Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım anteres deki real marketin kasalarının karşısında bı artar var orda rusheim marka kepek satılıyor. Gecen bı arkadas soylemistiya 4.5 tl ye aldım diye
Antares bana çok uzak sincan-keçiören iki ayrı uç. Ankamall e iş çıkışı daha kolay olduğu için oraya gidiyorum. Armada da kipa varmış oraya bakcam artık. Evdeki yulaf bitmeden almam lazım :) Rossmann da da var aslında, oraya da baksam iyi olur.

Canım kepek haricindeki hiç bir ürün olmaz kendini kandirma diyeti bosuna yapmış olursun belki ilk baslarda verir gibi olursun da sonra birden durur kilo vermen. Sen ne yap et kepek bul. Tecrübeyle sabittir

arkadaşlar bu diyeti ben daha önce yaptım ve 1. ay 7 kg, 2. ay 2 kg ve sonraki ayda kilo sabit, 4 aydan sonra kilo alımı başladı bence kesinlikle yapmamalısınız. be n diyetisyene gittim ve dr bana vücudun şu an kilo vermeye çok dirençli dedi ve dediği gibi de 4 aydır hiç veremiyorum 1 kilo alıp verme sadece o kadar.. vücudunuzu resmen tehdit eden bir diyet bu..

kan değerlerinize baktırdınız mı bu diyet PROTEİN EKSİĞİ OLANLARDA ÇOK ETKİLİ!!!!!

sincanda oturuyorsun anladığım kadarıyla canım.. ozaman sana yakın bi yer söyleyim :)
elvankent 14. caddeyi biliyorsundur.. orda 2 tane lokman hekim aktar var.. akbankın karşısındakinde ru-sheim yulaf kepeği her zaman oluyor.. gojiberry de hep var.. tatlandırıcı olarak stevya da var.. hatta onun yanındaki eczanede siparişle getirilen toz splenda da var.. yani aradığın herşey var diyet için :)

bir ayda 7 kilo vermissin, ama bu hic normal degil. neden o zaman birakip bir dr görünmedin, devam ettin ?

normal sartlarda dukan diet ayda 3-4 kilo vermeyi hedefliyor.:44::44::44:

evet çünkü uzun bir süre(4 yıl)hiç diyet yapmadım hamilelik ve sonrasında birden kilo almam hızlandı tabi sebebi yine ben hep abur cubur..

İŞ AZ YEMEKTE BİTİYOR.. ŞU DİYET BU DİYET DEMEKLE OLMUYOR.. PİERRE DUKAN FRANSIZ BİR KİŞİ..VE O TOPLUMUN FİZYOLOJİK YAPISIYLA BİZİM ARAMIZDA DA ÇOK YAPI FARKLILIKLARI VAR

e farklılıklar var da, herkeste de sizin gibi olmuyor ki.. onlar fransız bünyeli şahıslarmı acaba?
baştan tahlillerinizi yaptırmanız öneriliyor zaten..

Arkadaslar merhaba, ben de başlıyorum diyete. Ama önce buzdolabını bosalticam. Haftaya cumartesi başlarsam hem dolap boşalmış olur hem de haftasonuna denk gelir ilk iki gün. Böylece yorulma vs. Gibi bir durum olursa ısı etkilemez diye düşündüm

Tariflere de göz gezdirdim. Benim merak ettigim atak evresinde çalışan biri olarak neler yapabilirim. Tavsiyeleriniz neler? Atak evresinde hangi yemekleri öneriyorsunuz ve nelere dikkat etmeliyim?

Yardımlarınız için cok tesekkurlerrr

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,size birşey sormak istiyorum tecrübelerinize göre 3 ayda kaç kilo verebilirim.

merhaba hanımlar ilk kez böyle birşey duydum ; diyelim 3 kilo vermek istedim ve seyir evresine kadar verdim ama sonra 2 kilo daha vermek istedim . 3 kilo için güçlendirme evresini yapmadan 2 kilo için atak evresine gecebilir miyim yoksa verdiğim üç kiloyu sabitlemem şart mı?? çok mu karışık oldu :) ben toplamda 5 kilo vermek istiyorum da:) seyir evresini kısa tutup en azından 3 gün için kısa sürede işe yarayıp yaramadığına bakmak istiyorum en azından deneyebileceğimi görmek istiyorum...

kuzucum dukanellada proteinli günler için yasaklı bişey yokki yasak olmamalı bence... mantık yürütüyorum şu an... bence fazla olmamak kaydıyla tüketilebilir... sitede tarif altında her evre detayı var arkadaşlar... abartmamak kaydıyla lütfen...

Son düzenleme:
toplamda 5 kilo vermek istiyosan 5 kilo hedefle öyle 3-5 le olmaz zaten atakta bu 5 kilonun 2 yada 3 kilosunu verirsin... 5 kilo dediğin nedir ki canım... bende olsun o kadar fazla max 1 ayda fit olmazsam adam değilim yani...

Canimcim öncelikle dukanin resmi sitesindeki testi yapmamızın orda kacar gun atak seyir ve güçlendirme yapman gerektiğini sana söyler. Ona göre de devam edersin kafadan yapma derim ben

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,size birşey sormak istiyorum tecrübelerinize göre 3 ayda kaç kilo verebilirim.
merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin... bence 15 kilo verebilirsin... atak haftasında 3-4 kilo versen sonra da haftada 1 er kiloyla devam etsen... ama dukanın sitesindeki testi yaparsan sana en net bilgiyi o verebilir... kaç gün atak yapacağın... kaç günlük seyir sonrasında güçlendirmeye geçeceğini ve ne zaman kilonun sabitleneceğini ancak DUKAN bilebilir... yolun açık olsun...
bu siteler sana yardımcı olacaktır... karar verdiğinde kitabı almayı ihmal etmemelisin...
dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)
US - Dukan US

aramıza hoşgeldin burcu... bende çalışıyorum benim nasıl yaptığımı anlatıyım kısaca... önce dukana uygun alışveriş yaptım (stoklu)... yulaf kepeği-splenda tatlandırıcı (toz+tablet)-yağsız süttozu (ama kahve kreması değil tatlılara kullanılan)- yumurta-light yoğurt (hem 650 gr hem 250 gr olanlardan)-light beyaz peynir-çemensiz pastırma-dana jambon-yağsız kıyma-tavuk göğüs-dana kuşbaşı.... önce yulaf kepeğinden ekmeğimi yaptım... tariften 15 muffin kalıplarında ekmek çıktı... sonra hergün işe gelirken getirdim yiyebileceğim şeyleri... örneğin; KAHVALTI=peynir-jambon-çemensiz pastırma-haşlanmış yumurta-şekersiz çay-ekmek (sabah öğle akşama paylaştırıyorum) ARA=250gr olan yoğurtlarımdan 1 adet ÖĞLE= yağsız kıymadan akşamdan evde hazırladığım köfte+ekmek+zero cola ARA=tekrar 1 paket yoğurt AKŞAM= tavuk göğüs eti haşlanmış veya ızgara... GECE=yatmadan önce de sıcak tarçınlı süt... ohh misss... tabi gün içinde yeşil çay ve su tüketimi tavan yapıyo ayrıca hafta sonu diyet yapmaktan çok zorlanıyorum ben pazar kahvaltıları ayarımı kaçırmak için resmen kendini parçalıyo ama küçük sıyırıklarla atlatıyorum her hafta...

Son düzenleme:

teşekkür ederim

evet yarim_inde dediği gibi dukanella her evrede.. içindekiler süt,süt tozu,kakao,tatlandırıcı... niçin yasak olsun ki?

Günaydın arkadaşlar..
kaçamaksız hatasız 2.günlük atak evremi bitirdim. sonuç; -1.6 kg

dün öğleden sonra inanılmaz baş ağrısı tuttu gece uyuyamadım başımın ağrısından ve şuanda da aynı devam ediyor..

bugün seyir evremin 1.günü :) şükür sebzelerle buluşucam

öncelikle kocamannnnnnn tebrikler.... sonrada çoooooooooookk geçmiş olsun.... su tüketimini arttır derim... biraz olsun rahatlatır... benim de migren sorunum var bilirim o mereti... su içmeyi arttırdıkça başağrım ve migren krizlerim azalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…