Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

burayı keşfettiğimden beri face açmıyorum yaa nasıl bi bağımlılık bu :KK6:

dizileirm birikiyo anacım. fringe bekliyo big bang teory bekliyo. haftasonu yazılanları okumadım bilene.

birde haftasonu motivasyon düşüyor. sizleri okudukça birbirimize destek verdikçe daha kolay oluyor.haftasonlarıda takib edecem bundan sonra.ende çocuk eş olmuyo bilgisayarla uğraşmak. bütün gün bilgisayarlarla uraşıyon zaten. eve iş getirme diyor eşim :KK6:

ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....

selam kızlar,

ben bugün inanılmaz mutsuzum..
haftasonu kaçamak yaptım ama nasıl, dışarda sezar salata yedim, içinde mayonez vardı, ama az..bide pazar günü ızgara köfte yedim..bide 2 lokma irmik tatlısı..ama artı 500 gr ile uyandım..bukadar mı fark eder yaaaa..:KK14:

çok hareketliydim, hatta kesin fazla eksim vardır diyordum..offf çok canım sıkıldı çookk..
40. gündeyim hala 6 kilo vermiş durumdayım..bu diyet bana yaramayacak sanırım yaaa:KK14:

ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
bazı arkadaşlar kabızlık sorununu çözmek için gojiberry suda bekletip önce suyunu içip sonrada meyvesini yiyiyorlarmış... ben cumartesi günü bi aktarda gördüm, aldım ve eve gider gitmez kek yaptım... pek de beğenmedim tadını... böyle acımsı ekşimsi bi tadı var... oldum olası nefret ederim kuru meyvelerden... annem mersine benzetti tadını (mersinin ne olduğunu bilmiyorum bile adını duydum ama tadına bakmam) kekim çok güzel olmuştu içine gojiberry koymasaydım yerdim ama sadece bi dilim yedim.. annem babam bayıldı onlar bitirdi koca kalıp keki :KK1:

selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot:KK47::KK1::KK1:

kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....​

Son düzenleme:
selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot:KK47::KK1::KK1:
bugun ben tartılmadım... kesin tartılsaydım bende +800 yada +1000 görebilirdim dün sebze günümdü... ne biçim bi hafta sonuymuş ya... sağlam vurmuş... :2::KK14:

bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum :KK19:

halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:

oo moraller bozulmuş sakın yapma..hepimizde oldu duraklamalar .bak ben sana dedim ya adet döneminde 1 kilo verdim diye bu sabah bir kalktım + 1300 yok artık. akşama gidicem tartılıcam ve 67,0 yi tekrar göreceğim...laf aramızda dün sp günümdü ve ben biraz sebze yedim:)))))

ben face giriyorum ama çalışmıyorum artık... işlerin hepsini biriktirdim... işten ayrılmadan yanıma alıcağım kişiye yaptırıcam artık... :KK9:

:KK1: senin durum daha ciddi:KK1:

dizileirm birikiyo anacım. fringe bekliyo big bang teory bekliyo. haftasonu yazılanları okumadım bilene.

birde haftasonu motivasyon düşüyor. sizleri okudukça birbirimize destek verdikçe daha kolay oluyor.haftasonlarıda takib edecem bundan sonra.ende çocuk eş olmuyo bilgisayarla uğraşmak. bütün gün bilgisayarlarla uraşıyon zaten. eve iş getirme diyor eşim :KK6:

:KK1:hepimizin sorunu aynı desene :KK1:

internette araştırabilirsin.. çok yararlıymış.. ben 10 gündür kullanıyorum, başta tadını sevmiyordum şimdi alıştım bile, hergün yemesem çatlarım :))

kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....​

zaten perşembeyi düşündükçe kafayı yiyorum ya ben de.. perşembe 62 yazacaktı orda :KK43:((
hep bu geçen günler yediğim light pudingler yüzünden :KK14:

ilginç olanı millet sp'de daha fazla eksi görürken, ben ps'de daha bi zayıflıyorum..
hep ps mi yapsam napsam :KK1:

:KK1::KK1:
sorun ne biliyor musunuz ?biz Türk Milleti diyeti de kendimize uyarladık.eee muhteşem Türk mutfağı da olunca kilo vermek zor valla.light pudingler dukanellalar,kekler börekler gözümüz dönüyor.adam(Dukan) yazmış mı hiç diyet listesine lığht puding?? oooo olur mu biz yiyeceğiz illa .o yüzden de zor gidiyor kilolar..çikolata yiyor bir arkadaşım ama çokkkk mutsuzum ne yapayım diyor sonra da +++ lar .gülüyoruz tabi..savunma mekanizmalarımız inanılmaz çalışıyor kızlar bir toparlanalım valla:)))

canım aramızda takriben 1 kilo vardı geçen hafta. benden 1 kilo aşağıdaydın. ben geri 68.9 ye yani geçen hafta pazartesi başladığım kiloya döndüm. senden dönmüşsün.kihkih kohkoh kendimi yanlız hisstemiyorum :KK9:

canım aramızda takriben 1 kilo vardı geçen hafta. benden 1 kilo aşağıdaydın. ben geri 68.9 ye yani geçen hafta pazartesi başladığım kiloya döndüm. senden dönmüşsün.kihkih kohkoh kendimi yanlız hisstemiyorum :KK9:
yok ya yatmadan önce tartıldım dün gece ben 67,0 dım.olmaz nayır kabul etmem.bak akşama yazxacağım kaç kilo olduğumu:)))))))

yok ya yatmadan önce tartıldım dün gece ben 67,0 dım.olmaz nayır kabul etmem.bak akşama yazxacağım kaç kilo olduğumu:)))))))

karnımın gurultusuna kulağımı tıkayıp aç bil aç yatarsam sabah gördüğüm kilomu akşamda görüyorum.

bu arada dukanelam facia olmuş. yerken genzim yanıyor. sanki şekerim izafla geldi kakaomu fazla kaçtı anlayamdım. seeemedim ben yaptııımı.

azcık cumartesi kaçırdım hamur işini.onun kalıntalarıyla uğraşacam hafta boyunca ama fiziki değişmimi farkediyorum. göbeğim küçücük kaldı. elbise giydiğimde çıkmıyor.

cumartesi için pişmanım. bir hafta geriye attım kendimi.of ya of ya of ya of

X