Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim geçmiş olsun. buarada bende öğretmenim :)
sağlık daha önemli inşallah tahlillerin güzel çıkar ama doktor ne derse o tabii ki gerekirse bırakırsın da.
ilkbaharda başlarsın olmadı.. kolay gelsin

kızlar bu dukan testini nasıl yapıosunuz yaa biri bana yardım etsin lütfeeeennn

dukanın sitesinde test var. hemen ana sayfada pembeli yer kutucuklara cevapları yaz o sana hangi evreyi ne kadar süre yapmanı çıkarıyor..

ben de yedim 1 elma 1 portakal walla kusuruma bakmasın yarın da eğer kayda değer bir eksi görmezsem diyetisyene gitcem bu amca bana biraz fazla fransız kaldı

Ay kızlar bende dün akşam misafirlikteydim. portakal getirdiler, yok dedim hayır dedim ısrar ediyorlar halaa.. sonunda diyetteyim dedim olsun 1 dlm ye bişey olmaz kaç kaloriki falan dediler yok dedim 1 ısırık bile alsam bütün denge bozulur olmaz dedim.. kadın alay eder gibi gülüyo ne dengeymiş oo hahahahhaaaa buarada kendide 110 kilo tosuncuk
neyse çok sinirlendim bi daha kimseye diyetteyim demiycem.!!!!!!!

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım

sanırım pek yok güçlendirmede olan.. ne sormuştun belki bizde yardımcı olabilir? kitabı yokmu sende?

teacherr....... başlangıç tarihini istiyorummmmmmmmmm

Kızlar akşama dalyan köfte yapcam

ne aç gözlüyüm bakarmısınız sabahtan akşam ne yicemi düşünüyorum

başlama tarihi 16 ocak 2012
şimdiki kilom 99
hedef kilom 70

Kızlar akşama dalyan köfte yapcam

ne aç gözlüyüm bakarmısınız sabahtan akşam ne yicemi düşünüyorum
biliyomusun benim sevgilim de öyle... gece yatarken sabah kahvlatının hayaliyle uyur... heleki bi pazar sabahına uyanıcaksak aman yarabbi değmeyin hayallerine...

mmmmmmm kuzu pirzolada pek lezzetlidir yaaaaa

bende kilo bidirimi yapıyorum

başlama tarihi :17.01.2012
başlangıç kilo : 73.5
güncel kilo : 68.2

beinm yüzüğümde hafif hafif bollaştı.

geçen yaz arkadaşlarm kilo aldım da o yüzden takamıyorum yüzüğü diyemeyeceğim için yazın ellerim ayaklarım şişiyor o yüzdne takmıyorum diyordum. evet şişiyordu ama kilo da almıştım ben.

peynirimi dukan ekmeeeeği yidim çeri domatesimdende yedim. şu an için karnım tok sırtım pek

splendam olmadıı için tatlı yapamıyorum bi türlü. dün senden aldııım dukanella tarifine baktım baktım baktııııımmmmmm pekte lezzetli olurdu diye hayaller kurdum kurdum kurdum yattım uyudum

önceliklee herkeslere günaydıınnnn:)

ohh bebeğim adına çok sevindim vallaa:)))) darısı başımıza diyoruummmm:)

ben salı günkü bildirimimle aynı kilodayım gram oynamamışım:) ama mutsuz değilim sorunda yapmıyorum:)
çünküüü 1 beden küçük aldığım elbisenin fermuarı bu sabah kapandıııı
çok azcık dar ama olsun eskiden birleşmiyordu bi yerden sonra:))

kilomun neden oynamadığını henüz bilmiyorum ama kaçamaksız devam ediyorum:)
reglim yaklaştı ben ona bağlıyorum 2-3 gün içinde olucam çünkü... inş... bundan ötürüdür:)

çok teşekkür ederim tatlım... regl dönemi hakkatten çok etkili mutsuz olma... hem arada iki gün vardı çok da kayda değer bi değişiklik olmamıştır biçoğumuzda....

Son düzenleme:
hedef kilomu da yazayım DA TAM OLSUN.

başlama tarihi :17.01.2012
başlangıç kilo : 73.5
güncel kilo : 68.2
hedef kilo : 60

(63 e de anlaşabilirim )

dün hep hayal ettimi ama giymeye bile cesaret edemediğim tulumlara baktım. evet modası geçti ama ben modayken bile giyememiştim korkudan. baktım önce dar gibi geldi gözüme. giydiiiim veeeee cuk oldu. işin e güzel tarafı kumaşını beğenmediğim için almadım. gelmediğinden yakışmadığından değil. BEN BEĞENMEDİMİÇİN ALMADIM!!!

HARİKA BİR DUYDU

eğer imkanın varsa http://www.splenda.gen.tr/ burda al derim bende bu siteden temin etmiştim hem toz hem tablet...

ay keşke benim eşimde öyle olsa ben tabak süslemeyi masa düzenlemeyi çoook severim
bende öyleyim... evin mutfak kısmı en keyif aldığım yeridir... bu yüzden bize gelirken hep yemekleri hayal ederek gelir... yada bi hafta sonu kalmaya geliyosa o pazar kahvaltılarının hayaliyle bile doyar... midesine pek bi düşkündür de söylemesi ayıp...

benim yüüzük numaramm şimdiden 2 numara küçülmüş
ben yaklaşık 5-6 kilo kadar önce çıkardım alyansımı, düşüp duruyordu artık
şimdi almakta istemiyorum 10 kilo daha verince bu aldığımda bol gelecek sonuçta...
bugün çok sıkı bir şekilde yeni bir başlangıç yaptım, sıkıldım artık 70li rakamlardan...nisan gelmeden bitmiş olacak bu diyet hoş dukan mayıs dedi ama olsun, sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…