Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın herkese.

Bildirim yapayım hemencik
18.12.2011 başlangıç
76,6 başlangıç kilo
69,2 bu sabah ki kilo
65 hedef.

14.02.2012 de hazırladığımız bildirim listesinin güncellenmiş halini bugün saat 14.00'de görebilirsiniz...
şu dakikaya kadar 16.02.2012 bildirimini yapan arkadaşlarımızın rumuzunun yanında " + " olacaktır. bugün saat 13.00'e kadar bildirimler yapılmalıdır. Listedekiler aşağıdaki gibidir ;
nes05
esoba
irem&ozge +
tilsim85
dorstiko
ommur
ceren26
tugbayatmaz
alceste
hijazz
yarenk79
banucan1975
dilsahim
fadime02
kerokero
angel4449
blackcat
yarim_ +
mkm +
goldenvenus
glyztrk
niles
minasofie +
oprah2
cagla01
leyya88
cannet
mesleki_teacher +

Son düzenleme:
günaydın herkese
başlangıç tarih 29.01.2012
başl.kilo: 63,8
güncel:61.1
hedef:55

sebze gününden sonra hep tartıda + görüyorum ( hemen su tutuyor galiba vücudum, seyirde takıldım kaldım aynı kiloda

ooo 5 kilo mu bana da 4 . biz zayıflattık demek için sanırım dur bakalım sonunda kaç çıkıcak . evde 67 çok su içip tartılırsa 68 çıkyorm en fazla . 71 de neydi çok moralsizlik oldu çok. boşa para vermiş olmasambari 700 tl verdim bde parafnli korse aldırdılar 80 de o . işe yaramazsa yandık.

geçen yıl bende öyle çoook para harcadım ama... gereksiz bişey boşa verilen para... neticede zaten dukan yapıyosunuz onunla kilolarınızı vericeksiniz... o gittiğiniz yada girdiğiniz uygulamalara bağlamayın bence... ben de gittim geçen yıl 1 gram erimedim... ama 22 gündür dukan yapıyorum ve 7,6 kilo verdim... üstüne para da vermedim... sağlıklı beslenmeyi de öğrendim...

ben başlayalı bugn 2 ay 19 gün oldu . toplada 13 kilo verdim arada kaçamak çok yaptım mesela simit yedim :) ama çok spor yaptım o nedenle sanırım bertaraf oldu kaçamaklar. şimdi 1 martta güçlendirmeye geçicemde alan var güçlendirmede yorumlara bakıyorum da korku sardı ama hayat boyu da seyirde kalamayız ki. olmadı güçlendirmeyi 2/0 gibi mi yapsam kararsızım. buarada spor alternatifi arayanlara hem efor harcatan hem de eylendiren bir önerim var ZUMBA ve bide link veriyim .nşallah silinmez verdiği link Zumba Dans Videolar, Zumba Dansi, zumba dans

günaydın herkese
başlangıç tarih 29.01.2012
başl.kilo: 63,8
güncel:61.1

sebze gününden sonra hep tartıda + görüyorum ( hemen su tutuyor galiba vücudum, seyirde takıldım kaldım aynı kiloda
bildirimin güncellendi... bende sebze günlerimde öyleyim ümitsizliğe kapılma... bi de hani hep diyolar ya sonra birden gidiyo diye... hakkatten doğru... belkide regl dönemin yaklaşıyodur... ben regl önce ve sonrasında 15 gün şişko şişko gezdim bu sabah bi baktım toplamda 8 kiloya yakın füf olmuş... o yüzden umutsuzluk yok... dukancılara yasak...

parayı peşim aldılar malesef mecbur devam ediyorum ilk uygulama oldu off 3-5 kilo verseydim.

ben çok spor yapamıyorum ama pazartesi cuma oryantal ve halk oyunları kursuna gidiyorum hem eğleniyorum hem kalori yakıyorum... her akşam eve geldiğimde de yaklaşık 100 mekik...

canım sağol hallolodu o iş .başkası yapacak. önemli de değil zaten .arada bir size bakıp çıkarıp eskisi gibi olmaz yani....

herkese gunaydın.
başlangıç : 10/12/2011
ilk kilo: 80
güncel kilo: 70,9
hedef kilo: 65
toplam verilen:9,10

günaydın herkese

başlangıç tarihi:13.02.2012
başlangıç kg:63
şuan kg:59.5

inanaılır gibi değil ben 6 şubatta başladım daha 1.2 kg verdim siz benden bir hafta sonra başlayıp 3.5 kilo mu verdiniz muhteşem, tebrikler

Günaydın herkese.

24.01.2012 başlangıç
97 başlangıç kilo
90,9 bu sabah ki kilo
55 hedef.

Umarım, çok daha küçük beden alır giyersin..nescim benim kilom ile senin başlangıç aynı, ben 44-46 giyiyordum,sen niye 48 giyiyodunki..

çok saol canım mazaların reyonlardaki en küçük bedenler burda çaBa veren tüm arkadaşların olsun İnşallah....AMİN....
aminnnnnnnnnnnnnn

güldüm, hemde çok..benimde aynı şeyi canım çekiyo ama benim kızım büyük, anne diyettesin yiyemiyorsun değilmi diye hatırlatma yapıyo..

boyun mu daha uzun acaba? ben 1.67 boyundayım.... ondan olabilir, birde benim kilom vücuduma eşit dağılmış durumda yani ayak parmaklarımdan kafama kadar her yerim kilo alır, ayakkabı numaram bile 1 numara küçüldü şimdi..

bugün bildirim yapılacağını kaçırmışım sanırım, sabah kahvaltı yaptım yani, zaten dün sebze günümdü mutlaka + çıkardım
son tartıldığım gibi olsun
başlangıç tarihi:26/09/2011
başlangıç kilosu:93.8
hedef:62
şimdiki:71.2

benim yüüzük numaramm şimdiden 2 numara küçülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…