bence fazla yormadan spor yapmalısın... sadece yürüsen bile olur aslında... öyle çok sancın yoksa yürümeni tavsiye ederim... hem kaslarında gevşer regl dönemini daha rahat atlatırsın... belki kanaman artabilir ama...
Günaydın kızlaaar :) sizi okumak bana mutluluk veriyor kiloları vermiş güçlendirme evresine geçmişsiniz bile bu çok güzel darısı başıma :) Benim seyirdeki 12. günüm 67den 63e indim fakat regl dönemine girdim dün. Şişkinliğim tabi ki var fakat bu dönemde kilo kaybı olmayacağını ve aksine 1-2 kilo fazla çıkacağımı bildiğim icin cok gerginim. Sizin de regl döneminizde kilo kaybı olmamış mıydı? 1 haftamın boşuna geçeceğini düşünüp üzülüyorum. Belim ağrıyacak diye korkup spor da yapamadım ilk kez. sizce ne yapmalıyım???
hiç birşeycik olmaz... En başlardaki hallerini hatırlıyorum da bak şimdi yeni gelenlere destek ve bilgi veriyorsun.kaçamak yapmamak gerçekten hızlı kilo vermede etkili ama yapsan da vereceksin biliyorsun:))
merve doğru yoldasın evet bir gün saf protein ertesi gün protein+sebze... ama dikkat... sebze proteinden az olmalı...kızlar günaydın bişey sorcam size,atak evresinden sonraki evrede 1+1 yapıyorum ben
bu şu demek değilmi,bir gün sadece saf protein,bir gün protein+sebze ikisi birlikte değilmi??
bir arkadaşım bir gün saf protein bir gün saf sebze olduğunu söyledi kafam karıştı yanlışmı yapıyorum dedim......
canım 2 kio daha vermek istiyorsan seyire devam edeceksin .5 kilo olunca güçlendirmeye geçeceksin.seyir sen istediğin kiloya inene kadar devam ediyor çünkü.bak ben öyle yaptım.7 kilo vereyim dedim baktım seyirde zorlanmadan 7 kiloyu verdim.sonra 2 kilo daha vereyim bari dedim ve seyire devam ettim.toplamda 9 kilo verdim şu anda ve güçlendirmeye geçtim
regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...yürüyüş değil de günlük egzersizlerim bacak popo bel ve karın hareketlerim var. Günün 15-20 dakikası oklavayla bel çeviriyorum mesela bu bel ağrısına yol açabilir diye korktum ama bugün deneyeceğim :) bir de dans ediyorum 15 dakika. Kilo kaybı olmaz mı sizce bu bir hafta boyunca??
miiithiiiş! miis miiss!
tarifi hangisi acaba?
:) ayy bn deliriyim miii???
salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen amayazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım
günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm((
hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...
ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah
regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...
ben 5 ay oldu doğum yapalı regly olunca daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum sizce???allahım darısı başıma amin amin çok amin ben en iyisi spora devam edeyim yahu. teşekkür ederim cınım:)
kızlar selammm, nabersiniz..
yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..
çok tembel olduğum için hergün yapamıyorum ama yapmaya çalışacağım..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?
yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?
görüntü süper..tadıda güzeldir eminim
dukanın tarçınlı muffini..
2 yumurta,3 kaşık tatlandırıcı,3 kaşık yağsız yoğurt,çeyrek paket kabartma tozu,tarçın,6 kaşık yulafkepeği
Yumurtaları tatlandırıcı ile çırp.Yoğurt,tarçın,k.tozu,yulaf kepeğini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.pişir.
ben 5 ay oldu doğum yapalı regly olunca daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum sizce???