- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
Benim gördüğüm kadarıyla yok. Ama ilk yarı ve 2. Yarı daki yeme kurallarına dikkat etmen gerekiyo. Kepek ve p persembesinede tabiki. Guclendirmeye gecen siteye çok sık ugramiyo artık. Sen gel oldumu???b bende 2.ay 18 gün oldu bugün itibarı ile 79 ile başladım 66 ya düştüm. 1 mart itibarıyla güçlendirmeye geçicem öyle karar verdim. böbreklerimi etkiliyor diye düşünmeye başladım. çünkü. ama kilomu geri almakta istemiyorum. güçlendirmeye geçip kilo alan var mı acaba onu merak ediyorum.
:) gelicem inşallah . ama ben bugün kavitasyon uygulatmak için buradaki özel hastaneye gittim. programıma dietisyende eklediler. neyse gittik dietisyene şu yağ ölçen aletlerden varya ona çıkardılar beni. ben şuan 66 kiloyum ama onların tartıda 70 geldim moralim hepten bozuldu. ben im evde 2 dijital baskül var 2 sindede 66 geliyorum mümkünmü acaba onların tartısındamı hata var ki yoksa kilo verdirdik demek için fazla mı tartıyorlar anlamadım ki.
çok güzel güle güle kullan. nassınız dukancı hatunlardar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onuacayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
Amaaan birazdaha sohbet etsek akraba cikicaz keske burda olsaydın. Ben bı ortak nokta daha buldum ikimizinde soyadı aynısanirim. Bende 34 yaşındayım boyum 1.65 ve etlik e çok yakınım etlik yolu üstünde bile sayılırım ben Samsun yolu ile etlik yolunun tam kesisimindeyim okulumda burda. Biz bı ara bulussakmi ne yapsak .bı de aynı branş cikarmisiz. Benim ing. Senin ki? Ben dukan a69 ile basladim1.ayın sonunda 65 e dustum sonra 1. Bucuk ay boyunca 1 kg daha verdim ve 64 e düştüm .annemler geldi. O ara bıraktım(1ayda 1 kg verince) Zaten çok sıkılmıştım. Karataya geçtiğimde 66 dim şimdi 65 kg im. Bu gidişle 1 Mart'ta dukana tekrar gecicem herhalde. Elimde tatlandirici ve kepek stoğum var. Eğer gecersem dukana bu sefer sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum. 4 kg fazlam var 60.900 u görsem yetecek. Haberlerini bekliyorum senin kilo durumun ne. Bulusamazsak da telefonlasiriz be ya...)))
seni kaç kilo fazla çıkardılar cemsu . böyle moral bozmaya da ne hakları var anlamıyorum ki . buarada facebok kullananlara https://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri bu sitede güzel tarifler var
kızlar her soruna bir çözüm buluyorsunuz ama ben meyvesizliğe dayanamayacak duruma geldim bugün s+p günümdü dayanamadım elma yedim şimdi de portakal yemezsem uyuyamayacağım ne yapsam zaten kilo da verebildiğim yok
aman yaa bndha ilk gnden ekmekszlkle başedemedm :S ya bide okdr aç kalmaya baş ağrısına fln kilo vereblseydk!!
ya kepeği öğlen yedim hemde iğrenç bi şekildeee krep yapmya çalştgmda yani.
muffin ne ola kii? :)
Tuzlu Muffin;6 yemek kaşığı yulaf kepeği,2 yumurta,3 kaşık light yoğurt,göz kararı lor,birazcık tuz,maydanoz,yarım paket kabartma tozu,istersen karabiber pul biberde ekle hepsini bir güzel karıştır,sonra silikon muffin kalıplarına eşit bir şekilde paylaştır 170derecede ısıtılmış fırında 20 dak pişir,sonra aifyetle ye;ben tadını çok seviyorum,okula gezmeye nereye gidersem götürüyorum:))
Tuzlu Muffin;6 yemek kaşığı yulaf kepeği,2 yumurta,3 kaşık light yoğurt,göz kararı lor,birazcık tuz,maydanoz,yarım paket kabartma tozu,istersen karabiber pul biberde ekle hepsini bir güzel karıştır,sonra silikon muffin kalıplarına eşit bir şekilde paylaştır 170derecede ısıtılmış fırında 20 dak pişir,sonra aifyetle ye;ben tadını çok seviyorum,okula gezmeye nereye gidersem götürüyorum:))
ya ben fransada yurtta kalıorm fırınım fln yok artk Türkiyeye döndgmde..
ben dereotuda ekledim minnacık da tuz güzel doldu hiç diyet gibi değil misafire bile yapılır hem kolay hem leziz