- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
öncelikle kocamannnnnnn tebrikler.... sonrada çoooooooooookk geçmiş olsun.... su tüketimini arttır derim... biraz olsun rahatlatır... benim de migren sorunum var bilirim o mereti... su içmeyi arttırdıkça başağrım ve migren krizlerim azalır...
Ben de başladım Dukan'a bugün atak / 1. gün :) saat akşamın beş buçuğu ve gayet iyi hissediyorum!
kızlar salça kullanmak serbest mi?
merhaba bugün ilk günüm internet sayfasında doldurduğum forma göre 6 gün yapmam gerekiyr. bugün biraz baş ağrısı ve yorgunluk var. ama iyiyim bir sorum olacaktı ev yogurdu yemek uygun mu sizce ayrıca kitapta meyveli yogurttan bahsediyr hangi markayı öneririsiniz aslında peynir süt yoğurt tavsiye ettiğinz markalar nelerdir?
herkese şimdiden başarılar
valla günlerdir sekersiz sütsüz kahve iciyodum, bu aksam demledim cayimi, attim tatlandiricimi iciyorum, ayy tatli geldi biliyor musunuz ?
8. günde bu kadar mi etkiliyor, ne ekmek ariyorum, ne tatli...
bir aksam nutella istemisti canim sicak süt ictim, kesti nutella krizimi...
Kizlar bal yasak mi bu diette ? recel, marmelat yasakta. acaba bal da yasak mi ? sonucta dogal bir ürün ama bilemedim :44::44::44:
Günaydın arkadaşlar..
kaçamaksız hatasız 2.günlük atak evremi bitirdim. sonuç; -1.6 kg
dün öğleden sonra inanılmaz baş ağrısı tuttu gece uyuyamadım başımın ağrısından ve şuanda da aynı devam ediyor..
bugün seyir evremin 1.günü :) şükür sebzelerle buluşucam
dün benim yazdıklarımı hatırla şekerim.....:) ayy bn deliriyim miii???
salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen amayazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım
günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm((
hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...
ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah
dün benim yazdıklarımı hatırla şekerim.....
sen de benim yaptığım gibi çareyi baskül tepesine çıkmamakta bul o zamanya biliyorum bilmezmiyimm( zaten kendime hedef haftada 1.500 kg koymuştum. hani 2700 verdim ve 300 gr eksik kaldı.
ama 3 gündür de aynı olması çok uyuuuzzz.
neysee bir anda düşer belki diye avutuyorum kendimii:)))
sen de benim yaptığım gibi çareyi baskül tepesine çıkmamakta bul o zaman
sana bi sır vericem... regl döneminde metabolizma normalinden daha hızlı çalışırmış... yani o dönemde diyetimizi ne kadar kaçamaksız yapar ve sporumuzu ne kadar arttırırsak... regl bitiminden bir hafta sonra tartıya ciddi eksiler yansıyooo...ozamanda kilo kontrolümü kaybetcekmişim gibi geliyorrr:)
ben en iyisi evde yan gelip yatmak yerine azcık spor yapımm:))) hafta sonu arttırıyım bakalım belki biraz vermiş olurum:d
ozaman pazartesi çıkarım tartıya:)
sana bi sır vericem... regl döneminde metabolizma normalinden daha hızlı çalışırmış... yani o dönemde diyetimizi ne kadar kaçamaksız yapar ve sporumuzu ne kadar arttırırsak... regl bitiminden bir hafta sonra tartıya ciddi eksiler yansıyooo...
bende aynen öyleyim... iki büklüm kıvrılırım ve ağrıdan zırlarım... sıcacık sıcacık sarınıp sarmalanırım... bazen çok üşürüm bazen ateş basar... dişi olmak zor iş vesselam...peki bunu söyleyen sevgili uzmanlarımız...
regli olunca bacakları tutmayan ve ağrıya dayanamadığında iğne olmaya kada giden...
sancıdan gözünden yaş gelen grubuda düşünmüşler miiii???
hiç normal regli dönemi geçirmedim ben... iş olmasa inan yataktan çıkmam 3 gün:)
ama belki hareket iyi gelir... bu sefer deniceem:)
Günaydın kızlar.
-Atak evresinde ve seyirin saf protein günlerinde ufak doğranmış domates,domates salçası veya püresi yenebiliceğini duydum.Tam olarak ne kadar kullanabilirim.
-Evet Atak ve P günlerinde az miktarda ufak doğranmış domates,domates salçası(şekersiz ve yağsız) veya püresi yenebilir.Az miktardaki kasıt 1 çay kaşığı kadar olmalıdır.
-Atak evresinde yemeklere 1 yemek kaşığı salça ekleyebilir miyim?
-Evet şeker ve yağ içermediği sürece günde 1 yemek kaşığı salça kullanılabilir.
Mikemmelllllll
Maşallah canım süper gitmiş.
Protein miktarın sebzeden fazla olsun dikkat et.
:) ayy bn deliriyim miii???
salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen amayazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım
günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm((
hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...
ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah
kızlar ve ben de nihayet yeni bir kiloya başlangıç yapabildim 10 gündür 59 görüyordum ve bu sabah 58.7 olduuuuuuuuuuuuuuuum
Sağol canımçok yardım severesin kim ne sorsa cvp veriyorsun thank youu..
Günaydın kızlar.
-Atak evresinde ve seyirin saf protein günlerinde ufak doğranmış domates,domates salçası veya püresi yenebiliceğini duydum.Tam olarak ne kadar kullanabilirim.
-Evet Atak ve P günlerinde az miktarda ufak doğranmış domates,domates salçası(şekersiz ve yağsız) veya püresi yenebilir.Az miktardaki kasıt 1 çay kaşığı kadar olmalıdır.
-Atak evresinde yemeklere 1 yemek kaşığı salça ekleyebilir miyim?
-Evet şeker ve yağ içermediği sürece günde 1 yemek kaşığı salça kullanılabilir.
Süteş light meyveli yoğurt canım.
Ev yoğuru lght süt ile yapıldığı sürece serbest tabi ki.
Mikemmelllllll
Yasak canım evet.
Maşallah canım süper gitmiş.
Protein miktarın sebzeden fazla olsun dikkat et.
selam kızlar pek sık giremiyorum net e ama güçlendirme harika 57 kilodayım hala arada dukana uygun beslenemesemde ipin ucunu kaçırmıyorum hepimize kolay gelsin . sevgiler
günlük light puding sınırımız ne kadardı?
valla günlerdir sekersiz sütsüz kahve iciyodum, bu aksam demledim cayimi, attim tatlandiricimi iciyorum, ayy tatli geldi biliyor musunuz ?
8. günde bu kadar mi etkiliyor, ne ekmek ariyorum, ne tatli...
bir aksam nutella istemisti canim sicak süt ictim, kesti nutella krizimi...
Kizlar bal yasak mi bu diette ? recel, marmelat yasakta. acaba bal da yasak mi ? sonucta dogal bir ürün ama bilemedim :44::44::44:
sincanda oturuyorsun anladığım kadarıyla canım.. ozaman sana yakın bi yer söyleyim :)
elvankent 14. caddeyi biliyorsundur.. orda 2 tane lokman hekim aktar var.. akbankın karşısındakinde ru-sheim yulaf kepeği her zaman oluyor.. gojiberry de hep var.. tatlandırıcı olarak stevya da var.. hatta onun yanındaki eczanede siparişle getirilen toz splenda da var.. yani aradığın herşey var diyet için :)
bir ayda 7 kilo vermissin, ama bu hic normal degil. neden o zaman birakip bir dr görünmedin, devam ettin ?
normal sartlarda dukan diet ayda 3-4 kilo vermeyi hedefliyor.:44::44::44:
İrem&Özge
vee 67 üstelik regl dönemim harika...ama vücudum inanılmaz alıştı bu diyete .daha farklı beslenemezmişim gibi geliyor.dün okulun yemeği vardı tatlılar havada uçuştu.çatalın ucunu bile değdirmedim.bu diyete başladığımda gülenler şimdi iradeniz takdir ediyoruz diyorlar..
bence fazla yormadan spor yapmalısın... sadece yürüsen bile olur aslında... öyle çok sancın yoksa yürümeni tavsiye ederim... hem kaslarında gevşer regl dönemini daha rahat atlatırsın... belki kanaman artabilir ama...Günaydın kızlaaar :) sizi okumak bana mutluluk veriyor kiloları vermiş güçlendirme evresine geçmişsiniz bile bu çok güzel darısı başıma :) Benim seyirdeki 12. günüm 67den 63e indim fakat regl dönemine girdim dün. Şişkinliğim tabi ki var fakat bu dönemde kilo kaybı olmayacağını ve aksine 1-2 kilo fazla çıkacağımı bildiğim icin cok gerginim. Sizin de regl döneminizde kilo kaybı olmamış mıydı? 1 haftamın boşuna geçeceğini düşünüp üzülüyorum. Belim ağrıyacak diye korkup spor da yapamadım ilk kez. sizce ne yapmalıyım???
canım süpersin maşallah.
Nerdeyse aynı kiloda başlamışız seninle. Benim yarın iki ay oluyor ama yerimde sayıyorum 2 haftadır nerdeyse.
Hep kaçamaklarım sonucu. Nefretlik bir durum.
Sende ki azim bana da bulaşsa nolur ki.
merhaba hanımlar ilk kez böyle birşey duydum ; diyelim 3 kilo vermek istedim ve seyir evresine kadar verdim ama sonra 2 kilo daha vermek istedim . 3 kilo için güçlendirme evresini yapmadan 2 kilo için atak evresine gecebilir miyim yoksa verdiğim üç kiloyu sabitlemem şart mı?? çok mu karışık oldu :) ben toplamda 5 kilo vermek istiyorum da:) seyir evresini kısa tutup en azından 3 gün için kısa sürede iş
e yarayıp yaramadığına bakmak istiyorum en azından deneyebileceğimi görmek istiyorum...