Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın bişey sorcam size,atak evresinden sonraki evrede 1+1 yapıyorum ben
bu şu demek değilmi,bir gün sadece saf protein,bir gün protein+sebze ikisi birlikte değilmi??

bir arkadaşım bir gün saf protein bir gün saf sebze olduğunu söyledi kafam karıştı yanlışmı yapıyorum dedim......

yürüyüş değil de günlük egzersizlerim bacak popo bel ve karın hareketlerim var. Günün 15-20 dakikası oklavayla bel çeviriyorum mesela bu bel ağrısına yol açabilir diye korktum ama bugün deneyeceğim :) bir de dans ediyorum 15 dakika. Kilo kaybı olmaz mı sizce bu bir hafta boyunca??

Elbette regl de kilo veremedik hatta + çıktık ama bu durum tamamen şişkinlik kaynaklı için rahat olsun.

hiç birşeycik olmaz... En başlardaki hallerini hatırlıyorum da bak şimdi yeni gelenlere destek ve bilgi veriyorsun.kaçamak yapmamak gerçekten hızlı kilo vermede etkili ama yapsan da vereceksin biliyorsun:))

Ya hakketten ilk zamanlar acemilik fenaydı canım.
Ama sayenizde iyice bi öğrendim.
Birde uygulayabilsem

merve doğru yoldasın evet bir gün saf protein ertesi gün protein+sebze... ama dikkat... sebze proteinden az olmalı...

9 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba? Benim de hedefim 9-10 kilo kadar :)

regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...

miiithiiiş! miis miiss!
tarifi hangisi acaba?

dukanın tarçınlı muffini..

2 yumurta,3 kaşık tatlandırıcı,3 kaşık yağsız yoğurt,çeyrek paket kabartma tozu,tarçın,6 kaşık yulafkepeği

Yumurtaları tatlandırıcı ile çırp.Yoğurt,tarçın,k.tozu,yulaf kepeğini ekleyip 170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk.pişir.

aman Allahımmm doğadan büyülü bohça diye bir çay çıkarmış...kuşburnuu... ama içinde kırmızı meyvelerin aromalarıda var...
kokusuna aşık oldum koklayıp duruyorumm...

bardaktaki görüntüsüde harikaaaaa:)))
tavsiye ederiimmm:)))

regl öncesi 69da takılıp kalmıştım. sonuna doğru inmeye başladı. veee pazartesinden bu güne -900.

hiç bir diette bu kadar rahat etmemiştim ben.kiii zayıflama hapı kullandım. bumerang gibi kullan ver bırak geri al. diet yaptım spora gittim dietisyene gittim. geçen sene anca 3 haftada 2 kilo vermiştim.

eylülde diet yaptım ki sabah aç öğlen aç akşam aç.mannnnyak spor yaptım 3 haftada 3 kilo anca. arkadaşlardan biri yapmayın bu deit sonrasında tekrar alıyorsunuz demiş. güçlendirmede bununi çin zaten. o dönemde tekrar karbonhidrata alıştıracaksın vücudunu ve asla eski düzenine ekmek arısı köfteler, hamburgerler, havada uçuşan tatlılar veeeee en sevdiğim kısım olan börekler olmayacak. evet yiyeceksin ama kararında yiyeceksin. sonuçta eski tarz beslenirsen müneccim olamya gerek yok allahın emri eski kilona döneceksin.

regl dönemindeyken kilo kaybı olmuyor biçok insanda... hatta ben + bile çıktım... bunalıma girdim ama regl bitti 5 gün sonra tartıldım ki ne göreyim 3 kilo gitmiş...

allahım darısı başıma amin amin çok amin ben en iyisi spora devam edeyim yahu. teşekkür ederim cınım:)

kızlar selammm, nabersiniz..

yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..

çok tembel olduğum için hergün yapamıyorum ama yapmaya çalışacağım..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?

fazla çay tüketiyorsan yapabiliyor. tabi bünyeden bünyeye fark eder.

ben midem yandığında hamilelikten kalan alışkanlık su içerim.öle hüüüp diye değil ama yudum yudum ara ara.

ben bugün kendime yürüyüş programı yapıcam:)
sefaköyde oturuyorum evimle işim arası tempolu yürüyüşle 20 dk ama benim vücudum buna alıştı sanırım:) 800m filan :)
şimdi ben iş dönüşü daha ileriye kadar yürüsem ve eve geri dönsem 2800 m olur sabahta 800 m toplam oldumu 3600

birde böyle deniim

görüntü süper..tadıda güzeldir eminim

Dün gezmeye gittim neler vardı neler kısır iğ köfte incirli kek börek sadece çay içtim....12 günde resmen daraldım zayıfladım bunların hiçbirini canım istemiyo yulaf kepeğinden krep yaptım dün ilkkez gayet güzeldi 12 günde 4 kilo bence süper....

süper görünüyor tarif içinde teşekkür ederim ellerine saglık

ben 5 ay oldu doğum yapalı regly olunca daha çok kilo verebileceğimi düşünüyorum sizce???

Allah analı babalı büyütsün :). Regl döneminde vücut su topladığı için şişkinliğimiz oluyo ve tartıda daha büyük rakamlar elde ediyoruz ama bu regl dönemi bittikten sonra geçicek ve normal kilomuzun da altında çıkabileceğimizi öğrendim. Tabi ki yürüyüş ve ya egzersizlerle birlikte,eğer yapabiliyorsan.

Bende bandım gelsin diye hevesle bekliyorum yürüyüş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…