Benim babanne uzakta yoksa zorla yedirirdi diyette ne diyeKutlarım seni sen bitirmişin bu olayı böreğe bile hayır diyebildiysen babannenin ısrarlarına rağmen hemde
Bu seni bir hafta götürür en az...Zaten dukan bize çok şey borçlu...Bir ara yulaf kepeği kalmamış migrosta çok talep var sabah koli açıyoruz ama bitiyor diyorlardı
valla canım bakır+karamel+kızıl:d gibi bir karışım
3 rengi karıştırıyor kuaförüm
bende zayıflamaya odakladım herşeyii
zayıfladımmda kestircem saçlarımı rengibni değiştircem diyorum
ahh bi istediğim kiloya insemmmmm
kaçla başlayıp kaça inmeyi hedefliyosunki?
benim boy 1.75
73 kiloydum şuan 67.5 a indim ama hedef 59.9 :) po tartıda 5 ile başlayan bişey görmek istiyorum
canım valla iradem kuvvetlidir
geçen sene 83-84 lerdeyken diyet yaptığımda sülalece lahmacun ısmarlanmıştı ve pasta alınıp bana doğum günü yapılcaktı...
ozaman bile yememişimdir
buzluğa atıp şok diyet bitince yedim ama
okadarda olcak ödül o ödül
çok kolay yaa 8 kilocuk kalmış... keşke benim de öle olsa...
öyle yapayım bari canım.. teşekkür ederim..
1 hafta tartılmıcam bakalım nolcak..
kızlarr pazar günü brunch var arkadaşlarımla mutakada gitmem gerekiyooo naapcam
şididen stres oldummmmmm
o günlük bozsam olmaz dimiiii
gidiceğmiz yerde çok güzelllll,cheseecakeler pastalar börekler.......offffffff
Reglim bitmeye yakın olmasına karşın kilo veremesemde moral olarak iyi sayılırım...Hava güzel ondan sanırım...
günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???
benzer sorun bende de var
kayınvalidem çok uzun zamandır bi restauranta yemeğe gitmek istiyor
aslında peynir, et ve turşu ağırlıklı yemekleri olan bir yer ancak et ve peynirler yağın içinde kızartıldıktan sonra yeniyor
diyetteyim gelemem diyemiyorum çünkü hem ona göre diyete ihtiyacım yok hem de gitmeyelim diye bahane yapıyorum sanacak diye çekiniyorum :18:
acaba gitsem, ertesi gün 1 saat fln yürüyüş yapsam telafi edebilir miyim? :44:
Bende iradeliymişim dayanamam diyordum ama çoğu şeyi aramıyorum...Geçenlerde eşimle de konuştuk regli döneminde inanılmaz tatlı ve abur cubur yerdim ama diyetle regli dönemimi sadece meyveli yoğurtla geciştirdim demekki abartıyormuşun reglinin arkasına sığınıp
mansur arkoff tatlım ya 8 kilocukta o cukları baan sor bide...ama ilk defa bu kadar sabırlıyım vericem çubuk bacaklı bi kız olmak istiyorum :)
kendimi sarelle çikolata gibi şeylerden soğutma çabasındayım :)psikolojikman annemler kahvaltıda sarelley iyoysa "ayy çekin şunu önümden midem buklanıyo gördükçe" diyorum :9 şuan kimseye inandırıcı gelmesede bi müddet sonra kendim bile inancam buna :)
bu arada senin yüzünden yarimm ne güzelsin yarim çok özelsin yarim...yarimmmmmmm diye bi şarkı vardı sanki esilerden o takıldı dilime sabah sabah :)
çok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına
süper olur bence, kesin yapınkızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube
aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlımcanıım bencede veririm:)
benimde amacım o oww geline bak desinler
erkek arkım zayıf çünkü zayıf olup yanında topuklu giyersem su gibi olurum:))
benimde hayalimdir... kesinlikle süper :) ama bir Ankaralıya asla Roman oynatamıyorsunuzçok uğraştım ama olmuyor
ee ankara havasınıda ben oynuyorum ama onlar değişik yapıyor:d
onun için nişanımı da dışarda yapıp bol bol roman oynamam lasım
düğünümde pek çalınmıcak :2:
tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhhçok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
kızlar ya bişi sorcam,
bi arkadaşım ödem attıran bi kür verdi..suyun içine ;
elma,salatalık,nane filan atıp bekletiyoruz, sonra içiyoruz..ama eşim dediki elma sana yasak , bence dukana zarar verirsin,ama kaynatmıyoruz sadece bekletiyoruz dedim..olsun dedi..sizcede zarar görürmü diyetim?
kızlar ya bişi sorcam,
elma,salatalık,nane filan atıp bekletiyoruz, sonra içiyoruz..ama eşim dediki elma sana yasak , bence dukana zarar verirsin,ama kaynatmıyoruz sadece bekletiyoruz dedim..olsun dedi..sizcede zarar görürmü diyetim?
kızlar ya bişi sorcam,
süper olur bence, kesin yapın
aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlım
tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhh
bende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halimEki Görüntüle 352065
buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)