yaaa... bende almak istiyorum ama şimdi düğün üstü hem yer işgal edicek hemde ona para vermeye kıyamıyorum açıkçası...Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
aman Allahımmm doğadan büyülü bohça diye bir çay çıkarmış...kuşburnuu... ama içinde kırmızı meyvelerin aromalarıda var...
kokusuna aşık oldum koklayıp duruyorumm...
bardaktaki görüntüsüde harikaaaaa:)))
tavsiye ederiimmm:)))
Kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
öyle bir yanıyoki, su filan midemi bulandırıyo iyice, içemiyorum..fazla çay tüketiyorsan yapabiliyor. tabi bünyeden bünyeye fark eder.
ben midem yandığında hamilelikten kalan alışkanlık su içerim.öle hüüüp diye değil ama yudum yudum ara ara.
bencede deneben bugün kendime yürüyüş programı yapıcam:)
sefaköyde oturuyorum evimle işim arası tempolu yürüyüşle 20 dk ama benim vücudum buna alıştı sanırım:) 800m filan :)
şimdi ben iş dönüşü daha ileriye kadar yürüsem ve eve geri dönsem 2800 m olursabahta 800 m toplam oldumu 3600
birde böyle deniim
bencede süper, ama direncin kırılmasın inşallah..Dün gezmeye gittim neler vardı neler kısır iğ köfte incirli kek börek sadece çay içtim....12 günde resmen daraldım zayıfladım bunların hiçbirini canım istemiyo yulaf kepeğinden krep yaptım dün ilkkez gayet güzeldi 12 günde 4 kilo bence süper....
inşallah memnun kalırsın tatlım..Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. Günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
Dukan ekmeği yapabilirsin bunun için yulaf kepeği kullanıyor musun? Spor ve egzersiz yapman bu durağanlığı yenebilir.
şu alttaki diet ticker dan yaptım ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz dukancanlar :)
ben doğadanbeşi bir yerde çayı ile biraz rahatlıyorum.dün bir arkadaşım zayıfalam kemerini taktığında bağırsaklarının hareketlendiğini söyledi.mantıklı geldi bana da.bol su yeşil çay ve hareket bir nebze işe yarıyor.bir de arkadaşlar gojiberry kullanıyormuş ben hiç kullanmadım.faydalı olduğunu söylüyorlar..kolaylıklar dilerim.
büyülü bohçanın birkaç çeşidi var.tarçınli ve elmalısınıda deneyebilirsin.onlarada bayılırsın.bitki çayı seviyorsan sanırım liptonundu emin değilim ama chai diye bir çayı var ve sütlede içebiliyorsun.o da çok güzel..aman Allahımmm doğadan büyülü bohça diye bir çay çıkarmış...kuşburnuu... ama içinde kırmızı meyvelerin aromalarıda var...
kayısı kurusu aç karnına, ceviz içini akşamdan suya koyup sabah aç karnına içmek, inciri zeytin yağına koyup sabah yemek, sinemaki (en kesin çözüm ama karın ağrısı yapıyo) aç karnına activia yemek(bana bu iyi geliyor), acı biber turşusu, dukanın izin verdiği bir meyve kurusu var adı aklıma gelmedi o, aç karnına sıcak limon, bal ve tarçınlı su bildiklerim bunlar canım.Kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?
ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsamdukanın tarçınlı muffini..
2 yumurta,3 kaşık tatlandırıcı,3 kaşık yağsız yoğurt,çeyrek paket kabartma tozu,tarçın,6 kaşık yulafkepeği
Yumurtaları tatlandırıcı ile çırp.Yoğurt,tarçın,k.tozu,yulaf kepeğini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.pişir.
ay buna bakam hemen sağoooolaman Allahımmm doğadan büyülü bohça diye bir çay çıkarmış...kuşburnuu... ama içinde kırmızı meyvelerin aromalarıda var...
ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsam
ay buna bakam hemen sağooool