Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bu DUKAN DIYETI TARIFLERI min neden tutmadigini anladim, yulaf kepegi yüzünden, sanirim türkiye de kullanilanlarla buradakilar farkli, malzemeler de farklilik olunca tarifler olmuyor. alman sitelerindeki tariflere bakmam lazim, burada 1001 cesit yulaf kepegi var, un gibi olan iri taneli, ögütülmemis. bir sürü, ben orta büyüklükte taneli kullaniyorum, saniyorum türkiye de arkadaslar daha unumsu bir yulaf kepegi kullaniyorlar

yanına bide vanilyalı dondurma yapıcaksın uufffff......

yanınada bunu deneyebiliriz ozaman kızlar bu tarifte alıntıdır kendim denemedim henüz.

Dukan Dondurması:
dondurmanın çokluğuna bağlı olarak yoğurt (tam yağlı yoğurtla daha güzel oluyor)
tatlandırıcı
limon kabuğu rendesi
limon suyu

arkadaşlar önce tatlandırıcıyla yoğurdu homojen hale getiriyoruz, içine biraz limon suyu ve aroma yoğunluğuna göre limon kabuğu rendesi koyuyoruz. karıştırıp buzlukta bekletiyoruz. :))
sıvı aroması olan arkadaşlar onlardan da damlatabilirler, çok güzel oluyor aynı dondurma gibi. gittiğiniz yerlerde varsa yoğurt dondurması olarak satın alabilirsiniz de bunu, ben light dondurma tüketmiyorum hemen hemen her yerde yaygınlaşmaya başladı bu yoğurt dondurması bulduğumda onu alıyorum. tabii bizim yaptığımız dışarıdakilerden farklı oluyor :)))
afiyet olsuunn..

kızlar ben mutfağa gidiyorum önce ekmeğimi yapıcam sonrada kakaolu muffin yapıcaktım ama mesleki teacher çıktı sanırım tarifi alınca denerim onuda bugün şu sufleleri bi deneyim bakalım nasıl olucak

canim kepekten degil o. Bende alman yulaf kepegi kullaniyorum ama hic alakasi yok Türk tarifleride denedim hic zorluk cekmedim. Alman dukancilarin tariflerine de bakiyorum hatta onlarda Quark la falan daha cok cesit yapiliyor. Benim kullandigim da alnatura nin haferkleie si. Orta taneli o da ama kesinlikle fark yok yani.

(Türkiyedeki arkadaslarimdan özür dilerim Almanca yazdigim icin )

ay harika gornuyor. su dukan ekmeğinini tarifini alabilir miyim??

kızlar ben şimdi yaparken aklıma geldi size verdiğim ekmek tarifine bi kibrit kutusu civarıda light peynirimden koyuyorum lor peynirde olur.aklıma gelmişken hemen yazıyım dedim

bir şey sormak istiyorum beni acemi olarak nitelendirin elbette peyniri ne kadar yiyebiliyoruz ben migros marka light peynir aldım en az yağlısı o çünkü ne kadar yiyebilirim günde? benim kitabım var ama bulamadım evde ne kadar yoğurt süt tüketebilirim?

serbest olanları istediğin kadar tüketebilirsin cnm :) ama öğünlerini peynirle geçiştirme tabi yeterli proteini aldığın sürece sorun yok

süt ve süt ürünleri toplam günlük 1 kilo dan fazla olmayacak diye biliyorum..

kızlar bugün size ne oluyor yaa
hep bir tatlı derdine düşmüşsünüz:))

ay yazılanları okudukça gülümsedim:))
Türküz yaa seviyoruzz tatlıyııı
ama ben şerbetli tatlı özledim vallaa

ben hep şekerpareyi mısır unlu severdim annemin aklına geldi sen diyet yapmadanda öyle yapıyordun akşama deneyelim dedi:d
amanıın nasıl mutlu oldum

denedikten sonra hemencik sizle paylaşırım canlarıımmm:d kaymaçina başka bahara kaldı

Allah söyletti sanki,eski sayfalarda bi tarçınlı kakaolu muffin tarifi vardı üşenmeyip sayfa sayfa onu arıyacaktım şimdi sana zahmet bi yazıversen

6 kaşık yulafkepeği 2 yumurta 3 yk tatlandırıcı 1 çay k kabartma tozu 3 yk yağsız yoğurt taçın kakao
önce yumartayla tatlandırıcıyı çırp sonra bütün malz.ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 25-30 dk. kızarana kadr pişir.

amaann ne rezil olacaksın, yapa yapa alışacaksın canım..

deneyin demek olmazzz, tarif ver şekerim

vermiştim şeker

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyeti-deneyimlerimiz-3795.html#post23204738

insallah süperr olur bizlerede söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…