Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim senidarısı tüm emek haycayan arkadaşların başına

İnşallah, darısı sizlerin ve tüm azimli arkadaşların başına, dukancanlar dukana devam

ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden
eninde sonunda yetişeceğim sana

benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........

cnm tabi sen bilirsin kendini nasıl mutlu ediceksen o kiloya in ama aşırı zayıf olmakta bayanlara yakışmıyo bence sen duruma göre baktın çirkin olmuyo ozaman zayıflarsın istediğin kadar:)

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
tatlım arkadaşlarımızın yazdığı gibi bana göre de spordan.kas yapmak isteyen erkekelrde pro ağırlıklı beslenir genelde,sende hem böyle beslenip hem agır spor yaparsan zayıflıyım derken iri yarı bişey olursun Allah muhafaza kaslarda yağlardan ağır olduğu için gittikçe fazla çıkmaya başlıyosun

bu da benim en şişko halim... ama güncel olanı yok sanırım
Eki Görüntüle 352307
maşallah cnm size bikaç ay sonra bu fotoğraflara bakıp heyt be ben neymiş diye aynaya bakıp gurur duycaksın kendinle

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...
Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

canım çok sevindim devamıda gelicek fıstık gibi olucaz sitede bugün bende sorun yaşadım hata veriyo ama burda değişmiş sanrım
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
buradan yapabilirsiniz

çok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına
süpersin ya tebrik ediyorum darısı başımıza

günaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
tebrik ederim çok sevindim

tatlım çok sevindim senin adına geçmiş olsun,inşallah daha da iyiye gidicek sonuçların.daha öncede söylemiştim diğer arkadaşlar içinde tekrarlıyım demir için c vitamini çok önemli doktorun söyler zaten,aman ihmal etmeyin ya hap ya da gojy kullanın kızlar

340 gün mü? neredeyse 1 sene.kolay gelsin canım ben 160 günü düşünüyordum nasıl olacak diye

Teşkürler hayatım, yetişeceksin tabi, benim veliahtım sensin Ben güçlendirme için bi seneyi gözden çıkardım zati.

desendesen tebrik ediyorum arkadaşım,darısı hepimizin başına inşallah

irem&özge çok fark var cnm fotolar arasında maşallah diyorum

ooh oh maşallah fıstık gibi olmuşsun yani,artılarıda önemseme cnm olucak öyle iniş çıkışlar

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum ve bu sabah itibariyle 66,5..........
maşallah cnm walla geliyosun arkamdan geçiceksin beni ensemde hissettim nefesini kaçıyım bende bende öyle her sabah tartılıyorum içim rahat etmiyo yoksa

ben bi köpişimi gezdirdim geldim,hiç yürüyüşe çıkamasam bile öğlen akşam en az 15 er dakikadan onu ihtiyaç yürüyüşüne çıkardığım için sıpa işe yarıyo baya

kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun...

ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

vee benimde bugünkü menüümmm;

Sabah: 1 yumurta+1 kayısı +sıcak su (ama kayısı bir işe yaramadı yemicem yarın)
öğlen: ton balıklı krep ve yeşillik
ara: yoğurt
akşam: hamsi buğulama (malumunuz çarşamba evde balık günüdür bizim) benimde bugünüm hepten balık günüm oldu

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...

Tamam cnm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…