Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ya,senin adına üzüldüm:KK43:(fırınsız da ekmek gibi bişey yapılmaz ki:KK43:(

aynen ya hiç doymuorm oyüzden .. sinirden brs önce kepek yedm sade:))
of ya brs kilo vermş olarak da dönmek istiorm türkiyeye. nys ki bugn hiç kaçamak yapmadm ama çok yogurt yiyorum bişe olmaz sanırım..

kızlar geçtim güçlendirmeye son kalan gramlarımda güçlendirmede gider belki.dün ödül yemeği günümdü mantı,poğaça ve tiramisu yedim.40 günden sonra iyi oldu valla.bugün saf protein yaptım dengelemek için.ama sanki korkuyorum ya kilo alaakmışım gibi gelmeye başladı güçlendirmede.güçlendirmedeki arkadaşlar sizde kilo alma oldumu?bide bi öğün makarna pilav falan yiyebilirim dimi.garip geliyo ya aradan sonra bunları yemek.darısı herkesin başına

benimde güçlendirmeye az kaldı,ben de merak ediyorum yine seyirdeki gibi yağsız mı yemek yapıyorsunuz?

Kizlar bugün yasadigim bir olayi anlaticam, güler misiniz aglar misiniz ???

6,5 aylik ogluma ögleden sonrasi meyvasi verirken (püre edilmis elma), hani kasigin altini aliriz ya damlamasin diye, malum elma püresi baya civik, her veriste kasigin altini yaliyorum, ogluma veriyorum.ESIM NE DESE BEGENIRSINIZ, cocuktan cok yemege basladin elmayi, bu dukan seni ne hallere düsürdü DIYE

ayyyyyyyyy bir utandim, bir utandim. adam oturdugu yerden fark etmis...

dedim ben damlamasin diye yapiyorum, BENDE YEDIM dedi :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Son düzenleme:
aynen ya hiç doymuorm oyüzden .. sinirden brs önce kepek yedm sade:))
of ya brs kilo vermş olarak da dönmek istiorm türkiyeye. nys ki bugn hiç kaçamak yapmadm ama çok yogurt yiyorum bişe olmaz sanırım..

light olduğu sürece sorun yok sanırım,ben de çok tüketiyorum hem yoğurdun yağ yakıcı özelliği de varmış:))

aynı fikirdeyim ben de çok seviyorum;gojiberry,tarçın,splendalısını da denedin mi? o da nefis oluyo:))ben 6 adet tuzlu 6 adet talı yapıyorum 3 günlük:)her gün bir tatlısından birde tuzlusundan yiyorum,pasta börek aramıyorum böylece:))

tatlıyla ilgili hiç bir sıkıntım yok tatlı bişey hiç almadım desem yalan olmaz ama meyvesizlik beni çok kötü etkiliyor az önce dayanamadım yarım elma yarım portakal yedim dukan amca hazretleri affetsin

aynı fikirdeyim ben de çok seviyorum;gojiberry,tarçın,splendalısını da denedin mi? o da nefis oluyo:))ben 6 adet tuzlu 6 adet talı yapıyorum 3 günlük:)her gün bir tatlısından birde tuzlusundan yiyorum,pasta börek aramıyorum böylece:))

Kizlar bugün yasadigim bir olayi anlaticam, güler misiniz aglar misiniz ???

6,5 aylik ogluma ögleden sonrasi meyvasi verirken (püre edilmis elma), hani kasigin altini aliriz ya damlamasin diye, malum elma püresi baya civik, her veriste kasigin altini yaliyorum, ogluma veriyorum.ESIM NE DESE BEGENIRSINIZ, cocuktan cok yemege basladin elmayi, bu dukan seni ne hallere düsürdü DIYE

ayyyyyyyyy bir utandim, bir utandim. adam oturdugu yerden fark etmis...

dedim ben damlamasin diye yapiyorum, BENDE YEDIM dedi :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

oooooooo ben onu kaçamaktan saymıyorum hep yapıyorum ben onu nolcak ondan o kadar da değildir artık

benimde güçlendirmeye az kaldı,ben de merak ediyorum yine seyirdeki gibi yağsız mı yemek yapıyorsunuz?

evet seyirdeki gibi yagsız yapıyorum ama sebze serbest oldugu için yanında her zaman salata ohh mis.bide ekmek girdi hayatıma iki dilim sabah ve yulaf kepeği kreplerim bi günlük ekmek ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor

oooooooo ben onu kaçamaktan saymıyorum hep yapıyorum ben onu nolcak ondan o kadar da değildir artık

hahahahaaaaaaaaa INSALLAH, bu Dukan Amcam cok sert canim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hic tatli aramiyorum, bazen nutella, ama o da sanirim regl dönemim gelicek o yüzden, zaten cok asiri tatli tüketen bir degilim ama, meyva beni cildirtti, ama laf aramizda bugün 5-6 kasik alti elma püresi iyi geldi hahhaaaaaaaaaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hahahahaaaaaaaaa INSALLAH, bu Dukan Amcam cok sert canim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hic tatli aramiyorum, bazen nutella, ama o da sanirim regl dönemim gelicek o yüzden, zaten cok asiri tatli tüketen bir degilim ama, meyva beni cildirtti, ama laf aramizda bugün 5-6 kasik alti elma püresi iyi geldi hahhaaaaaaaaaaaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben de yedim 1 elma 1 portakal walla kusuruma bakmasın yarın da eğer kayda değer bir eksi görmezsem diyetisyene gitcem bu amca bana biraz fazla fransız kaldı

ben de yedim 1 elma 1 portakal walla kusuruma bakmasın yarın da eğer kayda değer bir eksi görmezsem diyetisyene gitcem bu amca bana biraz fazla fransız kaldı

bunların yicek bişeyii yok oyzdn adam protein diyeti icat etmiş vllaa.. et,balık fln da çok pahalı deil bide.. işte bn de onu diorm ztn normal diyetsyen diyetleri uygulasak haftada 1 kilo verdirio ve herşeyi yiyosun.. aynn bnde öle güzel bikilo vermedkçe atakta aynen bırakcammm..

güçlendirmedeki arkadaşlar siteye girmiyomusunuz o kadar çok sorum varki. defalarca sordum önceki sayfalarda ama hala cevapsız sorularla başbaşayım:KK43:

evet seyirdeki gibi yagsız yapıyorum ama sebze serbest oldugu için yanında her zaman salata ohh mis.bide ekmek girdi hayatıma iki dilim sabah ve yulaf kepeği kreplerim bi günlük ekmek ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor

yaaa ne güzel benimde teste göre 24 şubatta güçlendirmeye geçmem gerek,bakalım hayırlısı:))

hahahahaaaaaaaa bayildim sekerim yorumuna :KK1::KK1::KK1: birakma bence, bir ögüne meyva kat. sl34 dukan diet olsun :KK1::KK1::KK1::KK1:

biraz degistir ama devam et, sonucta eglenceli :KK34::KK34::KK34: hele ben bu siteyle daha da cok egleniyorum diet yaparken, hele bazi yorumlari okuyunca acayip gülüyorum :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayrica Dukan diet imizi yapan en son ünlü Catherine Mountbatten-Windsor en son ingiltere gelini .... resimlere baksan, sok olursun. kiz dal oldu dal :KK1::KK1::KK1:

BIZIM CATHERINE den ne eksigimiz var :KK1::KK1::KK1::KK1: HATTA FAZLAMIZ VAR .....

Son düzenleme:
bunların yicek bişeyii yok oyzdn adam protein diyeti icat etmiş vllaa.. et,balık fln da çok pahalı deil bide.. işte bn de onu diorm ztn normal diyetsyen diyetleri uygulasak haftada 1 kilo verdirio ve herşeyi yiyosun.. aynn bnde öle güzel bikilo vermedkçe atakta aynen bırakcammm..

ben olayın içindeyim çok farkında değilim galiba ama eşim bana çok üzlüyor sen yapamazsın bu diyeti meyve yüzünden diyor
üstelik yulaf kepeği de yiyorum bikinilerimi aklıma getirip ama nereye kadar yine de çok konuşmayım yarın 59 altında çıkacak bir rakama yeniden ikna olabilirim

karar tabiki sizin ama burda diyeisyene gidip ayda 4 kilo zor veren arkadaşlar olmuş;benim daha önceleri hep kendi çapımda diyet deneyimlerim oldu,aç kaldığım halde ayda 2 kilo zor veriyordum ama 9 ocaktan bu güne bu diyet sayesinde 6 kilo vermiş biri olarak yazıyorum,kararlı olursanız mutlaka 15 gün içinde müthiş fark görürsünüz,mesela bugün sebze+protein günümdü ve ben akşam yemeği için sulu köfte+yoğurtlu brokoli yaptım ve şu an kendimi acayip tok hissediyorum;bence en az 15 gün dukana şans verin,pişman olmazsınız:))aksi olsa burda bu kadar çok yazı olmazdı zaten:)hepinize iyi geceler ve ---li sabahlar diliyorum

kızlar her soruna bir çözüm buluyorsunuz ama ben meyvesizliğe dayanamayacak duruma geldim bugün s+p günümdü dayanamadım elma yedim şimdi de portakal yemezsem uyuyamayacağım ne yapsam zaten kilo da verebildiğim yok

ben de bugün 1 elma yedim, dayanadım, 8 aylık oğluşuma vermiştim, baktım hart hurt ısırıyor aldım ondan yedim valla :))

zaten sabah da light puding yemiştim.. leslie ile 3 mil yürüdüm öğlen, ama şimdi de 4 mil yürüyecem ki kilo almayım :)

ve yarın bakcam hala daha kilo veriyorsam bundan sonra her hafta kendime 1 elma izni vercem, çarşamba günleri :))

X