aynı ben aynı ben...kızlarr kendimi çok mutsuz hissediyorum daha diyete başlayalı çok olmadı aslında bgn 8. günüm ama sanki depresyonda gibi oldum..acaba diyetle ilgisi olabilir mi..aranızda hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu??
hadi bakalım gözün aydın...günaydın kızlar ben de güne -900 ile uyandım çok mutlu oldum :) toplamda 9 kilo vermiş oluyorum 47. günümdeyim daha önce de yazmıştım size ama kilo bildiriminde arada kaynadım sanırım çok karışık bir gündüadet düzensizliğim oldugu halde bu kadar kilo vermek beni çok mutlu etti bakalım doktorum beni görünce ne diiyecek.daha doğrusu hormonlarım ne alemde çok merak ediyorum. herkesin metabolizması farklı mesela ben adet döneminde kilo almadım da vermedim de yani tartıda hiç artı görmedim sadece duraklama olmuştu 10 gün sonra da sadece -500gr verebildim bu da normaldir dimi? tek sıkıntım kabızlık onu da 4 günde bir toz ilaçla hallediyorum .herkese bol --ler :)))
Herkese Günaydın!
Atak bitti. 67.8'le başladım 64,9'la kapattım :) Gayet iyi hissediyorum! Dün ilk seyir günümdü. Kahvaltıda domates, salatalık, biber yedim. Akşam da ızgara tavukla azıcık yağsız salata, bu sabah tartıldım. +300grAmam kitapta yazıyor sebzelere geçince su tutma olayı oluyor diye, heralde onadan oldu, kaçamak yapmadım çünkü!
Neyse moral bozmak yok! Tariflerin birkaçını denedim ama tutturamadım hiç kıvamlarını. Kitaptaki galeta tarifini deneyen oldu mu? Kolay görünüyor bir de onu denesem mi diyorum???
hadi bakalım gözün aydın...
aynı ben aynı ben...ama bizler yemek yiyerek mutlu olduğumuz için böyle depresyona girmiş gibi oluyoruz... şalışkın olmadıgımız bi yemek düzenine geçiş yaptık ya ondan böyle... canımız istiyo hemen bi çikolata atıyoruz ağzımıza e tabi mutluluk hormonu salgılıyo ya ama artık yok... alışıcaz bu eksikliklere... mutsuz olmamayı öğrenicez... bende mutsuzum allah beni nasıl biliyosa öle yapsın ki az önce iki tane bitter fındıklı draje yedim :2: ama pişman değilim kendimi çok iyi hissediyorum çok mutlu oldum o kadarcık şeyden...
geç de olsa olucak... mutsuz olup herşeye saldırmaktan iyidir... hergün yemiyorum zaten bende... haftada 1 belki...bende o ufak şelerle kendini mutlu etmeyi 2. plana atmaya başla canım.
yoksa her sıkıldığında sen kaçamak mı yapıcaksın böyle??
yurt dışından çikolata getirdiler bana diyet yapıyorum diye %78 kakolu ve %0,5 yağ oranlı:) onu bile yemeye çekiniyorum:)
geç de olsa olucak... mutsuz olup herşeye saldırmaktan iyidir... hergün yemiyorum zaten bende... haftada 1 belki...
angel sen iyi gidiyorsun maşallaah:)
nazar değmesin kaçamaksız gitsen kim bilir kaç kiloda olcaktın:)
tenks şekerim...afiyet olsun şekerim ozaman:)))
bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum
halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:
ben face giriyorum ama çalışmıyorum artık... işlerin hepsini biriktirdim... işten ayrılmadan yanıma alıcağım kişiye yaptırıcam artık...burayı keşfettiğimden beri face açmıyorum yaa nasıl bi bağımlılık bu