Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olsun olsun... yavaş yavaş olsun kesin olsun... hadi bakalım... kolay gelsin... :nazar:

Saol canımcım.

:KK50:anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı :KK14:

Canım spordan dolayı yağlar kasa dönmüş ve bu sebeple tartın + çıkmış olabilir.

Bu yüzden hep söylüyorum ölçülerinizi mutlaka alın. Ne zaman diyetime uyup + çıksam ölçülerime bakıyorum ve inceldiğimi görüyorum.

ben artık yiyicek bişey bulamıyorum... yumurtadan midem bulandı görmek dahi istemiyorum... yulaf kepeği desen öyle... zaten psikolojikmi bilmiyorum ama ne yersem yiyim o kadar çabuk doyuyorum ki küçücük lokmalar yetiyo... napıcam ben ya... :KK50:

Günaydınnn :)

Öncelikle buzzz gibi otobüsleri gönderen belediyeye saydırmak istiyorummmm :KK20:

Sonraaa hepimizee bol eksili bir hafta diliyorum.

Canım spordan dolayı yağlar kasa dönmüş ve bu sebeple tartın + çıkmış olabilir.

Bu yüzden hep söylüyorum ölçülerinizi mutlaka alın. Ne zaman diyetime uyup + çıksam ölçülerime bakıyorum ve inceldiğimi görüyorum.

hemen bakayım ozaman ölçülerime ben :KK43:

ben artık yiyicek bişey bulamıyorum... yumurtadan midem bulandı görmek dahi istemiyorum... yulaf kepeği desen öyle... zaten psikolojikmi bilmiyorum ama ne yersem yiyim o kadar çabuk doyuyorum ki küçücük lokmalar yetiyo... napıcam ben ya... :KK50:

ben tam tersi doymuyorum bu ara ya.. çok fena tatlı istiyorum.. eskiden hergün günlük 2 kaşık yulaf kepeğiyle 6 tane kurabiye yapıyordum, acıktıkça yiyordum doyuyordum.. şimdi kolaylık olsun diye ekmek yaptım.. onu da 1 tane tükettinmi bitiyor..
aynen yumurtadan midem bulandığı için de kepeksiz tarifleri yapamıyorum, çok fena yumurta koktuğu için..

Herkeslere günaydıın:)

iyi haftalar diliyoruumm:) bu hafta da herşey gönlünüzce olsun:)

73.3 le kapattığım salı gününü hafta sonu 73,7 ile devam eden ben:)) moralimi bozmadan spor yaptım hergün 1 saat kadar:)
bu kilolar yaa gideceeeek yaa gideeeceeek:)))

cumartesi günü kabızlık için içtiğim ilaçlar sayesinde 2 gün üst üste wcye çıkınca saabh tartıdaa 72.7 kiloooo çıktııımmm:))
vee haftaya süper başladıım:KK70::KK70:

geçen hafta süren stres dolu diyetten sonra acaip moral oldu ve regli haftam olmama rağmeen:)
hafta sonu yie hiç kaçamak yapmadım:)
ama izinli olan herşeyden de bol bol yedim:KK70::d

evde yatılı misafir var... ve evde pişen kek, börek, poğaça vee cheesecake'i görmezden gelmeyi başardııım:KK70::KK70:

Günaydın kızlar..
bu sabah tartıda +200 çıktım :KK43:
hiç kaçamak yok hiç yanlış yok ama 4-5 gün sonra regl olucam sanırım bundandır diymi?

73.3 le kapattığım salı gününü hafta sonu 73,7 ile devam eden ben:)) moralimi bozmadan spor yaptım hergün 1 saat kadar:)

cumartesi günü kabızlık için içtiğim ilaçlar sayesinde 2 gün üst üste wcye çıkınca saabh tartıdaa 72.7 kiloooo çıktııımmm:))

geçen hafta süren stres dolu diyetten sonra acaip moral oldu ve regli haftam olmama rağmeen:)

evde yatılı misafir var... ve evde pişen kek, börek, poğaça vee cheesecake'i görmezden gelmeyi başardııım:KK70::KK70:
maşallah maşallahh... tütütütüü :nazar: çok sevindim senin adına... bol bol kocaman kocaman eksiler olsun hepimize inşallah...:KK34:

Arkadaşlar unutmayın. O oranşar 100 gr da ki oranlardır.
Bunu da göz ardı etmeyin.

Günaydın kızlar..
hiç kaçamak yok hiç yanlış yok ama 4-5 gün sonra regl olucam sanırım bundandır diymi?

evet evet ondandır bozma moralini ,bende aynı durumdayımmm :KK43:
ama regl oldum ona bağlıyorum
regl dönemime rağmende tatlı kaçamağı yapmadım çok Allaha şükür

hemen bakayım ozaman ölçülerime ben :KK43:

Bak bakalım cnm.

Tebrik ederim canım. Allah azmine azim katsın valla.

Günaydın kızlar..

Mutlaka ondandır cnm bozma moralini. Regl olup bitene kadar da tartılma.

kesinlikle regl.. +200 de neymiş ben +2000 gördüm regl döneminde... :44:

:KK9:

kesinlikle regl.. +200 de neymiş ben +2000 gördüm regl döneminde... :44:

evet evet ondandır bozma moralini ,bende aynı durumdayımmm :KK43:
ama regl oldum ona bağlıyorum
regl dönemime rağmende tatlı kaçamağı yapmadım çok Allaha şükür

yaaaaa :18:
ay inşallah öyledir..

Perşembe günü tartı günü ve ben cuma günü regl olucam büüyk olasılıkla..
yani tartı gününde şiş şiş gelirim artık..
aaayyy nedir bu kadınların çektiği :KK19:

maşallah maşallahh... tütütütüü :nazar: çok sevindim senin adına... bol bol kocaman kocaman eksiler olsun hepimize inşallah...:KK34:

canıımmm beniim inşallaaah:)
bende çok sevindim vallaa:)))
inşallah okadar duraklama olmaz bir daha:)

Bak bakalım cnm.

Tebrik ederim canım. Allah azmine azim katsın valla.

sağooll canım benim:)
bence herkes istediği kiloya indiğinde dukan buluşması yapalıımm:KK70::KK70:
hepinizi çok merak etmeye başladım:)

yaaaaa :18:
ay inşallah öyledir..

Perşembe günü tartı günü ve ben cuma günü regl olucam büüyk olasılıkla..
yani tartı gününde şiş şiş gelirim artık..
aaayyy nedir bu kadınların çektiği :KK19:
ama regl sonrası ilk yada ikinci perşembeyi düşünsene benim gibi -3000 bile olabilir... :KK34:

:KK50:anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı :KK14:

bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum :KK19:

halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:

Son düzenleme:
kzlar günaydın her sabah güne siteye girerek başlıyorum valla.beni aaip mative ediyorsunuz.güçlendirmedeyim bende kaçamaklarımın haddi hesabı yok artık.kendşmce bahanelerde buluyorum tabi amannnn serbest günümdeki tatlıma gitsin falan diye.diyeti benden görüp başlayan bisürü insan oldu 8 kişi falan .eşim bana diyoki sen misyoner olmalıymıısın amma ballandırarak anlatoyosun diyeti diyo:)umarım hepiniz istediginiz kiloya ulaşırsınız:)

nasıl olucak o iş kıslar.... herkes aynı şehirde değilki... :emir_bebek:

her il kendi çapında toplanmaya çalışsın.. örneğin ankara,istanbul,izmir..

ben izmirdeyim..izmirde buluşmak isteyenler varsa toplanalım bir yer ve gün belirleyelim :KK76:
bol bol foto.çekilir buraya koyarız :21:

her il kendi çapında toplanmaya çalışsın.. örneğin ankara,istanbul,izmir..

ben izmirdeyim..izmirde buluşmak isteyenler varsa toplanalım bir yer ve gün belirleyelim :KK76:
bol bol foto.çekilir buraya koyarız :21:
benim bi ayağım bursa bi ayağım istanbul... hertürlü katılabilirm...:KK34:

X