- 24 Eylül 2009
- 589
- 1
canım kusura bakma çok geç yazıyorum çok hastayım.yinede hiçbir sayfayı kaçırmamak için ayrılamıyorum topicten.ben vucudumu yo-yo haline getirdiğim için 2010 kışından beri artık çok zor kilo veriyorum.geçen yıl diyetisyenle 2ayda sadece 4 kilo verebilmiştim ki kadın baktı kilo veremiyorum 3gün dukan atağı yaptırmıştı bana o bile fayda etmemişti o kadar yani.benim tek sorunum tatlı ve çikolata.onlarıda insan gibi yesem sorun olmayacak ama işte kendine sahip olamıyor insan.ara öğün yapamıyorum ben dukanda.spor hiç yok.okulum tüm gün.2çocuğum var okul öncesi çağda.ve çok ilginçtir diyetin ilk gününden beri çok şiddetli bel ağrım var.üstüne şimdi birde tonsilit oluşmuş.çok hastayım.ankara bu sene çok karlı ve çok soğuk.hepsi üst üste binince benim spor yalan oldu senin anlayacağın.bugün kan,idrar falan verdim.bakalım doktor sonuçlara ne diyecek.bağışıklık sistemim çok zayıfladı farkındayım.diyeti bırak diyebilir.birde yeşilçay bir insanda hiç mi bir işe yaramaz.bende ne barsakları çalıştırır ne de met. hızlandırır.sevmeden içiyorum ondan mı acaba.çok teşekkürler canım ilgilendiğin için.
kızlar bu dukan testini nasıl yapıosunuz yaa biri bana yardım etsin lütfeeeennn
ben de yedim 1 elma 1 portakal walla kusuruma bakmasın yarın da eğer kayda değer bir eksi görmezsem diyetisyene gitcem bu amca bana biraz fazla fransız kaldı
güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım
teacherr....... başlangıç tarihini istiyorummmmmmmmmm
rica ederim geçmiş olsun. buarada bende öğretmenim :)
sağlık daha önemli inşallah tahlillerin güzel çıkar ama doktor ne derse o tabii kigerekirse bırakırsın da.
ilkbaharda başlarsın olmadı.. kolay gelsin
dukanın sitesinde test var. hemen ana sayfada pembeli yer kutucuklara cevapları yaz o sana hangi evreyi ne kadar süre yapmanı çıkarıyor..
Ay kızlar bende dün akşam misafirlikteydim. portakal getirdiler, yok dedim hayır dedim ısrar ediyorlar halaa.. sonunda diyetteyim dedim olsun 1 dlm ye bişey olmaz kaç kaloriki falan dediler yok dedim 1 ısırık bile alsam bütün denge bozulur olmaz dedim.. kadın alay eder gibi gülüyo ne dengeymiş oo hahahahhaaaa buarada kendide 110 kilo tosuncuk
neyse çok sinirlendim bi daha kimseye diyetteyim demiycem.!!!!!!!
sanırım pek yok güçlendirmede olan.. ne sormuştun belki bizde yardımcı olabilir? kitabı yokmu sende?
benim yüüzük numaramm şimdiden 2 numara küçülmüş
bizde dün aldık alyanslarımızı bi baktım 17 numara eskiden 19 numaraydıinanırmısın dün gece aynı şey oldualyansımı taktım eşime bak dedim elimi 1-2 salladım yüzük pat düştü
oh be
dün dün dün
15 şubat
bizde dün aldık alyanslarımızı bi baktım 17 numara eskiden 19 numaraydıhadi bana başlangıç tarihini söyle nolur
başlama tarihi 16 ocak 201214.02.2012 de hazırladığımız bildirim listesinin güncellenmiş halini bugün saat 14.00'de görebilirsiniz...
şu dakikaya kadar 16.02.2012 bildirimini yapan arkadaşlarımızın rumuzunun yanında " + " olacaktır. bugün saat 13.00'e kadar bildirimler yapılmalıdır. Listedekiler aşağıdaki gibidir ;
nes05 esoba irem&ozge + tilsim85 dorstiko ommur ceren26 tugbayatmaz alceste hijazz yarenk79 banucan1975 dilsahim fadime02 kerokero angel4449 blackcat yarim_ + mkm + goldenvenus glyztrk niles minasofie + oprah2 cagla01 leyya88 cannet mesleki_teacher +
biliyomusun benim sevgilim de öyle... gece yatarken sabah kahvlatının hayaliyle uyur... heleki bi pazar sabahına uyanıcaksak aman yarabbi değmeyin hayallerine...Kızlar akşama dalyan köfte yapcam
ne aç gözlüyüm bakarmısınız sabahtan akşam ne yicemi düşünüyorum
kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptımbütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:
kızlar dünden beri mükemmel zamanlar geçiriyorum... hayata daha da motive olmuş vaziyetteyim... dün sabah çok enerjik uyandım çünkü belime takıcak kemer bulamadım... pantalonlarım çok bol geliyoo artık ve kemerlerimi sıkmaktan takıcak yer kalmadı... eski kemerlerime dönüş yaptımbütün gün aynaya bakmaktan bi hal oldum çok beğendim kendimi ayrıca akşamüstü sevgilim geldi (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben işten biraz erken çıkıp,alyanslarımızı almaya gittik... çook keyifli süperdi herşey... alışveriş sonrası yemek yedik... çoook özür diliyorum dukan amca ama ben ihanet edip kuzu pirzola yedim (ızgara) yağlarını ayırdım gerçi ama bilmiyorum büyük bi kaçamakmı yapmışım... sonra eve geldim yaklaşık 200 mekik çektim... bu sabah uyandığımda baskülüm bana -3000 dedi... regl dönemi sonrası eksilme bu muhtemelen... ve ben toplamda 7,6 kilo vermişim... acayip mutluyum... içim içime sığmıyor... birçok sevinci aynı anda yaşıyorum... bu arada gelen bildirimlerden tabloyu güncelliyorum... :13:
çok teşekkür ederim tatlım... regl dönemi hakkatten çok etkili mutsuz olma... hem arada iki gün vardı çok da kayda değer bi değişiklik olmamıştır biçoğumuzda....önceliklee herkeslere günaydıınnnn:)
ohh bebeğim adına çok sevindim vallaa:)))) darısı başımıza diyoruummmm:)
ben salı günkü bildirimimle aynı kilodayım gram oynamamışım:) ama mutsuz değilim sorunda yapmıyorum:)
çünküüü 1 beden küçük aldığım elbisenin fermuarı bu sabah kapandıııı
çok azcık dar ama olsun eskiden birleşmiyordu bi yerden sonra:))
kilomun neden oynamadığını henüz bilmiyorum ama kaçamaksız devam ediyorum:)
reglim yaklaştı ben ona bağlıyorum 2-3 gün içinde olucam çünkü... inş... bundan ötürüdür:)
biliyomusun benim sevgilim de öyle... gece yatarken sabah kahvlatının hayaliyle uyur... heleki bi pazar sabahına uyanıcaksak aman yarabbi değmeyin hayallerine...
eğer imkanın varsa http://www.splenda.gen.tr/ burda al derim bende bu siteden temin etmiştim hem toz hem tablet...mmmmmmm kuzu pirzolada pek lezzetlidir yaaaaa
bende kilo bidirimi yapıyorum
başlama tarihi :17.01.2012
başlangıç kilo : 73.5
güncel kilo : 68.2
beinm yüzüğümde hafif hafif bollaştı.
geçen yaz arkadaşlarm kilo aldım da o yüzden takamıyorum yüzüğü diyemeyeceğim için yazın ellerim ayaklarım şişiyor o yüzdne takmıyorum diyordum. evet şişiyordu ama kilo da almıştım ben.
peynirimi dukan ekmeeeeği yidim çeri domatesimdende yedim. şu an için karnım tok sırtım pek
splendam olmadıı için tatlı yapamıyorum bi türlü. dün senden aldııım dukanella tarifine baktım baktım baktııııımmmmmm pekte lezzetli olurdu diye hayaller kurdum kurdum kurdum yattım uyudum
bende öyleyim... evin mutfak kısmı en keyif aldığım yeridir... bu yüzden bize gelirken hep yemekleri hayal ederek gelir... yada bi hafta sonu kalmaya geliyosa o pazar kahvaltılarının hayaliyle bile doyar... midesine pek bi düşkündür de söylemesi ayıp...ay keşke benim eşimde öyle olsa ben tabak süslemeyi masa düzenlemeyi çoook severim
eğer imkanın varsa http://www.splenda.gen.tr/ burda al derim bende bu siteden temin etmiştim hem toz hem tablet...
eğer imkanın varsa http://www.splenda.gen.tr/ burda al derim bende bu siteden temin etmiştim hem toz hem tablet...
ben yaklaşık 5-6 kilo kadar önce çıkardım alyansımı, düşüp duruyordu artıkbenim yüüzük numaramm şimdiden 2 numara küçülmüş