruma göre baktın çirkin olmuyo ozaman zayıflarsın istediğin kadar:)cnm boyun kaç senin,eğer kısa değilsen 48-50 çok az bence.ayrıca 65 kilo biri için 10 gün atakta çok fazla rahatsızlanırsın zorlama okadar kendini er ya da geç gidecek kilolar boşuna sıkıntıya girme
boyum 1.60 :) ama zaten yapısal olarak etliyim yani su içsem yarar o yuzden cok zayıf oliyim sonra ewlenince şişko anne olmaym diye düşündüm :)
tatlım arkadaşlarımızın yazdığı gibi bana göre de spordan.kas yapmak isteyen erkekelrde pro ağırlıklı beslenir genelde,sende hem böyle beslenip hem agır spor yaparsan zayıflıyım derken iri yarı bişey olursun Allah muhafazagünaydın kızlar..
sanırım ben pes ediyorumhergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
maşallah cnm size
Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı83 ne alak anlamadım...
Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım
günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlbiz diyete yeni başladık iş yerinde 2 kişiyiz ve ikimiz de 6 kg vermeyi amaçlıyoruz bugün atak evremizin 2. günündeyiz.sizin bu kullandığınız çizlegelerden kullanmak istiyoruz ama nerden ekleyeceğiz sizin çizelgelerin altındaki adrese girip baktık fakat ekleme işlemini yapamıyoruz
süpersin ya tebrik ediyorumçok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına
tebrik ederim çok sevindimgünaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
tatlım çok sevindim senin adına geçmiş olsun,inşallah daha da iyiye gidicek sonuçların.daha öncede söylemiştim diğer arkadaşlar içinde tekrarlıyım demir için c vitamini çok önemli doktorun söyler zaten,aman ihmal etmeyin ya hap ya da gojy kullanın kızlarkızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arasıbu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce...
ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden
eninde sonunda yetişeceğim sana
benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........
fark olmaz mı hiç, harikasın, aynen devam et........İşte bennnnnnn
Eki Görüntüle 352374
Eki Görüntüle 352375
Veeee 69,9 luk halim
Eki Görüntüle 352377
Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden
eninde sonunda yetişeceğim sana
benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........
ooh oh maşallah fıstık gibi olmuşsun yani,artılarıda önemseme cnm olucak öyle iniş çıkışlarfeci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.
göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)
muhteşemim muhteşem
(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda)
maşallah cnmüzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorumve bu sabah itibariyle 66,5..........
fark olmaz mı hiç, harikasın, aynen devam et........
bende hevese geldim, yarın ekleyim öncesi sonrası fotomu... bakalım bende fark var mı
irem&özge çok fark var cnm fotolar arasında maşallah diyorum
kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun...
ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle
Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...