Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum :KK50: hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor :KK50:
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum :KK50:

yapma cemsu sakın.biraz daha sabret hepimiz yaşıyoruz aynı sorunu..şöyle bir silkelen ve kendine gel..hadi canımm

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

Günaydın ommurcuğum...Bugün alkışlar sana gelsin o zaman :KK9::KK9::KK9::KK9:

Şimdilik tek eksilen sensin bugün...

Son düzenleme:
bana öyle geliyo ki sen arkadaşlarınla olmaktansa cheseecakeler için daha da sabırsızlanıyosun... :KK9: bence s+p gününe denk getir ve domates salatalık peynir çeşitleriyle (dukana uygun önceden temin edebilirsin) ve dukan ekmeğiyle çeşitlendirebilirsin...

evet galiba banad aöyle geldi... :)
ay naapcam ben yaaaaa puffff
ama tamam sakin güzel olmam lazımmmmm
yeme merve sadece domatesler salatalıklar peynirlerle geçiştirmem lazımmmmmm
ya ama diyette olduğmuda çok çaktırmak istemiyorum
naapcam of

kızlarr pazar günü brunch var arkadaşlarımla mutakada gitmem gerekiyooo naapcam
şididen stres oldummmmmm
o günlük bozsam olmaz dimiiii
gidiceğmiz yerde çok güzelllll,cheseecakeler pastalar börekler.......offffffff

benzer sorun bende de var
kayınvalidem çok uzun zamandır bi restauranta yemeğe gitmek istiyor
aslında peynir, et ve turşu ağırlıklı yemekleri olan bir yer ancak et ve peynirler yağın içinde kızartıldıktan sonra yeniyor
diyetteyim gelemem diyemiyorum çünkü hem ona göre diyete ihtiyacım yok hem de gitmeyelim diye bahane yapıyorum sanacak diye çekiniyorum :18:
acaba gitsem, ertesi gün 1 saat fln yürüyüş yapsam telafi edebilir miyim? :44:

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum :KK50: hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor :KK50:
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum :KK50:

canım bırakma bende + ile uyandım ama gidecek bunlar daha öncelerden tecrübeliler var:KK66:

Günaydın kızlar.
Dünü de süper atlattım maşallah bana.
Bu sabah tartıldım iyi bir sonuç çıktı çok şükür.
Yarın ki kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum .

Edebilirsin cnm sorun olmaz.

Kaçamak asla affetrmiyor canım bu diyet maalesef.

Maşallah allah nazardan saklasın canım sizi.

Başla canım bence. Reglin 3. günü vücut tuttuğu suyu bırakırmış.
Hem dukanla da vereceksin.

Test yapman lazım kendine. Dukanın resmi sitesine gir o testi yap canım.

Maşallah devamını dilerim canım.

Canım bence senin sorunun spor.
Tüm diyetisyenler önce kilo verilmesi sonra spor yapılması yönünde hem fikir.
Senin yağlar kasa dönüyor ve ağır geliyor tartı.
Ama ölçüerin azalıyor bu da aslında diyetin işe yaradığını gösteriyor.
Birde menülerini yazarmısın bize. Acaba yanlış bişiy mi var.

Kaç gün çıktıysa o kadar yap canım.

sağol canııımmm beniimmm :nazar:
bu da benim en şişko halim... ama güncel olanı yok sanırım :KK1:
Eki Görüntüle 352307

:nazar: benim için söylediğin bütün iyi dileklerin senin içinde geçerli:KK16:

farketmiş gerçekten..

ohh inş daha da farketsiinnnn:KK16:

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

canım bende güncelleyemiyorum... oturumu kapatıyor:KK15:

Nilesss yüzden farkediliyor kilo verdiğin süzülmüşün :KK9::KK9::KK9: Babannem olsaydı kötülemiş kız derdi :KK9::KK9::KK9:

ahahhaa benim babannemde kaşık kadar kaldı suratın diyor:KK9:
fark yok yaniii:KK9:
pazar günü gitmiş kıymalı börek açmış illaa ye hasta olcan diyee:KK9:
yemedim tabikideeee:KK70::21:

Günaydın ommurcuğum...Bugün alkışlar sana gelsin o zaman :KK9::KK9::KK9::KK9:

Şimdilik tek eksilen sensin bugün...

teşekkür teşekkür ..valla herkes alıkşlasın beni ki bu motivasyonla gideyim..canlarım vücudum benim kilo vermek için çıldırıyormuş da ben hiç oralı olmuyormuşum onunla..bu kadar hızlı kilo vermeyi hiç beklemiyordum.yaşadığım yerde herkes bu diyeti konuşuyor.tıoplu sunum yapıcam Dukan'dan da parasını alıcam:)))):KK1:

buarada herkeslere de günaydıın:)))
ben yine + ile uyandım ama alıştım şu regli dönemini atlattıktan sonra sorun yapıcam:KK70::KK36:

evet galiba banad aöyle geldi... :)
ay naapcam ben yaaaaa puffff
ama tamam sakin güzel olmam lazımmmmm
yeme merve sadece domatesler salatalıklar peynirlerle geçiştirmem lazımmmmmm
ya ama diyette olduğmuda çok çaktırmak istemiyorum
naapcam of

işte o en zoru çaktırmamaya çalışmak... normalde nasıl yediğimizi herkes biliyo... e bi gün yemeyince şaşırıyolar doğal olarak...

biz diyete yeni başladık iş yerinde 2 kişiyiz ve ikimiz de 6 kg vermeyi amaçlıyoruz bugün atak evremizin 2. günündeyiz.sizin bu kullandığınız çizlegelerden kullanmak istiyoruz ama nerden ekleyeceğiz sizin çizelgelerin altındaki adrese girip baktık fakat ekleme işlemini yapamıyoruz :KK43:

biz diyete yeni başladık iş yerinde 2 kişiyiz ve ikimiz de 6 kg vermeyi amaçlıyoruz bugün atak evremizin 2. günündeyiz.sizin bu kullandığınız çizlegelerden kullanmak istiyoruz ama nerden ekleyeceğiz sizin çizelgelerin altındaki adrese girip baktık fakat ekleme işlemini yapamıyoruz :KK43:

sitede bir sorun var sanki ben de güncelleyemiyorum..
bu arada hoşgeldin..

Alttakinde de aynı aslında ama ışıktan farketmiş:KK9:
yaa bende çok beğenerek boyatıyorum:)
hazirandan beri bu rengi kullanıyorum ama anca oturdu:KK9:

neymiş rengi söylesen ya ben de uzun zamandır saçlarımı boyatmıyorum.ama kilo verince değişiklik yapıp şöyle bir salınayım diyorum....:21:

ahahhaa benim babannemde kaşık kadar kaldı suratın diyor:KK9:
fark yok yaniii:KK9:
pazar günü gitmiş kıymalı börek açmış illaa ye hasta olcan diyee:KK9:
yemedim tabikideeee:KK70::21:

Benim babanne uzakta yoksa zorla yedirirdi diyette ne diye :KK9::KK9::KK9: Kutlarım seni sen bitirmişin bu olayı böreğe bile hayır diyebildiysen babannenin ısrarlarına rağmen hemde :KK34::KK34::KK34:

teşekkür teşekkür ..valla herkes alıkşlasın beni ki bu motivasyonla gideyim..canlarım vücudum benim kilo vermek için çıldırıyormuş da ben hiç oralı olmuyormuşum onunla..bu kadar hızlı kilo vermeyi hiç beklemiyordum.yaşadığım yerde herkes bu diyeti konuşuyor.tıoplu sunum yapıcam Dukan'dan da parasını alıcam:)))):KK1:

Bu seni bir hafta götürür en az...Zaten dukan bize çok şey borçlu...Bir ara yulaf kepeği kalmamış migrosta çok talep var sabah koli açıyoruz ama bitiyor diyorlardı :KK9::KK9::KK9:

Bende Bursa'dayım... Birçok marketten temin edemediğim şeyler vardı... Dün akşam zafer plazadaki migrosa gittim ve aradığın herşey orda mevcut... toz-tablet ve sıvı tatlandırıcılar... light meyveli ve sade yoğurtlar... light pudingler... çeşit çeşit yağı azaltılmış peynir türleri... yağsız ve organik sütler... yağsız süttozu... kaşarından tut loruna krem peynirinden tut üçgen peynirine... sonra yağ oranı düşük dana jambonlar... hindi fümeler... çemensiz pastırmalar... hazır dönerler... hepsinin yağ oranları oldukça düşük... sıvı aromalar... aklına ne geliyosa... yulaf kepeği demişsin o da var... doğalsan marka yulaf kepeği mevcut MİGROSta... ben diyete başlamadan bunlar nasıl bişey nerde bulunur bilmediğimden internetten RUSHEIM marka yulaf kepeğinden alıp stok yapmıştım hala devam ediyorum... aramıza hoşgeldin yolun açık olsun... ayrıca zafer plazaya uzaksan korupark kipada da hemen herşeyin bulundugunu söyleyen arkadaşlarımız var...
BURSA'da bi arkadaşımız aradığı ürünleri bulamıyormuş... Bu mesajı tekrarlamak istedim kusura bakmayın kızlar...

Son düzenleme:
neymiş rengi söylesen ya ben de uzun zamandır saçlarımı boyatmıyorum.ama kilo verince değişiklik yapıp şöyle bir salınayım diyorum....:21:

valla canım bakır+karamel+kızıl:d gibi bir karışım:KK70:
3 rengi karıştırıyor kuaförüm:KK9:

X