yanına bide vanilyalı dondurma yapıcaksın uufffff......
Ben bu DUKAN DIYETI TARIFLERI min neden tutmadigini anladim, yulaf kepegi yüzünden, sanirim türkiye de kullanilanlarla buradakilar farkli, malzemeler de farklilik olunca tarifler olmuyor. alman sitelerindeki tariflere bakmam lazim, burada 1001 cesit yulaf kepegi var, un gibi olan iri taneli, ögütülmemis. bir sürü, ben orta büyüklükte taneli kullaniyorum, saniyorum türkiye de arkadaslar daha unumsu bir yulaf kepegi kullaniyorlar
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??
hoşgeldin yeniden :) ilk günler zor geçiyo özellikle bizler gibi karbo bağımlıları içinbu gayet normal çünkü vücut karbodan aldığı kadar hızlı enerji alamıyo proteinlerden.su miktarını hiç ihmal etme ilk günleri atlatırsan alışıyosun yavaş yavaş
saol canım sana kolay gelsinkızlar ben şimdi yaparken aklıma geldi size verdiğim ekmek tarifine bi kibrit kutusu civarıda light peynirimden koyuyorum lor peynirde olur.aklıma gelmişken hemen yazıyım dedim
bir şey sormak istiyorum beni acemi olarak nitelendirin elbettepeyniri ne kadar yiyebiliyoruz ben migros marka light peynir aldım en az yağlısı o çünkü ne kadar yiyebilirim günde? benim kitabım var ama bulamadım evde ne kadar yoğurt süt tüketebilirim?
saol canım sana kolay gelsin
bir şey sormak istiyorum beni acemi olarak nitelendirin elbettepeyniri ne kadar yiyebiliyoruz ben migros marka light peynir aldım en az yağlısı o çünkü ne kadar yiyebilirim günde? benim kitabım var ama bulamadım evde ne kadar yoğurt süt tüketebilirim?
kızlar ben şimdi yaparken aklıma geldi size verdiğim ekmek tarifine bi kibrit kutusu civarıda light peynirimden koyuyorum lor peynirde olur.aklıma gelmişken hemen yazıyım dedim
Allah söyletti sanki,eski sayfalarda bi tarçınlı kakaolu muffin tarifi vardı üşenmeyip sayfa sayfa onu arıyacaktım şimdisana zahmet bi yazıversen
amaann ne rezil olacaksın, yapa yapa alışacaksın canım..
deneyin demek olmazzz, tarif ver şekerim
sağol cnm ekmekler pişiyo bklm
kızlar bugün size ne oluyor yaa
hep bir tatlı derdine düşmüşsünüz:))
ay yazılanları okudukça gülümsedim:))
Türküz yaa seviyoruzz tatlıyııı
ama ben şerbetli tatlı özledim vallaa
ben hep şekerpareyi mısır unlu severdimannemin aklına geldi sen diyet yapmadanda öyle yapıyordun akşama deneyelim dedi:d
amanıın nasıl mutlu oldum
denedikten sonra hemencik sizle paylaşırım canlarıımmm:d kaymaçina başka bahara kaldı
6 kaşık yulafkepeği 2 yumurta 3 yk tatlandırıcı 1 çay k kabartma tozu 3 yk yağsız yoğurt taçın kakao
önce yumartayla tatlandırıcıyı çırp sonra bütün malz.ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 25-30 dk. kızarana kadr pişir.
vermiştim şeker
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-3795.html#post23204738
çok teşekkür ederim cnm
bak hanginiz facebook a ekledi kaymacina yi yapip hemen söylesin :122:
rica ederim canım kusura bakma geç oldu ama çıkmıştım.. afiyet olsun
ben face eklemedim ama buraya ekledim yaptığımı..
rica ederim canım kusura bakma geç oldu ama çıkmıştım.. afiyet olsun
ben face eklemedim ama buraya ekledim yaptığımı..