Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

feci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.

göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)

muhteşemim muhteşem

(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda )

günaydın kızlarrrr.... geçmşi okuyana kadar bekleyemedim bugün sonunda -600 ile uyandım artık kesin eminim benim tartı 100-200 gr dan sonra hassasiyet gösteriyo,1-2 günlük aynı gibi görünürse üzülmicem artık ben şimdi başlıyım geçmişi okumaya

süpersin kendini bu dönemde övmeyeceksin de ne zaman öveceksin..

sabırsızlıkla sabırsızlanıyorummm

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum ve bu sabah itibariyle 66,5..........

artık seviyorum ben o tezgahtarları O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm

artık seviyorum ben o tezgahtarları O size olmaz, küçük bedeni kalmadı, isterseniz getirtelim diyorlar, e tamam da denemeden nası getirteyim diyorum, size Medium rahat olur diyorlar he he he

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim senidarısı tüm emek haycayan arkadaşların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…