niye emmiyo bebiş benim sütüm arrttı bu diyetle..
çok teşekkürler paylaşımın için bende silikon kalıp alıyım bari evdekilerde iş yok.bide bana dukan ekmek için ölçü verirsen çok makbule geçer
hadi ben kaçtım akşama kadar iyi bakın kendinize:)))
2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda)
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibiolacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo
çok teşekkür ederim canımbide bişey daha sorucam senin kalıplar küçükmü nasıl 6 kalıp çıkıyo yada az mı koyuyosun kalıplara
Herkese merhaba
Donup dolasip yine geldim Dukan`a
Aylar once 6-7 gun kadar yapmistim ama bas agrisi mide bulantisiyla birakmistim hala ayni yerdeyim yediklerimi azaltayim dedim olmadi karbonhidrat tutkunuyum ben yaaaaen cabuk Dukan`la veriliyor bu kilolar inanin bu sefer ayni seyleri dondurup dolasirmadan tarifleri de deneyerek renkli bir Dukan macerasina yelken aciyorum 3 nisanda hedefledigim kilo olan 54 e ulasacagim hadi insallah
kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim
dukan Amca affetsin
aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!
geçen gün burda bas bas bağırdım lıght puding yok diye bana karşı geldiler yazıyor forumlarda dediler yediklerinize sayın güçlendirmede yiyin 5:::5 yapın dedim yine karşı çıkmalar arkadaşlar daha fazla doyabileceğimiz bi diyet yok hastalığımız yoksa kendimizi zorlayacağız ben dün sebze günüm olmasına rağmen 2 kaşık normal yağlı bezelye yedim içim sızlıyor kaldı ki puding yiyecem yemiycem sizde yemeyin 10kg fazlası olanlar sıkacak dişini bukadar....
bugün günlük menüm protein+sebzu günümdeyim..:)
sabah : 1 bardak süt + 1 katı yumurta
öğle: 2 tane dukan krep yedimbir tanesi tonbalıklı ve domatesli diğeri maydonoz ve peynirli:)
ara: yoğurt
akşam: lahana dolması ve yoğurt:)
yatarken: tarçınlı süt:) belki kakaolu muffin yaparım çünkü krepleri 1,5 kaşık yulaf kepeğinden yaptım yarım kaşık hakkım var hala:d
krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyo
aynen ben de krep yapıyorum ekmek yerine:))
bişey sormak istiyorum
3 gün atakta ve 3.5 gün seyirde verdiğim 5 kg şimdi zorunlu sebeplerden dolayı bıraktığım için hooop diye geri alacağım dimi
az yemek ve spor dahi olsada
bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.
bir de sizlerden gelen gitme çağrılarına kulak tıkayamadım..
merhaba kizlarr
ben bu arada alman dukancilarin da sayfasini takip ettigimden bir sey ögrendim. Diyorlar ki ay takvimine göre bugün negatif bir günmüs kilo verme acisindan o yüzden hemen hepsi de arti görmüs veya ayni kalmis. dolayisi ile bugünü pek dikkate almayin diyorlar. Tarti iyi davranmiyormus bize bugün. Yani söyliyim dedim de moralinizi bozmayin
ilk kaçamağımı yaptım sanırım...
1 adet ufak kurabiyeee....
içinde 0 yağ var...
ve 0 beyaz un...
ve sıfır şeker...
ama üzüm vardı oda 3 tane filan denk gelmişti...
patronumun eşi onun yapıp yolladıklarını yemiyorum diye bana özel yapıp getirmiş... kıramadım valla
nese akşama 5 mil leslie bizi bekler:)
hiç sorma o berbat bir duygu.ama şimdi bana ay daha zayıflama diyorlar..halbuki daha verilecek 7 kilom var:))) gidecek kilolar asla aksini düşünme.ben ki zayıflıyorum herkes zayıflar...
Herkese merhaba
Donup dolasip yine geldim Dukan`a
Aylar once 6-7 gun kadar yapmistim ama bas agrisi mide bulantisiyla birakmistim hala ayni yerdeyim yediklerimi azaltayim dedim olmadi karbonhidrat tutkunuyum ben yaaaaen cabuk Dukan`la veriliyor bu kilolar inanin bu sefer ayni seyleri dondurup dolasirmadan tarifleri de deneyerek renkli bir Dukan macerasina yelken aciyorum 3 nisanda hedefledigim kilo olan 54 e ulasacagim hadi insallah
verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar
olayı çözmüşssün zaten ben hayatımda ilkkez rejim yapıyorum nohusayken ne yemedim ki herkes çekildi aradan ben kaldım kilolarımla başbaşa çok üzgünüm kendimi hiç sevmiyorum böyle giydiğim yakışmıyor şimdi daha iyi ama 5 kilo biraz farketti sanırım..
emzirmem bitince şu bantlardanda alıcam komşum 7 kilo verdi onlarla içinde kafein var dr arkadaşım baktı beğendi zararsız dedi kararlıyım ben şişko anne olmayacağım
bu arada kitabı okudun mu??
çünkü bu hızlandırmam lasım dediğin gibi şok bir diyet değil.
uzun da zamanını alıcak çünkü tam 4 evre.
iyi araştırdın mı canım?
benim11. günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz
bişey sormak istiyorum
3 gün atakta ve 3.5 gün seyirde verdiğim 5 kg şimdi zorunlu sebeplerden dolayı bıraktığım için hooop diye geri alacağım dimi
az yemek ve spor dahi olsada
arkadaslarim kaymacina yapan varmiydi aranizda güzel oluyor mu birde tarifine hemen ulasabilen biri yardimci olabilir mi canlarim tesekkürler
@ yarim
anladim canim ama nasil yemiyerek kilo aldin hayret. demek ki iste metabolizma olayi bu .
neyse sen dikkat et de emeklerine yazik olmasin en cok üzüldügüm bu olur valla benim kenid adima yani
ben atak ta 7 günde yani 5 kilo vermistim. ama verecek kilom cok oldugu icin. Eger kilon fazla degilse ne yaparsan yap atakta 1-2 kilodan fazla veremezsin-
Şimdi online degilsin.
Bir ara göstereyim ben sana zeynepcim..
bende emzirirken cok aldım, şimdi hamile kaldıgım kiloya indim ama daha vermme gerek..
inş. canım
nilcim, sagol uyarın için...
Kitabı okumadım, yalan söylemeyeyim
ama şöyle söyleyeyim, ben kalori sayımı yapıyordum.Bünyem cok alıstı, beslenmemi değiştirmek istedim.
dukanla 5 kilo verip, onun güçlendirme ve korumasını yapmayı planlıyorum.
arastırdım yeteri kadar... sagol
üff saglıksızda, benim martın 8 ine 65 olmam lazım :44:
evet kesinlikle alırsın...
ataktan basla bence...
yok canım ya ben pek memnun değilimgidişimden dün sabah tartıldım 76.10 kilo çıktım bu sabah 76,6 çıktım sanırım dün kaçamak yaptığım o yarım simitden kilo almış olabilirim ...
ben yine sayfalarca geçmişleri okuyamadım
söyleyeceğim şey şu ki, kesinlikle sabredin. ben bu hafta ilk güçlendirme haftamdaydım. insan kendisini diyetten çıkmış, herşey b itmiş gibi hissediyor. ama sizi frenleyen şey belki dikkat edersem kilo vermye devam edebilirim düşüncesidir.
ilk hafta, tatlı haftada bir belki ödül öğününde yemeliydim. ama ben birkaç kez kaçamaklar yaptım. ödül yemeğim kendimce pazar kahvaltısıydı, misafirler var diye. börek filan da yedim o zaman. pazar sabah 63.2 gelmiştim, ki bu -500 demek oluyodu. bu sabah tartıldığımdaysa 63.3 geldim. bu bile geçen haftaya nazaran -400 demek oluyo. tuvalete vs çıkmadığım düşünülmese bile harika bence
inş herkese bool bool --li bir hafta dilerim...
ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....
kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....