Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum

ya dur pes etme nolurrrrr
vücut bazen su tutyo vs şişkinlik odur budur şudur + görme sebeplerin bozma moralini hemen
2 gün saf protein yap belki değişir durum?

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor

hayırrrrrrrrrrrrr.... pes etme... burda hep birlikteyiz... bende bu sabah geçen haftaya göre artı çıktım... olucak bu dengesizlikler arada bi lütfen cemsuu... hep beraber bu yola baş koyduk... kolaymı böyle çabuk teslim olmak... sıkılaşıyosun emin ol kas yapıyosun...

ya dur pes etme nolurrrrr
vücut bazen su tutyo vs şişkinlik odur budur şudur + görme sebeplerin bozma moralini hemen
2 gün saf protein yap belki değişir durum?

anlam veremiyorum ya bugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor normalde hiç göbeğim yoktu benim

yaa canım yerimde saysam bişey demicem de, 3 günde +2500 ne demek ya

anlam veremiyorum ya bugün itibariyle son 3 günde toplam +2500 hiç de kaçamak yapmıyorum bu günler.. göbeğim de şişiyor normalde hiç göbeğim yoktu benim

bi yerde bi anormallik var.. su ve tuz tüketimin ne durumda... buna bağlı olarak wc çıkma durumun... bunlar çok etkiler... vücudun su tutmuş olabilir...

Günaydın kızlar.
Dünü de süper atlattım maşallah bana.
Bu sabah tartıldım iyi bir sonuç çıktı çok şükür.
Yarın ki kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum .

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende dukan diyetine baslıcam yulaf kepeği siparişi verdim gitti gidiyordan onun gelmesini bekliyorum. yulaf kepeği olmadan 1 2 gün idare edebilirmiyim sizce ?

Edebilirsin cnm sorun olmaz.

Kaçamak asla affetrmiyor canım bu diyet maalesef.

bende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halimEki Görüntüle 352065

buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)

Maşallah allah nazardan saklasın canım sizi.

Başla canım bence. Reglin 3. günü vücut tuttuğu suyu bırakırmış.
Hem dukanla da vereceksin.

bu arada bişey daha sorucam suan 65 kiloyum hedefim çok yüksek 48 50 olmak fln ilerde hamile fln oldugumda şişmemek için :) atak ewresini acaba 10 gün mü yapsam diyorum ??

Test yapman lazım kendine. Dukanın resmi sitesine gir o testi yap canım.

Maşallah devamını dilerim canım.

günaydın kızlar..

Canım bence senin sorunun spor.
Tüm diyetisyenler önce kilo verilmesi sonra spor yapılması yönünde hem fikir.
Senin yağlar kasa dönüyor ve ağır geliyor tartı.
Ama ölçüerin azalıyor bu da aslında diyetin işe yaradığını gösteriyor.
Birde menülerini yazarmısın bize. Acaba yanlış bişiy mi var.

Kaç gün çıktıysa o kadar yap canım.

bi yerde bi anormallik var.. su ve tuz tüketimin ne durumda... buna bağlı olarak wc çıkma durumun... bunlar çok etkiler... vücudun su tutmuş olabilir...

evet bi anormallik var
eşim vücudun isyan ediyor zayıflayıp da napcaksın diye diyor, iyice moralim bozuluyor
tuz dün hiç kullanmadım, su yeterince içiyorum, wc de çıkıyorum

canım ben normalde manyak gibi spor yapıyordum kaç gündür.. bugün pes ettim spor yapmıcam diye..
valla pek eksantrik bişeyler yemiyorum.. sabah jambonlu yumurta ve dukan ekmek, öğlen köfte, akşam tavuk göğsü haşlaması, yoğurt ve bol bol su, 2 kaşık goji berry..

Gayet normal yediklerin canım.
Sporsuz yap bakalım bir hafta falan dukanı değişecek mi kilon.
Değişmezse artık deriz ki bu diyet sana yaramıyor.

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...

Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

kızlarr pazar günü brunch var arkadaşlarımla mutakada gitmem gerekiyooo naapcam
şididen stres oldummmmmm
o günlük bozsam olmaz dimiiii
gidiceğmiz yerde çok güzelllll,cheseecakeler pastalar börekler.......offffffff

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı 83 ne alak anlamadım...

Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım

Günaydın canım. Benim keyfim yerinde çok şükür. Sen nasılsın.

günaydın kızlar bende süperim bugun... karnımda bi, şişlik var hayır olsun bakalım... nedendir diye düşünüp duruyorum ama çıkar kokusu yakında... yarın kocamannn bi - görmek istiyorum ama zor galiba bu sabah + çıktım çünkü... ama yinede iyiyim...

günaydın kızlar..

Kendine getirilmen gerekiyor senin sanırım biraz İki gün önce sen değilmiydin vücut ölçülerim düşmüş ölçtüm şimdi diyen demekki spor vücudunu sıkılaştırıyor...Birde sporu ne zaman yapıyorsun sen :44::44::44: Sabah öğle akşam aç tok karnına?

Günaydın canım. Benim keyfim yerinde çok şükür. Sen nasılsın.

Reglim bitmeye yakın olmasına karşın kilo veremesemde moral olarak iyi sayılırım...Hava güzel ondan sanırım...

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

bana öyle geliyo ki sen arkadaşlarınla olmaktansa cheseecakeler için daha da sabırsızlanıyosun... bence s+p gününe denk getir ve domates salatalık peynir çeşitleriyle (dukana uygun önceden temin edebilirsin) ve dukan ekmeğiyle çeşitlendirebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…