Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim babanne uzakta yoksa zorla yedirirdi diyette ne diye :KK9::KK9::KK9: Kutlarım seni sen bitirmişin bu olayı böreğe bile hayır diyebildiysen babannenin ısrarlarına rağmen hemde :KK34::KK34::KK34:

Bu seni bir hafta götürür en az...Zaten dukan bize çok şey borçlu...Bir ara yulaf kepeği kalmamış migrosta çok talep var sabah koli açıyoruz ama bitiyor diyorlardı :KK9::KK9::KK9:

canım valla iradem kuvvetlidir:KK9:
geçen sene 83-84 lerdeyken diyet yaptığımda sülalece lahmacun ısmarlanmıştı ve pasta alınıp bana doğum günü yapılcaktı...
ozaman bile yememişimdir:21:
buzluğa atıp şok diyet bitince yedim ama :KK9::KK9::KK9::KK9:

okadarda olcak ödül o ödül:21::21:

canım valla iradem kuvvetlidir:KK9:
geçen sene 83-84 lerdeyken diyet yaptığımda sülalece lahmacun ısmarlanmıştı ve pasta alınıp bana doğum günü yapılcaktı...
ozaman bile yememişimdir:21:
buzluğa atıp şok diyet bitince yedim ama :KK9::KK9::KK9::KK9:

okadarda olcak ödül o ödül:21::21:

Bende iradeliymişim dayanamam diyordum ama çoğu şeyi aramıyorum...Geçenlerde eşimle de konuştuk regli döneminde inanılmaz tatlı ve abur cubur yerdim ama diyetle regli dönemimi sadece meyveli yoğurtla geciştirdim demekki abartıyormuşun reglinin arkasına sığınıp :KK19::KK19::KK19:

çok kolay yaa 8 kilocuk kalmış... keşke benim de öle olsa...

off tatlım ya 8 kilocukta o cukları baan sor bide...ama ilk defa bu kadar sabırlıyım vericem çubuk bacaklı bi kız olmak istiyorum :)
kendimi sarelle çikolata gibi şeylerden soğutma çabasındayım :)psikolojikman annemler kahvaltıda sarelley iyoysa "ayy çekin şunu önümden midem buklanıyo gördükçe" diyorum :9 şuan kimseye inandırıcı gelmesede bi müddet sonra kendim bile inancam buna :)

bu arada senin yüzünden yarimm ne güzelsin yarim çok özelsin yarim...yarimmmmmmm diye bi şarkı vardı sanki esilerden o takıldı dilime sabah sabah :)

öyle yapayım bari canım.. teşekkür ederim..
1 hafta tartılmıcam bakalım nolcak..

Yap canım birde öyle dene bakalım.

kızlarr pazar günü brunch var arkadaşlarımla mutakada gitmem gerekiyooo naapcam
şididen stres oldummmmmm
o günlük bozsam olmaz dimiiii
gidiceğmiz yerde çok güzelllll,cheseecakeler pastalar börekler.......offffffff

Valla böyle özel günlerde abartılmadan yenmesi taraftarıyım ben canım.

Reglim bitmeye yakın olmasına karşın kilo veremesemde moral olarak iyi sayılırım...Hava güzel ondan sanırım...:KK16::KK16::KK16:

Maşallah canım.

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

Ya ommur süpersin şekerim. Maşallah hayranım azmine.

benzer sorun bende de var
kayınvalidem çok uzun zamandır bi restauranta yemeğe gitmek istiyor
aslında peynir, et ve turşu ağırlıklı yemekleri olan bir yer ancak et ve peynirler yağın içinde kızartıldıktan sonra yeniyor
diyetteyim gelemem diyemiyorum çünkü hem ona göre diyete ihtiyacım yok hem de gitmeyelim diye bahane yapıyorum sanacak diye çekiniyorum :18:
acaba gitsem, ertesi gün 1 saat fln yürüyüş yapsam telafi edebilir miyim? :44:

Ertesi gün sp günü yaparsın canım telafi edersin mutlaka. Kayınvalideye icabet etmemek olmaz şimdi. :KK1:

Bende iradeliymişim dayanamam diyordum ama çoğu şeyi aramıyorum...Geçenlerde eşimle de konuştuk regli döneminde inanılmaz tatlı ve abur cubur yerdim ama diyetle regli dönemimi sadece meyveli yoğurtla geciştirdim demekki abartıyormuşun reglinin arkasına sığınıp :KK19::KK19::KK19:

Hep bişiylerin arkasına saklandık zaten. Sonra da şiştik şiştik. Ama artık bahane yok. :KK19:

off tatlım ya 8 kilocukta o cukları baan sor bide...ama ilk defa bu kadar sabırlıyım vericem çubuk bacaklı bi kız olmak istiyorum :)
kendimi sarelle çikolata gibi şeylerden soğutma çabasındayım :)psikolojikman annemler kahvaltıda sarelley iyoysa "ayy çekin şunu önümden midem buklanıyo gördükçe" diyorum :9 şuan kimseye inandırıcı gelmesede bi müddet sonra kendim bile inancam buna :)

bu arada senin yüzünden yarimm ne güzelsin yarim çok özelsin yarim...yarimmmmmmm diye bi şarkı vardı sanki esilerden o takıldı dilime sabah sabah :)
mansur ark :KK1: kara çocuk :KK1:

çok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına

kızlar düğünümüzde buna benzer bir kareografi hazırlamak istiyoruz nasıl olur dersiniz....
izlemeye deger super dugun olmus.mp4 - YouTube
süper olur bence, kesin yapın

canıım bencede veririm:)
benimde amacım o oww geline bak desinler:KK70::KK70:
erkek arkım zayıf çünkü zayıf olup yanında topuklu giyersem su gibi olurum:))
En Büyük KK

benimde hayalimdir... kesinlikle süper :) ama bir Ankaralıya asla Roman oynatamıyorsunuz:KK70: çok uğraştım ama olmuyor:KK70:
ee ankara havasınıda ben oynuyorum ama onlar değişik yapıyor:d
onun için nişanımı da dışarda yapıp bol bol roman oynamam lasım:KK70::KK70:
düğünümde pek çalınmıcak :2:
aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlım
tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhh

selamlar

aman tanrım maşallah sana ben siteyi yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum ve seni tebrik etmek istedim

darısı başımıza diyorum

bu arada herkese bi sorum olacak arkadaşlar benim 6 günlük atağımın bugün 5. günü ve 4 gündür tuvalete gitmıyorum :KK43:

ve regl donemımde 3 gun sonra falan baslıycak yaklasık olarak

ve + cıkmak istemıyorum

bu tuvalet konusunda onerılerınızı beklıyorum

yasak oldugunu bılıyorum ama gene de kayısı yıyorum
bır de arkadaslar sizce kilo vermısmıyımdır
tartıda + cıkarsam cok uzulecegım için tartılmıyorumda........

kızlar ya bişi sorcam,

bi arkadaşım ödem attıran bi kür verdi..suyun içine ;

elma,salatalık,nane filan atıp bekletiyoruz, sonra içiyoruz..ama eşim dediki elma sana yasak , bence dukana zarar verirsin,ama kaynatmıyoruz sadece bekletiyoruz dedim..olsun dedi..sizcede zarar görürmü diyetim?

Harika bir hbr :KK9:

kızlar ya bişi sorcam,

elma,salatalık,nane filan atıp bekletiyoruz, sonra içiyoruz..ama eşim dediki elma sana yasak , bence dukana zarar verirsin,ama kaynatmıyoruz sadece bekletiyoruz dedim..olsun dedi..sizcede zarar görürmü diyetim?

Bence görür cnm.İçme yani.

meyva yasak kitapda öyle yazıyo elmayı da suya koymak meyvaya gimiyo ama ödem söktürmek için bunlara ihtiyaç yok aslında;sıcak suyun içine limon sıkıp içerek de ödemlerden kurtulabillirsin...

kızlar ya bişi sorcam,

Eşin doğru söylüyor olabilir sonuçta barındırdığı şekeri suya salcak :26::26::26:

kızlar ya bişi sorcam,

yooook yok zararı olmaz..amaç meyvaların içindeki şekeri tüketmemek..suda bekletince de meyva şekeri suya geçmez o yusden için rahat olsun..

bu arada ben geldim ama 3,8 kilo geri alarak geldim =(((

:nazar: Amin canım sana da maşallaaah

süper olur bence, kesin yapın

aa bende ankaralıyım, romanıda oynarım, her ankaralı için geçerli değil tatlım

tebrikler canımm, darısı bize inşallahhhh

ama erkeğine oynatamıyorsun işte maalesef:)
ama ayrıntılara takılamam amaç mutlu olmak:21:

X