Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden

Canim yenmiyor

ataka evresi baya kati. dukan amcam da öyle olmasini istiyo, atak ne kadar iyi olursa devami iyi geliyormus...

bende bal a takildim, kitapta bulamadim, yoksa gözüm döndü de göremiyor muyum bilemedim

bildigim kadariyla dukannella seyir evresin de SP günleri yenebiliyor...

nereye yapıştırıldığını anlatırmısın

napalım yemeyeceğiz artık bana dukan amcacığım 3 gün atak dedi ama ben 4 gün yapmayı düşünüyorum kısmet seyire artık

napalım yemeyeceğiz artık bana dukan amcacığım 3 gün atak dedi ama ben 4 gün yapmayı düşünüyorum kısmet seyire artık

Aynen

bugün annemle konustum, devam et kizim emek verdigin hicbirsey seni üzmez, sonucunu mutlaka alirsin, 15 olmazda 7 olur, ama olur dedi... insallah bakalim, benim bugün 8. gündü daha cok yeni yaaaa. söyle bir gecsin 38., 48 günler o zaman konusalim

38-36 bedenlere bakarken, artik burdan beraber kiyafet seceriz. ilk isim zara yi bosaltmak olucak

eminim çok güzel olmuştur amamısır nişastası biraz ağır bir karbonhidrat gibi geldi dukan amca destur veriyor mu bu ekmeğe

Şimdi dukan amcanın sitesine baktım da sorulan sorularda birisi sormuş, bir tarifte bal var acaba bal kullanabilir miyiz diye. moderatör de hangi tarif olduğunu sorup, tarifin muhtemelen koruma evresine uygun olabileceğinden bahsetmiş. Kısacası bal yasak :)

kızlar yulaf kepeği bulamadım yulaf kepeği unu buldum aktardan olurmu:26:

yulaf kepeği olsa daha iyi olur sanırım. Şimdi google da arattırdım da yulaf unu hakkında söylenilenler karbonhidrat oranının yüksek olduğu yönünde. Senin aldığın ürünün üzerinde değerler mevcut mu ? Ayrıca yulaf unu yasakmış. Kepek olması gerekiyor.

uff yaaa o zaman 2 gün boşa mı gittibiyer vardı gelicek dediydi oraya bakıyım tekrar.bide bu yem satan yerlerde olmazmiki yaa ne bulunmaz şey.ben bunu alırken adama kepek olucak dedim bu kepek unu dedim adam bana veriyorum hep dedi bende hiç almamakdansa alayım dedim napıyım kullanmayım barii

Yoo yoo boşa gitti diye düşünme, kilo veriyorsan sorun yoktur ama karbonhidrat değerlerine dikkat et derim ben. Kepek bulana kadar da sakın pes etme

canım bende bulamadım oturduğum şehirde burda yem satan yerlerdede yoktu bende netten getirttim ekoorganik diye bi site bak istersen ben 4 kutu aldım valla

Yoo yoo boşa gitti diye düşünme, kilo veriyorsan sorun yoktur ama karbonhidrat değerlerine dikkat et derim ben. Kepek bulana kadar da sakın pes etme

valla çok tuvalete çıkıyorum küçüğüne hatta şuan bile sallanıyorum yazıp gidicem hemen vücudumda hafiflik hissediyorum ama tartılmıyorum kilo bildirim gününe kadarda tartılmıycam.yediklerim bana yetmiyor çok açım ama dayanıcam bıktım artık bu kilodan inan ağlamanın üstüne çok geldim hep başladım aynı gün bıraktım çünkü abur cubur çok seviyorum ve tutamıyorum kendimi burası çok iyi olduyarın çarşıya inip tekrar bakıcam olmazsa netten vericem artık

Bir kaç kere almıştım , söylediğin yere baktım da dün. Yine alt tarafta, aynı markanın yulaf ezmesi var da kepeği yoktu
Canım anteres deki real marketin kasalarının karşısında bı artar var orda rusheim marka kepek satılıyor. Gecen bı arkadas soylemistiya 4.5 tl ye aldım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…