Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aynını bende yapıyorum işin garip tarafı farkındayım bazen kızımın mamasını bile yiyesim geliyor halbuki yenice başladım daha diyete ne iştahtır yahu benimkisi

aynını bende yapıyorum işin garip tarafı farkındayım bazen kızımın mamasını bile yiyesim geliyor halbuki yenice başladım daha diyete ne iştahtır yahu benimkisi

bende sabahlari cilekli bir mamasi var, allahim nasil güzel kokuyor, yok ya ben acikmiyorum, özellikle yediklerim cok azaldi, ama simdi birsey yemem gerek en son saat 17:00 de bir kase yogurt yemistim o kadar, simdide düsünüyorum kara kara ne yesem bugün S+P bosa gitti valla günüm, yarin gene Atak kabusu

ama bir yandan da cok egleniyorum ben valla bu diet le ve sizlerle, 1 kilo gitse bana kar, stres yapmiyorum valla, oldugu kadar

allahım bende acıkmamak istiyorumm artık yememek istiyorum hade hayırlısı bu arada ben tam 3 haftadır bugün başladım yarın başlıcam diye diye 2 kg vermiştim sadece tatlıdan ve ekmekten kısarak ama tekrar 3 kg aldım bunun hepsi 3 haftada oldu bugünden itibaren tekrar atak devreme başladım [/QUOTE]

Ehhh be güzelim sen ne yaptin, valla benim 7. günüm 2 kilo vermisim. 4 gün atak yaptim. kalan 96 günümü düsünüyorum, havalar düzelse daha cok kolaylasicak isim, en azindan yürüyüs, günesli hava daha bir aska geliyor insan...
bakalim mayis sonu ya 15 kilo gidecek, ya 10kg ya 5kg ama gidecek yani orasi kesin. bu sefer cok kararliyim...

Ehhh be güzelim sen ne yaptin, valla benim 7. günüm 2 kilo vermisim. 4 gün atak yaptim. kalan 96 günümü düsünüyorum, havalar düzelse daha cok kolaylasicak isim, en azindan yürüyüs, günesli hava daha bir aska geliyor insan...
bakalim mayis sonu ya 15 kilo gidecek, ya 10kg ya 5kg ama gidecek yani orasi kesin. bu sefer cok kararliyim...[/QUOTE]

ah ben bilsem ne yaptığımı ve benim nisana kadar en az 8 kg vermem lazım yoksa psikolojim çökecek

ah ben bilsem ne yaptığımı ve benim nisana kadar en az 8 kg vermem lazım yoksa psikolojim çökecek

SIKINTI YAPMA , olur olur, kiz benim stresden karnim siser, sende cok stres yaparsan, sinirden sisicen

rahat ol, ama ne olur düzenli yap gercekten ise yariyor gibi, bircok örnek arkadas var. insallah 8 kilo verebilirsin, ama 4 de versen birakma nisandan sonrada devam et...

hep beraber basaricaz, insallahhhh

allahım inşallah kaynımın nişanına birazcıkta olsun zayıflayarak gitmek istiyorummm

Herkese merhaba!! Ben de forumun yeni bir üyesi olarak Dukan diyetine başladım.. Başlamamda yazdığınız yorumların de çok etkisi oldu tabi.. İstikrarlı bir şekilde diyete devam etmeniz ve birbirinize destek olmanız beni de motive etti açıkçası:)) Bugün atak evresinde 3. günüm.. Bu sabah itibariyle 1.1 kilo vermişim, ama tam gaz devam edeceğim ben de:) 62'ye inene kadar pes etmek yokk:!! :13:

ama işin başında olmama rağmen gözümün önünde elmalar, armutlar uçuşmaya başladı walla.. hepsine dayanırım da şu meyvesizlik bana çok koyuyor walla daha da baya yol var ama naapalım sabredicez..

67.6 ile başladım, 16 günde 63 oldum, ama spor fazla yapmıyordum, sen baştan sporla gidersen 3 haftada güçlendirmeye geçersin arkadaşım :)

kızlarr atak evresinde sadece 2 yemek kaşığı yulaf yiyebiliyoruz değilmi? bide dukancığımın sitesinde bana 3 gün diyor ama ben 5 gün yapmayı planlıyorum atak evresini nasıl olurki acaba ? birde 2 yemek kaşığıyla krep olurmu yahuuu

atakta 1.5 kaşık, seyirde 2 :)

olur olur :)

1.5 yk kepek
10 yk süt
1 yumurta

ollleeeeyyyyy

yarim yarim koş gel benide tabloya yaz

başlangıç kg.; 73
şuan kg.; 68
hedef kg.; 60
teacher başlangıç tarihin?

zayıfladım diye iflas etme sonra:))
amannn ne olucak 100 tane halleyden... bi tanesini de ben yerim
İyice hamarat oldum valla :) kendime ekmek yapma çabası içerisindeyim gece gece
ohhh ellerine sağlık... çook doyurucu oluyoo çoook...

kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptım bütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…