- 9 Şubat 2012
- 26
- 0
hahaha evet böyle. tarifini simlanın blogundan aldım cam kase kullanmadım sadece ordan kekler ve tatlılar bölümünde bulabilirsin :)teşekkürler canım anladığım 1 gün protein 1 gün sp 1gün protein 1gün sp böyle değilmi kafam durdu valla kaç saattir kızımı sallıyorum ayağımda uyumadı iyice yoruldum anlayacak hal kalmadıki :2: birde krem vanilya tarifini verebilirmisin muhteşem görünüyo
ben de yaptım da yumurta kokuyor yaayiyemedim
Ben daha yemedim bu saatte yemek istemedim kahvaltıda yerim büyük ihtimalle :)) Biraz tadına baktım ama hissetmedim valla yumurta kokusunu. Tarifini simlanın blogundan aldım cam kase yerine bunları kullandım malzeme aynı.
Ben de aynı şeyi yaptım,okula etekle giderken pantolon giymeye başladım ve yorum bekledim ama tık yok. Ben hissediyorum ama hiç 5 kilo vermiş gibi durmuyorum açıkçası. Göbeğimin şişliği indi,belim inceldi(bel egzersizleriyle) ama yine de o göbek orda duruyo inat etti. Gerçi regl dönemindeyim ama olsun. Verdiğim kiloları nasıl bik bik yapan sevimsiz insanların gözüne çarparım onu düşünüyorum aslında
nası tost yapıyosun merak ettim yawww... canım istedi... bide şey kaşar light olsa da yağ oranı çok düşük değil bilgin olsun... aşırıya kaçmamak şartıyla yemekleri lezzetlendirmek için azıcık izinli...kızlar günaydın hepinize:)
ya regl oldum diyemi tarıda 1 kilo fazla çıkıyorum anlamadım. moralim bozulduuuuuuu
bu arada light kaşar yiyebiliyoruz değilmi??????tost filan yapıyorum ben :)
nası tost yapıyosun merak ettim yawww... canım istedi... bide şey kaşar light olsa da yağ oranı çok düşük değil bilgin olsun... aşırıya kaçmamak şartıyla yemekleri lezzetlendirmek için azıcık izinli...
olsun olsun... yavaş yavaş olsun kesin olsun... hadi bakalım... kolay gelsin...Günaydın herkeseeeeee
Yeni bir hafta işallah bollll eksili olur Perşembeye kızlar.
C.tesi Dukan ile tam 2 ay bitti. Ama ben resmen 2. ay yerimde saymışım. O kadar sık ve çok kaçamak yaptım ki.
18.12.2011 76,6
18.01.2012 70,9
18.02.2012 68,9
İşallah 18.03.2012 de 64 yazacağım buraya. Çünkü sıkı sıkı sarıldım diyetime.
yani az değil ama çokda değil... afiyet olsun...yulaf kepeğinden krep yapıyorum arasına kaşar yağı alınmış sucuk ohhh :)
ince dilimliyorum kaşarı abartmıyorum zaten
yağ oranı % 10 çokmu çok ?????
üzülmeee.... tuzlu tükettiysen su tutmuştur vücudun... geçici bişey emin ol... bu arada pasta nasıl oldu?anlam veremediğim bi şekilde, dün normalin bile üstünde spor yapmış olmama ve asla kaçamak yapmamış olmama rağmen +1000'le uyanmak kadar moral bozucu başka bişey olamazdı
Arkadaşlar unutmayın. O oranşar 100 gr da ki oranlardır.
Bunu da göz ardı etmeyin.
yulaf kepeğinden krep yapıyorum arasına kaşar yağı alınmış sucuk ohhh :)
ince dilimliyorum kaşarı abartmıyorum zaten
yağ oranı % 10 çokmu çok ?????
üzülmeee.... tuzlu tükettiysen su tutmuştur vücudun... geçici bişey emin ol... bu arada pasta nasıl oldu?
vardır bişey umutsuzluk yokkk...tuzlu da tüketmedimçok moralim bozuldu yaa..
pastayı bugün denicem daha, kabartma tozum bitmişti :)
tamam ozamanvardır bişey umutsuzluk yokkk...