Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...
şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...

üfffff... hepsini yiycem hepsini... yasaklı bişi yok nasılsa... ama bişi merak ettim tatlandırıcı ne kadar koyucam bu birrr.... ikincisi bu nasıl kıvam buluyoo?...

bak canım benim birebir tarifim ve tadıda süper oldu;
1 lt süt 3 yk tatlandırıcı 5 yumurta 2 çay k hindistan cevizi 3-4 damla dr.ourtker vanilya aroması
sütü önce kaynat ve soğut.. yumurtaları ve tatlandırıcı çırp içine soğuyan sütü dök hind.cev. ve vanilyayı ekle borcama dök ver fırına
üzeri kızrıp göz göz olana kadar pişir. dışarda ılıyınca dolaba koy soğuyunca afyetle yeeee

Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan

ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim

krep; atakta 1,5 yk yulaf kepeği seyirde 2 yk yulaf kepeği
yulafla 1o yk light sütü çırp az bekle 3-4 dk. şişsin.. sonra 1 yumurta akı ekle..çırp yağsız tavada 2ye bölerek pişir (2 adet yani daha kolay oluyo)

çok doğru söyledin omurcum, ama nasıl toparlanacağız, bugün demotive durumdayız
haklısın ama ne yapayım, dışarda olunca uygun pek bişey bulamıyorum işte..

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
ben aktarlardan alıyorum..

bende hep dukan poaça yapıyorum..pazardan yapıyorum 6 günlük, ufak silikon kalıplarda..buzdolabında saklama kaplarında duruyo, bozulmuyoda..

ben 7 gün atakta 2,5 kg verdim.ondan sonra 6,5 kilo gitti 50 günde yaklaşık ..nasıl???
süper ötesi , bende 40 günde 6 kilo..

şşşş... kulağa çok çekici geliyo heee... 8i gitti 15i kaldı... yani 8i veren 15i de verer...

aynen.... 8 veren 15 de verir 25 de verir...ben 60 kiloya gelirsem eger 23 kilo vermiş olucam ben daha 7 kilosunu verdim ama bazen gözümde çok büyüyor kilo vermek ne zaman gitcek bu kilolar ya çok sabırsızlanıyorum

hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..

hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..

çok sağol bu özelliğini hiç duymamıştım, iyiki sipariş vermişim dedim mesajını okuyumca

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim
ben yulaf kepeği siparişi verirken gördüm, gumenetten alıyorum yulaf kepeğini sürekli, bakalım ne zamana gelecek, çok merak ettim çünkü tadını
desendesen sanırım goji berry ile yoğurt yapıyordu, meyveli yoğurt niyetine....

bende hep dukan poaça yapıyorum..pazardan yapıyorum 6 günlük, ufak silikon kalıplarda..buzdolabında saklama kaplarında duruyo, bozulmuyoda..

artık evde DUKAN tarifleri yapmaya utanıyorum...beceremediğim için gene rezil olmaktan korkuyorum valla

hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..

hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..

Serbest olup olmadıgını bilmiyorum o yüzden 2 çay kasığı koydum. Siz isterseniz koymayın ben yumurtanın tadından korktum.
Ama aroma serbest

Birde kızlar kapanam sufle yaptım. Dukan tarifi, ve icinde hiç yulaf yok ve tadı süpeeerrrrr deneyin mutlaka

atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyo
bide bu tatlının kıvamı süt gibimi olucak yoksa muhallebi gibimi oluyooo....

ozaman tamam hedefin 5 kilo ise ok. ben senin hedefi 50kg gördüm sanki:) neden ozamana kadar yapmıyorsun?

Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil

sürekli et tavuk, gına geldi artık..

50 kilo hedefi olan sence dukan yapabilirmi hakkatten.. ölür adam be o kadar kilo ne zaman gider... ben bu 23 kiloyu nasıl vericem diyorum gerçi 8i gitti 15i kaldı ama...

dimi ölür insan

atakta iyi gitti... normalde vücudum çok su toplar... o yüzden... şimdi gayet yavaş gidiyo
bide bu tatlının kıvamı süt gibimi olucak yoksa muhallebi gibimi oluyooo....

Süt süt bildigin süt.. Sutle yumurtayı cırpıyorsun zaten kıvam verici bisey yokki icinde..

Ayrıca tarcinli kakaolu muffinler denediniz mı hiç? Ben yapmıştım o da güzel olmuştu
Tatlı kriziniz tutmuş anlaşılan yardımcı olayım diyorum

yaa olmadı işte.. kazandibi gibi oluyo dedi biri nasıl oluyo :=(( ya bana muhallebi kıvamıında bişi lazım allahım deliricemmmm....

merhabalar arkadaşlar ben dukan diyetine yeni başladım ve zaten siteye de yeni üye oldum

bu paylaşım ortamı gerçekten çok güzelmiş ve gaza geldim bende

bu arada dukanın atak devresinde 3. günümdeyim bende hedefim 17 kilo vermek bakalım inş olur

Allah söyletti sanki,eski sayfalarda bi tarçınlı kakaolu muffin tarifi vardı üşenmeyip sayfa sayfa onu arıyacaktım şimdi sana zahmet bi yazıversen

Evet 50.Yaklasık 16 kilo verdim şimdiye kadar.Sadece 5 kiloyu dukanla vermek istiyorum.
50 kiloya kadar dukan yapamam, mümkün değil

sürekli et tavuk, gına geldi artık..

dimi ölür insan

canım dukanla 25 kiloya yakın veren arkadaşlarımız var bence başlamışken hedefini 50 yap sen
başka diyet deneyip metabolizmanla oynamış olmazsın hem

bak 2 kere dukan hakkımı bile planladım:) bu evlilik öncedi DUKAN:d
bir de Allah nasip ederse 2 çocuk doğurduktan sonraki DUKAN yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…