Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

memleketim samsun..kaç beden giyiyorsan onu al..
ama zayıflıyorum diyorsan küçük al.ya da sen bu süreçte hiçbir şey alma.

kesinlikle 1 beden küçük al:)
bn aldığım elbisenin içine giriorum artık çok mutlu oluyor insan:)
şimdi bir beden daha küçük alcam

sana katılıyrm bence asıl olan yeme alışkanlıklarını düzeltmek yoksa diyet ürünler vb. yemek diyet sürecine katkı sağlamayacak atak evresinde 5. günüm dukanın sitesinde yaptığım teste göre 6 gün dürmesi gerekiyormuş. ev ziyaretlerine gittim önümde baklavalar kekler yeniliyr ama hiç rahatsız olmadım meyvede biraz sıkıntı oluyr ama buna değer gerçekten çok mutluyum 1.5 kilo verdim ama daha güzeli geçen hafta çarşamba giydiğim ve tam oturan kumaş pantolon bugün belden yanlardan 1'er cm geniş bacak kısmı baya bol 42 bedendim ama şu anda ciddi bir incelme hissediyrm harika birşey bu elbislerimde ceket ve pantolonda bariz belli bedeni ölçmek kilodan daha mantıklı bence teşekkürler mr. dukkan
kendime inanıyorum ilk defa yemek takıntım atıştırma isteğimle gayet ii baş ediyrm kendime saygım arttı. umarım herşey güzel olur

nasıl olucak o iş kıslar.... herkes aynı şehirde değilki...

Aynı şehirdekiler buluşur o zamannnnnnnnnnnnn

Canım süper gitmiş maşallah.
Sebze yediğin günler + çıkman çok doğal.
Sebze su tutuyor dediğin gibi. Hiç moral bozma aynen devam.

kızlarr kendimi çok mutsuz hissediyorum daha diyete başlayalı çok olmadı aslında bgn 8. günüm ama sanki depresyonda gibi oldum..acaba diyetle ilgisi olabilir mi..aranızda hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu??

Diyetle ilgili olduğunu sanmam ama sen yine de bi tarçınlı süt iç.
İyi gelir azcık endorfin salgılar vücudun.

Çok çok çok süper bir haber.
Ben başaramadım ama sizi okuyunca çok mutlu oluyorum çok.
Maşallah diyelim.

yok canım ya ben pek memnun değilim gidişimden dün sabah tartıldım 76.10 kilo çıktım bu sabah 76,6 çıktım sanırım dün kaçamak yaptığım o yarım simitden kilo almış olabilirim ...

Ahh o kaçamaklar ahhhh.
Dukan amca ne demiş. Balona iğne batırmak demektir kaçamak demiş.

belim 3 cm incelmiş daha 4 gün önce ölçmüştüm mümkün mü böyle bişey ya yoksa geçen yanlış mı ölçtüm ki acaba

Aynen mümkün canım. Bak boşuna üzmüşsün kendini.

Sağlığın daha önemli canım. Geçmiş olsun.

Canım kaçamak affetmiyor bu diyet maalesef. Ben ilk ay kaçamaksız 6 kilo verdim.
İkinci ay kaçamak yaptım çok ve ancak 2 kilo verdim.
Kaçamak yapmazsan yarayacak cnm bu diyet sana.

selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot

Canımcım hergün tartılma ciddi moral bozmaktan başka işe yaramıyor.

Haklısın canım. Ben o toparlanmaya bugün başardım. Bir ay sonra bitecek bu diyet.

bugün herkes işi sıkı tutsun.kaçamak yok yarın -- günü:))

Aynen öyle canım ya. Ben sadece poğaça yapıyorum o da sabah yiyecek bişy olsun diye.
Onun dışında dukanella falan yapmıyorum biliyorum ki duraksatacak beni.

memleketim samsun..kaç beden giyiyorsan onu al..
ama zayıflıyorum diyorsan küçük al.ya da sen bu süreçte hiçbir şey alma.

Bir beden küçük almak işe yarıyor cidden şeker.
İçine gircem diye hırs yapıyor insan.

merhaba hanımlar işi gücü bitirdim damladım hemen buraya,geçmişi de okudum geldim :) o motivasyon bozukluğu depreyon hali ve sürekli yeme isteği bende de var maalesef,zaten kilomda 2-3gün duraklamalarla ilerliyo sonra birden 400-500 gr gidiyo,benim tartı 100 gr hassasiyet diye aldıkta sanırım pek öyle değilmiş yani en azından öyle düşünmek istiyorum bugün bende kurabiyeymiş dukanellaymış bunları hiç tüketmeden sadece diyete odaklanıcam,ömürün dediği gibi ne kadar diyete uygun da olsa yavaşlatıyo insanı bunlar,bakalım umarım hepimiz toparlanırız perşembeye kadar :)

cnm gojy berry nin en önemli, özelliği portakaldan bile 140 kat fazla C vitamini içeriyo olması ve biz meyve tüketemediğimiz için vitamin alamıyoruz.Etlerden demir emiliminin yani kan yapıcı özelliği olması için vücutta yeterli c vit olması gerekiyo yoksa bu kadar et tüketirken kansızlık bile çekebiliriz.Kabızlığa faydası da var tabi sabahları kahvaltıdan önce ılık su eşliğinde 1-1.5 yemek kaşığı gojy yeyince kahvaltıdan sonra 1-2 saat içinde operasyon başarıyla gerçekleşiyo

Son düzenleme:

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim

Merhabalar kızlar...
Az gecmişi okudum, bu hafta iyi gitmemiş sizin için sanırım... :44:

Bende bugünden itibaren aranıza katılabilir miyim? :26:
Atakta 2 . günüm...

gojy berry sipariş fln ettiğiniz bi site varmı yada nerden bulabilirim

ben Ankaradayken almıştım daha bitmedi,gittikçe alıcam,onları tüketiyorum ama aktarlarda genelde oluyo,ama bazıları gojy diye bilmiyolar kurt üzümü,wolfberry,tibet üzümü diğer isimleri o şekilde de sorabilirsniz aktarlara

çok saol canım bi kaç yere sordum bulamadım bide diger isimleri ile sorduruyum

kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim

dukan Amca affetsin

aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…