Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin aramıza diyetinde başarılar

amaann ne rezil olacaksın, yapa yapa alışacaksın canım..

deneyin demek olmazzz, tarif ver şekerim

vay be, plana bak sen

Canım inan ben , öyle sürekli proteinle beslenemem.şimdi bile zor dayanıyorum yani

ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??

Evperisi bu yorumu beğendi
Kesinlikle dogru. Çünkü diyetinin ilk 15 -20 gunu gözü açılmamış ne yavrusu derler ona aynı onun gibi kepegim bile yoktu ben devam ettim. Kekmis dukanellaymis krepmis Meyveli light yogurtmus siplendaymis hiç birini yemedim canavar gibi uydum diyete ve 4 kg gitti hemde hiç sporsuz. Ne zaman ki maymun gözünü açtı gittim light alışverişler yaptım kepekle hergun kek yaptım light icecekler beni mahvetti 2 .ay 1 kg verebildim sonrada bıraktım. Suçlu kim. Dukan kilo verdirmiyo bu bana göre degil dedim ilk ay dukan bana göreydi ama dimi .ah biz yokmuyuz. Arkadasın dediği gibi dukani da kendimize benzetirsek olacağı bu .dukani dukan gibi yapmalıyız arkadaslar.başka çaresi yok

vay be, plana bak sen

Canım inan ben , öyle sürekli proteinle beslenemem.şimdi bile zor dayanıyorum yani

son 1 senedir planlı yaşıyorum zor geliyor ama yapacak bir şey yok.
zaten Allah nasip ederse 2 çocuğu üstüste doğurup oturup kendim bakmak istiyorum:)
kariyerime anne olarak devam edicem 3-4 sene:d

onun için tek diyet yeterli olur:d nerden baksan 20-25 vermem gerekebilir

Oh maşaallah,Allah gönlüne göre versin...

Sibel Can gibi 100 kilo alıp vermede

Oh maşaallah,Allah gönlüne göre versin...

Sibel Can gibi 100 kilo alıp vermede

ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??
cnm biraz göz kararı yapıyorum ama genel anlamda bu şekilde :)

2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda )
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibi olacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo

hehehhe aynı ben

kızlar bu tarif arşivde vardı bugün denemeyi düşünüyorum,bugün yapmıcaktım ama fotoyu görünce dayanamadım sonuçları size bildiririm
Eki Görüntüle 351162
Kakaolu Sıcak Tatlı

8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık mısır unu
8 kaşık yağsız süt
2 kaşık yağsız süt tozu
1,5 kaşık sıvı tatlandırıcı
2 yumurta
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay kaşığı yağı azaltılmış kakao tozu
10 damla aroma (fındık, fıstık, çikolata, meyve aroması gibi)

Fırın önceden 180 dereceye ısıtılır. Tüm malzemeler karıştırılıp 6 sufle kabına bölüştürülür. 10 dk fırınlandıktan sonra 150 dereceye düşürülüp 10 dk daha pişirilir.

Afiyet olsun :)

tesekkurler canım. ofisten eve gider gitmez denicem

slm kızlar,

nugün yağı azaltılmış kakao buldum demiştim,muffin yapana kadar bekleyemedim,çünkü hafta içi için zaten yeteri kadar yapmıştım,ne yapayım ne yapayım diye düşünürken kakaolu krema yapmayı deneyeyim dedim ve nefiss oldu,paylaşmak istedim;
tarif isteyen olursa;
200ml süt,1 yumurta sarısı,1 yemek kaşığı mısır unu,2 yemek kaşığı splenda,vanilya aroması,1 tatlı kaşığı kakao,tüm malzemeleri mikserle çırptım sonra kısık ateşte pişirdim,miss gibi oldu;ne yapayım kaçamak yapmaktan iyidir,deli gibi tatlı yemek istiyorum şu an:))

yanına bide vanilyalı dondurma yapıcaksın uufffff......

canimm cok tesekkürlerr harikasin

Croiselle; kaç kilo ile baslamıstın canım?

Birde spor yaptınmı sürekli?
Kaçamakların oldumu?

takvimimde var canim asagida 97 ile basladim 15 aralikta 10 kilo verebildim. Tabi Tr ye gittim bir ay fazla uyamadim düsün artik . Spor baslarda yapmadim ama 2 haftadir leslie ile yürüyorum hem zevkli hemde SIKILASTI iyice vücudum cok süper.

aynen.... 8 veren 15 de verir 25 de verir...ben 60 kiloya gelirsem eger 23 kilo vermiş olucam ben daha 7 kilosunu verdim ama bazen gözümde çok büyüyor kilo vermek ne zaman gitcek bu kilolar ya çok sabırsızlanıyorum

ah ah bende nasil vericem diye kara kara düsünüyorum ama alman dukancilarda gördüm kadin 117 kilodan 75 kiloya düsmüs gecen sene nisan da baslamis en son iste aralik ayinda 75 kilo yaa gözlerime inanamadim ben surda 20 kilo yla ugrasiyorum millette neler var. Allah hepimize yardim etsin

hindistan cevizi serbestmi? bu tatlıyı akşama kesin yapacağım veee lıght pudingden vazgeçeceğim, teşekkürler..

hakikaten hoş geliyo, sen bayağı iyi verdin canım yaa, ben çok yavaş gidiyorum..

ohh herkes bundan yapacak aksama desenize oh oh miss

afiyet olsun..biliyorum bu kremayı..

aman allahım bu ne güzel görünüyor.......aynı şikolatalı sufleye benziyo ama arkadaşlar olmuyorki benim hiç bugün canım tatlı istamiyodu bu tarifleri gördüm gözüm döndü tatlı krizim tuttu sebebi sizsiniz haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…