şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...
Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan
ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim
sorun ne biliyor musunuz ?biz Türk Milleti diyeti de kendimize uyarladık.eee muhteşem Türk mutfağı da olunca kilo vermek zor valla.light pudingler dukanellalar,kekler börekler gözümüz dönüyor.adam(Dukan) yazmış mı hiç diyet listesine lığht puding?? oooo olur mu biz yiyeceğiz illa .o yüzden de zor gidiyor kilolar..çikolata yiyor bir arkadaşım ama çokkkk mutsuzum ne yapayım diyor sonra da +++ lar .gülüyoruz tabi..savunma mekanizmalarımız inanılmaz çalışıyor kızlar bir toparlanalım valla:)))
haklısın ama ne yapayım, dışarda olunca uygun pek bişey bulamıyorum işte..Ahh o kaçamaklar ahhhh.
Dukan amca ne demiş. Balona iğne batırmak demektir kaçamak demiş.
Canım kaçamak affetmiyor bu diyet maalesef. Ben ilk ay kaçamaksız 6 kilo verdim.
İkinci ay kaçamak yaptım çok ve ancak 2 kilo verdim.
Kaçamak yapmazsan yarayacak cnm bu diyet sana.
.
ben aktarlardan alıyorum..gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
süper ötesi , bende 40 günde 6 kilo..ben 7 gün atakta 2,5 kg verdim.ondan sonra 6,5 kilo gitti 50 günde yaklaşık ..nasıl???
duuuuurrrrrrrneee simit mi?
evet canım yarım simit yedimazını sulandırmak gibi olmasın ama tadı da çok güzeldi...yani sanki pasta börek gibi gitti o kuru simit ama sor bakim memnunmusun diye HAYIR çok pişmanım çünkü tartıda 500gr fazla çıktım ...her hafta sonu mutlaka kaçamak yapmaya başladım ben biri bana dur desin lütfen...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..bak canım benim birebir tarifim ve tadıda süper oldu;
1 lt süt 3 yk tatlandırıcı 5 yumurta 2 çay k hindistan cevizi 3-4 damla dr.ourtker vanilya aroması
sütü önce kaynat ve soğut.. yumurtaları ve tatlandırıcı çırp içine soğuyan sütü dök hind.cev. ve vanilyayı ekle borcama dök ver fırına
üzeri kızrıp göz göz olana kadar pişir. dışarda ılıyınca dolaba koy soğuyunca afyetle yeeee
krep; atakta 1,5 yk yulaf kepeği seyirde 2 yk yulaf kepeği
yulafla 1o yk light sütü çırp az bekle 3-4 dk. şişsin.. sonra 1 yumurta akı ekle..çırp yağsız tavada 2ye bölerek pişir (2 adet yani daha kolay oluyo)
hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...
çok sağol bu özelliğini hiç duymamıştım, iyiki sipariş vermişim dedim mesajını okuyumcacnm gojy berry nin en önemli, özelliği portakaldan bile 140 kat fazla C vitamini içeriyo olması ve biz meyve tüketemediğimiz için vitamin alamıyoruz.Etlerden demir emiliminin yani kan yapıcı özelliği olması için vücutta yeterli c vit olması gerekiyo yoksa bu kadar et tüketirken kansızlık bile çekebiliriz.Kabızlığa faydası da var tabi sabahları kahvaltıdan önce ılık su eşliğinde 1-1.5 yemek kaşığı gojy yeyince kahvaltıdan sonra 1-2 saat içinde operasyon başarıyla gerçekleşiyo
ben yulaf kepeği siparişi verirken gördüm, gumenetten alıyorum yulaf kepeğini sürekli, bakalım ne zamana gelecek, çok merak ettim çünkü tadınıgojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..
hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..
Kızlar pazar demedim, hafta sonu demedim, yorgunum demedim, dinlenmek yok dedim... girdim mutfağa dukan menüsü yaptım kendime
tuzlu yaptım tatlı yaptım ekmeğimi (muffin) yaptım
Lorlu muffin
Eki Görüntüle 350219
Kaymaçina
Eki Görüntüle 350224
Ispanak sufle
Eki Görüntüle 350225
atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyohakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..
ozaman tamam hedefin 5 kilo ise ok. ben senin hedefi 50kg gördüm sanki:) neden ozamana kadar yapmıyorsun?
50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyo
bide bu tatlının kıvamı süt gibimi olucak yoksa muhallebi gibimi oluyooo....
o 16 kiloyu nasıl verdin?
Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil
sürekli et tavuk, gına geldi artık..
dimi ölür insan
yaa olmadı işte.. kazandibi gibi oluyo dedi biri nasıl oluyo :=(( ya bana muhallebi kıvamıında bişi lazım allahım deliricemmmm....Süt süt bildigin süt.. Sutle yumurtayı cırpıyorsun zaten kıvam verici bisey yokki icinde..
Ayrıca tarcinli kakaolu muffinler denediniz mı hiç? Ben yapmıştım o da güzel olmuştu
Tatlı kriziniz tutmuş anlaşılan yardımcı olayım diyorum
o 16 kiloyu nasıl verdin?
yaa olmadı işte.. kazandibi gibi oluyo dedi biri nasıl oluyo :=(( ya bana muhallebi kıvamıında bişi lazım allahım deliricemmmm....
Süt süt bildigin süt.. Sutle yumurtayı cırpıyorsun zaten kıvam verici bisey yokki icinde..
Ayrıca tarcinli kakaolu muffinler denediniz mı hiç? Ben yapmıştım o da güzel olmuştu
Tatlı kriziniz tutmuş anlaşılan yardımcı olayım diyorum
Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil
sürekli et tavuk, gına geldi artık..
dimi ölür insan