Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar daha önceden de yazmıstım ama cevap yazan olmadı. Seyirin 16. günündeyim. Kabızlık sorunu çekiyorum. Yeşil çay falan içtim ama bi işe yaramadı. Kilo vermem de durdu . Bu hafta hiç veremedim. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?

bende çıktıgından beri güllü yeşilçayına bağımlı oldum resmen

Dukan ekmeği yapabilirsin bunun için yulaf kepeği kullanıyor musun? Spor ve egzersiz yapman bu durağanlığı yenebilir.

fazla çay tüketiyorsan yapabiliyor. tabi bünyeden bünyeye fark eder.

ben midem yandığında hamilelikten kalan alışkanlık su içerim.öle hüüüp diye değil ama yudum yudum ara ara.
öyle bir yanıyoki, su filan midemi bulandırıyo iyice, içemiyorum..

bencede dene

bencede süper, ama direncin kırılmasın inşallah..
Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.
inşallah memnun kalırsın tatlım..

ben doğadanbeşi bir yerde çayı ile biraz rahatlıyorum.dün bir arkadaşım zayıfalam kemerini taktığında bağırsaklarının hareketlendiğini söyledi.mantıklı geldi bana da.bol su yeşil çay ve hareket bir nebze işe yarıyor.bir de arkadaşlar gojiberry kullanıyormuş ben hiç kullanmadım.faydalı olduğunu söylüyorlar..kolaylıklar dilerim.

Dukan ekmeği yapabilirsin bunun için yulaf kepeği kullanıyor musun? Spor ve egzersiz yapman bu durağanlığı yenebilir.

Dukan ekmeği yapmadım hiç , her gün 2 kaşık yulaf kepeği kullanıyorum . Yağsız kıymayla yaptığım köfte veya kek tarzı şeylerle. Ama etkisini göstermiyor. Rusheim mı öyle bir şey kullanıyorum.

teşekkür ederim. Çok fazla su içiyorum zaten . Bi de yeşil çay kullanıyorum. Tavsiyelerini uygulayacağım =) Umarım işe yarar. Çünkü kilo vermem durdugu için moralim bozuldu =(

ayy kızlar ben yine bişey sorcam.
dün yulaf kepeğim bitmişti annemde markette bulamamış,kalmamışta.
yulaf ezmesi almış,corn flakes gibi bişey.........
o serbestmi?????ve onla neler yapılabilir?dün sütle yeim biraz ama....?

büyülü bohçanın birkaç çeşidi var.tarçınli ve elmalısınıda deneyebilirsin.onlarada bayılırsın.bitki çayı seviyorsan sanırım liptonundu emin değilim ama chai diye bir çayı var ve sütlede içebiliyorsun.o da çok güzel..

kayısı kurusu aç karnına, ceviz içini akşamdan suya koyup sabah aç karnına içmek, inciri zeytin yağına koyup sabah yemek, sinemaki (en kesin çözüm ama karın ağrısı yapıyo) aç karnına activia yemek(bana bu iyi geliyor), acı biber turşusu, dukanın izin verdiği bir meyve kurusu var adı aklıma gelmedi o, aç karnına sıcak limon, bal ve tarçınlı su bildiklerim bunlar canım.

kızlar ya benim normal tartı günüm cuma ve bu 4 hafta dukanla ve veremediiiiiiim sinir oldum.
ilk hafta: 1,1
2. hafta:0.6
3.hafta:0.4
bu hafta 00000000000
bu ne ya haftaya da artıya geç olsun bitsin bari

yaaa kızlar bişi sorucam şu kilo çizelgemi hazırladım onu kopyalayıp nereye yapıştırıyoruz

ben bunu dün akşam yaptım şimdiye kadar yulafla yaptığım en yenilebilir şey tavsiye ederim. sadece biraz yumurtamsı koktu bir dahaki sefere 3 yumurtanın sadece akını koyacam o zaman kokmaz sanırsam

ay buna bakam hemen sağooool

kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsuunn

arkadaşlar daha 2. gündeyim. dün sabah 67.4 'tüm ve bu sabah 66.2 çıktım!!! İnanamıyorum. 1.2 kilo bir günde nasıl gider!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…