burayı keşfettiğimden beri face açmıyorum yaa nasıl bi bağımlılık bu
bazı arkadaşlar kabızlık sorununu çözmek için gojiberry suda bekletip önce suyunu içip sonrada meyvesini yiyiyorlarmış... ben cumartesi günü bi aktarda gördüm, aldım ve eve gider gitmez kek yaptım... pek de beğenmedim tadını... böyle acımsı ekşimsi bi tadı var... oldum olası nefret ederim kuru meyvelerden... annem mersine benzetti tadını (mersinin ne olduğunu bilmiyorum bile adını duydum ama tadına bakmam) kekim çok güzel olmuştu içine gojiberry koymasaydım yerdim ama sadece bi dilim yedim.. annem babam bayıldı onlar bitirdi koca kalıp kekiben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....
bugun ben tartılmadım... kesin tartılsaydım bende +800 yada +1000 görebilirdim dün sebze günümdü... ne biçim bi hafta sonuymuş ya... sağlam vurmuş... :2:selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot
bir de beni düşün. 2 gündür 68.8 ya da 69 gösteriyorum. dumur oldum
halbuki ne tatlı kilo veriyordum ben geçen hafta. böle kolay gidecek herhalde 2. ayda diye düşünmüştüm.bilgiç bilgiçte hahaayyyyt 67 oldum ben diyordum :44:
bugun ben tartılmadım... kesin tartılsaydım bende +800 yada +1000 görebilirdim dün sebze günümdü... ne biçim bi hafta sonuymuş ya... sağlam vurmuş... :2:
ben face giriyorum ama çalışmıyorum artık... işlerin hepsini biriktirdim... işten ayrılmadan yanıma alıcağım kişiye yaptırıcam artık...
dizileirm birikiyo anacım. fringe bekliyo big bang teory bekliyo. haftasonu yazılanları okumadım bilene.
birde haftasonu motivasyon düşüyor. sizleri okudukça birbirimize destek verdikçe daha kolay oluyor.haftasonlarıda takib edecem bundan sonra.ende çocuk eş olmuyo bilgisayarla uğraşmak. bütün gün bilgisayarlarla uraşıyon zaten. eve iş getirme diyor eşim
ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....
kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....
Bunların genel merkezi Samsun olması lazım..bi site buldum aman yarabbi ne ucuzz ne ucuzz... pek de şirin ciciler var... amanda aman... hepsinden alasım geldi yahu... ama kaç beden almak lazım ki...https://shop.tozlugiyim.com.tr/
selam kızlar...nasılsınız??? dün 67,0 idim bu sabah tartıldım 68,3 bu demek oluyor ki bir daha sabah tartılmak yok sinirim bozuluyot
evet öyle yazıyo ama hepsini istiyorum ben bi bilebilsem hangi beden almam gerektiğini...Bunların genel merkezi Samsun olması lazım..
yok ya yatmadan önce tartıldım dün gece ben 67,0 dım.olmaz nayır kabul etmem.bak akşama yazxacağım kaç kilo olduğumu:)))))))canım aramızda takriben 1 kilo vardı geçen hafta. benden 1 kilo aşağıdaydın. ben geri 68.9 ye yani geçen hafta pazartesi başladığım kiloya döndüm. senden dönmüşsün.kihkih kohkoh kendimi yanlız hisstemiyorum
memleketim samsun..kaç beden giyiyorsan onu al..evet öyle yazıyo ama hepsini istiyorum ben bi bilebilsem hangi beden almam gerektiğini...
yok ya yatmadan önce tartıldım dün gece ben 67,0 dım.olmaz nayır kabul etmem.bak akşama yazxacağım kaç kilo olduğumu:)))))))