Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı makalelerde derki; diyet esnasında canınızın istediği şeyi çok balladırarak hayal ederseniz... hayal gücünüz sayesinde ona yakın kaloriyi alırsınız...walla ben acıkmıyorum hatta normalde yediğimden de az yiyorum ama meyveszilik beni çok kötü ediyor akşam yedim sabah yine ilk olarak aklıma portakal elma geliyor kendimi armut yerken hayall ediyorum nolcak böööööleee(
ben seyir evresinin 6. günündeyim 11 günde daha 1.2 kiilo verebildim hiç açlık hissetmiyorum ama çok başarılı bir kilo verebilmiş de değilim belki de o sebeple bu kadar meyvesizliğe değer mi diye düşünmeden edemiyorum
bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama o düşünceden uzaklaşmak lazım belkide... başka şeyler düşün... meyve istediğinde git ağzına bi kaçtane gojyberry at elma yediğini düşün... çikolata istediğinde dukanella ye ve nutella yediğini düşün... açıkçası ben bu diyeti çok beğendim... tam benlik... normalde meyveden nefret ederim zaten kırk yıl olmasa asla aramam... sebze de öyle... eti severim kırmızı et kan değerlerimi yükselttiğinden de çok memnunun bu diyeti yapıyo olmaktan...
nes05 |
esoba |
irem&ozge + |
tilsim85 |
dorstiko |
ommur |
ceren26 |
tugbayatmaz |
alceste |
hijazz |
yarenk79 |
banucan1975 |
dilsahim |
fadime02 |
kerokero |
angel4449 |
blackcat |
yarim_ + |
mkm + |
goldenvenus |
glyztrk |
niles |
minasofie + |
oprah2 |
cagla01 |
leyya88 |
cannet |
mesleki_teacher + |
5 kilo fazla gösteriyorlardı.. bi de ben indirim sitesinden almıştım kavitasyon fırsatını, kendilerinden bişeyler uydurdular, zorla 400 tl lik bişeyi de almamı istiyorlardı, almadım diye kız delirdi ozaman şimdi randevu veremeyiz size, anca 6 ay sonra boşalcak dedi.. mahkemeye veririm dedim korktular da 2 hafta sonra başladılar yapmaya..
geçen yıl bende öyle çoook para harcadım ama... gereksiz bişey boşa verilen para... neticede zaten dukan yapıyosunuz onunla kilolarınızı vericeksiniz... o gittiğiniz yada girdiğiniz uygulamalara bağlamayın bence... ben de gittim geçen yıl 1 gram erimedim... ama 22 gündür dukan yapıyorum ve 7,6 kilo verdim... üstüne para da vermedim... sağlıklı beslenmeyi de öğrendim...ooo 5 kilo mu bana da 4 . biz zayıflattık demek için sanırım dur bakalım sonunda kaç çıkıcak . evde 67 çok su içip tartılırsa 68 çıkyorm en fazla . 71 de neydi çok moralsizlik oldu çok. boşa para vermiş olmasambari 700 tl verdim bde parafnli korse aldırdılar 80 de o . işe yaramazsa yandık.
bildirimin güncellendi... bende sebze günlerimde öyleyim ümitsizliğe kapılma... bi de hani hep diyolar ya sonra birden gidiyo diye... hakkatten doğru... belkide regl dönemin yaklaşıyodur... ben regl önce ve sonrasında 15 gün şişko şişko gezdim bu sabah bi baktım toplamda 8 kiloya yakın füf olmuş... o yüzden umutsuzluk yok... dukancılara yasak...günaydın herkese
başlangıç tarih 29.01.2012
başl.kilo: 63,8
güncel:61.1
hedef:55
sebze gününden sonra hep tartıda + görüyorum ( hemen su tutuyor galiba vücudum, seyirde takıldım kaldım aynı kiloda
geçen yıl bende öyle çoook para harcadım ama... gereksiz bişey boşa verilen para... neticede zaten dukan yapıyosunuz onunla kilolarınızı vericeksiniz... o gittiğiniz yada girdiğiniz uygulamalara bağlamayın bence... ben de gittim geçen yıl 1 gram erimedim... ama 22 gündür dukan yapıyorum ve 7,6 kilo verdim... üstüne para da vermedim... sağlıklı beslenmeyi de öğrendim...
ben çok spor yapamıyorum ama pazartesi cuma oryantal ve halk oyunları kursuna gidiyorum hem eğleniyorum hem kalori yakıyorum... her akşam eve geldiğimde de yaklaşık 100 mekik...ben başlayalı bugn 2 ay 19 gün oldu . toplada 13 kilo verdim arada kaçamak çok yaptım mesela simit yedim :) ama çok spor yaptım o nedenle sanırım bertaraf oldu kaçamaklar. şimdi 1 martta güçlendirmeye geçicemde alan var güçlendirmede yorumlara bakıyorum da korku sardı ama hayat boyu da seyirde kalamayız ki. olmadı güçlendirmeyi 2/0 gibi mi yapsam kararsızım. buarada spor alternatifi arayanlara hem efor harcatan hem de eylendiren bir önerim var ZUMBA ve bide link veriyim .nşallah silinmez verdiği link Zumba Dans Videolar, Zumba Dansi, zumba dans
Ommur şekerim mesajlarını okudum da gitmeeee
Arkadaşlar bütün işler senin üzerine kalmasın diye, sana yardımcı olmak için liste hazırladılar. Karmaşayı önlemek içindi yani her şey
Bizi harekete geçiren sensinn, gitmee şekerimm yarimle benimle paslaşarak liste işini halledebilirsin.
Bu arada özel mesaj kutun da dolu sana mesaj atamıyorum.
günaydın herkese
başlangıç tarihi:13.02.2012
başlangıç kg:63
şuan kg:59.5
hedef:55
dar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onu acayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
aminnnnnnnnnnnnnnçok saol canım mazaların reyonlardaki en küçük bedenler burda çaBa veren tüm arkadaşların olsun İnşallah....AMİN....
güldüm, hemde çok..benimde aynı şeyi canım çekiyo ama benim kızım büyük, anne diyettesin yiyemiyorsun değilmi diye hatırlatma yapıyo..Kizlar bugün yasadigim bir olayi anlaticam, güler misiniz aglar misiniz ???
6,5 aylik ogluma ögleden sonrasi meyvasi verirken (püre edilmis elma), hani kasigin altini aliriz ya damlamasin diye, malum elma püresi baya civik, her veriste kasigin altini yaliyorum, ogluma veriyorum.ESIM NE DESE BEGENIRSINIZ, cocuktan cok yemege basladin elmayi, bu dukan seni ne hallere düsürdü DIYE
ayyyyyyyyy bir utandim, bir utandim. adam oturdugu yerden fark etmis...
dedim ben damlamasin diye yapiyorum, BENDE YEDIM dedi
Umarım, çok daha küçük beden alır giyersin..nescim benim kilom ile senin başlangıç aynı, ben 44-46 giyiyordum,sen niye 48 giyiyodunki..
aminnnnnnnnnnnnnn
güldüm, hemde çok..benimde aynı şeyi canım çekiyo ama benim kızım büyük, anne diyettesin yiyemiyorsun değilmi diye hatırlatma yapıyo..
benim yüüzük numaramm şimdiden 2 numara küçülmüşboyun mu daha uzun acaba? ben 1.67 boyundayım.... ondan olabilir, birde benim kilom vücuduma eşit dağılmış durumda yani ayak parmaklarımdan kafama kadar her yerim kilo alır, ayakkabı numaram bile 1 numara küçüldü şimdi..