nasıl olucak o iş kıslar.... herkes aynı şehirde değilki...
Aynı şehirdekiler buluşur o zamannnnnnnnnnnnn
Herkese Günaydın!
Atak bitti. 67.8'le başladım 64,9'la kapattım :) Gayet iyi hissediyorum! Dün ilk seyir günümdü. Kahvaltıda domates, salatalık, biber yedim. Akşam da ızgara tavukla azıcık yağsız salata, bu sabah tartıldım. +300gr
Amam kitapta yazıyor sebzelere geçince su tutma olayı oluyor diye, heralde onadan oldu, kaçamak yapmadım çünkü!
Neyse moral bozmak yok! Tariflerin birkaçını denedim ama tutturamadım hiç kıvamlarını. Kitaptaki galeta tarifini deneyen oldu mu? Kolay görünüyor bir de onu denesem mi diyorum???
Canım süper gitmiş maşallah.
Sebze yediğin günler + çıkman çok doğal.
Sebze su tutuyor dediğin gibi. Hiç moral bozma aynen devam.
kızlarr kendimi çok mutsuz hissediyorum daha diyete başlayalı çok olmadı aslında bgn 8. günüm ama sanki depresyonda gibi oldum..acaba diyetle ilgisi olabilir mi..aranızda hiç böyle şeyler yaşayan oldu mu??
Diyetle ilgili olduğunu sanmam ama sen yine de bi tarçınlı süt iç.
İyi gelir azcık endorfin salgılar vücudun.
günaydın kızlar ben de güne -900 ile uyandım çok mutlu oldum :) toplamda 9 kilo vermiş oluyorum 47. günümdeyim daha önce de yazmıştım size ama kilo bildiriminde arada kaynadım sanırım çok karışık bir gündü
adet düzensizliğim oldugu halde bu kadar kilo vermek beni çok mutlu etti bakalım doktorum beni görünce ne diiyecek.daha doğrusu hormonlarım ne alemde çok merak ediyorum. herkesin metabolizması farklı mesela ben adet döneminde kilo almadım da vermedim de yani tartıda hiç artı görmedim sadece duraklama olmuştu 10 gün sonra da sadece -500gr verebildim bu da normaldir dimi? tek sıkıntım kabızlık onu da 4 günde bir toz ilaçla hallediyorum .herkese bol --ler :)))
Çok çok çok süper bir haber.
Ben başaramadım ama sizi okuyunca çok mutlu oluyorum çok.
Maşallah diyelim.
yok canım ya ben pek memnun değilim gidişimden dün sabah tartıldım 76.10 kilo çıktım bu sabah 76,6 çıktım sanırım dün kaçamak yaptığım o yarım simitden kilo almış olabilirim ...
Ahh o kaçamaklar ahhhh.
Dukan amca ne demiş. Balona iğne batırmak demektir kaçamak demiş.
belim 3 cm incelmiş daha 4 gün önce ölçmüştüm
mümkün mü böyle bişey ya
yoksa geçen yanlış mı ölçtüm ki acaba
Aynen mümkün canım. Bak boşuna üzmüşsün kendini.
günaydın herkese
cumadan beri şiddetli karın ağrılarımdan dolayı diyeti bırakmak zorunda kaldım,
gerçi fazlada bozmadım ama....
genede fazlaca yemeden devam etmeyi düşünüyorum.hafif yiyerek yani
beni listeden çıkarabilirsiniz
herkese bol eksiler diliyorum.
ben gene sizleri takipteyim
Sağlığın daha önemli canım. Geçmiş olsun.
selam kızlar,
ben bugün inanılmaz mutsuzum..
haftasonu kaçamak yaptım ama nasıl, dışarda sezar salata yedim, içinde mayonez vardı, ama az..bide pazar günü ızgara köfte yedim..bide 2 lokma irmik tatlısı..ama artı 500 gr ile uyandım..bukadar mı fark eder yaaaa..
çok hareketliydim, hatta kesin fazla eksim vardır diyordum..offf çok canım sıkıldı çookk..
40. gündeyim hala 6 kilo vermiş durumdayım..bu diyet bana yaramayacak sanırım yaaa
Canım kaçamak affetmiyor bu diyet maalesef. Ben ilk ay kaçamaksız 6 kilo verdim.
İkinci ay kaçamak yaptım çok ve ancak 2 kilo verdim.
Kaçamak yapmazsan yarayacak cnm bu diyet sana.
selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot
Canımcım hergün tartılma ciddi moral bozmaktan başka işe yaramıyor.
kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....
Haklısın canım. Ben o toparlanmaya bugün başardım. Bir ay sonra bitecek bu diyet.
bugün herkes işi sıkı tutsun.kaçamak yok yarın -- günü:))
sorun ne biliyor musunuz ?biz Türk Milleti diyeti de kendimize uyarladık.eee muhteşem Türk mutfağı da olunca kilo vermek zor valla.light pudingler dukanellalar,kekler börekler gözümüz dönüyor.adam(Dukan) yazmış mı hiç diyet listesine lığht puding?? oooo olur mu biz yiyeceğiz illa .o yüzden de zor gidiyor kilolar..çikolata yiyor bir arkadaşım ama çokkkk mutsuzum ne yapayım diyor sonra da +++ lar .gülüyoruz tabi..savunma mekanizmalarımız inanılmaz çalışıyor kızlar bir toparlanalım valla:)))
Aynen öyle canım ya. Ben sadece poğaça yapıyorum o da sabah yiyecek bişy olsun diye.
Onun dışında dukanella falan yapmıyorum biliyorum ki duraksatacak beni.
memleketim samsun..kaç beden giyiyorsan onu al..
ama zayıflıyorum diyorsan küçük al.ya da sen bu süreçte hiçbir şey alma.
Bir beden küçük almak işe yarıyor cidden şeker.
İçine gircem diye hırs yapıyor insan.