bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S
hıım hem zayıflıyım hemde inceliyim
aerobik orda yapım kalabalık eğlenceli olur:)
plateste alım bir top birde cd evde yapım bari:)
6haftada 6 kilo he müthişmiş ! kaç gün atak kaçgün seyir yaptın ? ve örnek atak ve seyir menünü yazar mısın ???
Canım ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma yogunun biraz okul ev cocuklar. Ben yulaf kepeği hakkımı okulda kullanıyordum. Sen tam gun mü yoksa 2 li egitimdemisin bilmiyorum. Kepenki ekmek tarifi vermiştim onun icine peynir koyup goturebilirsin. Bide sut götürürsün. Ben bi ara tavuk ciğerini haslayip götürüyorsun. Okuldada icine kaynar su koyup30 sn kadar bekleyip suyunu dokuyordum. Yeni pişmiş gibi oluyodu. Yulardan kek de yapabilirsin nescafe kesinlikle tok tutuyo. Bir müddet idare ediyo yani. Yarım yağlı sut konusu ise:ben yoğurtlarını yarım yağlı sütten yapiyodum. Ama bu dogru degil tabi icmek icin ise kesinlikle light sut iç. Birde sunu yapabilirsin.çok sayıda(mesela 10-15tane) Derileri alınmış tavuk butlarını istediğin baharatlarla harmanla fırın poşetinde firinda pişir. Butları soguk bile yiyebilirsin. P+sebze günlerinde yanına bide salata yaparsın. Oda olabilir. İnşallah yardımcı olmusumdur. Benim bı arkadasım1 haşlanmış yumurtayı tuvalete gidip orda yutup geliyodu kokmasın diye. O da çok yok tutuyor hadi kolay gelsin. Ankara da hangi semttesin bu arada
teşekkür ederim canım ben 3 gün atak yaptım;yazdığım gibi 9 Ocakta başlamıştım 3 gün atak yaptım hala seyirdeyim:))ama bu süre boyunca sadece 1 kez kaçamak yaptım o da mezeydi( tek problem biraz yağlı olmasıydı)onun dışında bütün kurallara uydum:)darısı sizlere canım az kaldı benim artık:))
kilo verdikçe bazal meta.hız. düşer ama bmi ne göre yinede düşük meta.hızın.
olsun ama hızlandırabişmek senin elinde yinede az az sık sık ye ve az az sık sık spor yap mesela 1 saat yürüyüş yapıcaksan sabah 30 dk akşam 30 dk yap
yeşil çay iç, bol su iç acıyıda unutmamak lazım
kolay gelsin :)
atakta ilk günüm ama ölüyorum açlıktan yaaaa:S heran bırakcam hee , başımda ağrıyorr nie böyle oldum ki ben of..
Ay maşallah senin 10 günde verdiğini ben 1 ayda verdim
O zaman bende 2+2 ye geçiyorum.
Bugün ve yarın sp c.tesi ve pazar ps yapıyorum.
Teşekkürler cnm
60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim...unutursam hatırlatın kıslarrr....
Kizlar benim bugün 7. günüm, ama yediklerim cok azaldi, birkac cataldan sonra doyuyuroum, bu normal mi ?
7 günde bir mide hele ki benim midem bu kadar cabuk kücülür mü ???
isin garip tarafi acikmiyorum da :44::44::44::44:
kilo vermemi durdurur mu acaba ?
kızlar sebze olarak balkabağı dukan diyetinde yasaklı mı bilen var mı?
bu arada ben acayip kabız oldum dün.en az yarım saat wc kaldım
vahim bir durum
resmen ağlamaklı oldum
ben diyete başladığım ilk zamanlarda face grubundan yada tarif bloglarından denemeler yaptım ama malesef sonradan farkettimki kilo verme durmuyor ama yavaşlıyor... sonuç olarakta diyet süresi uzuyor
o yüzden artık yemek yaparken tek baz aldığım şey dukanın kendi yazdığı kitap....
her konuda olduğu gibi unda da yorum farkları çıkıyor sanırım ortaya
eğer çok terettüd edersen dukan diyeti kitabının 27. ve 185. sayfalarını okuyabilirsin, özellikle 185 te neden mısır ununa izin verdiğinin kendi açıklamış zaten, tercih meselesi olsa orda mısır unu veya nişastası diye kendi yazardı...
Canim süper ya, insallah benim de haftada 1, 1 kg gider... yanliz benim yemek yemem durdu, bugün seyirde 3. günüm . az bir yemekle hemen doyuyorum... birde kabizlik sorunun oldu mu hic ?
ahhh be canim dur bismillah ilk gün, 1,5 L suyunu ictin mi ? bas agrina iyi gelir ?
benim 7. günüm alisiyor insan, 1 hafta sonra tartida iyi sonuclar görüceksin. 7 günde 2 kilo kaybettim bu arada...
4 gün de atak yaptim
bnm de 4gün atak yapmam gerekio sitedeki sonçlara göre . 1lt içtm sanrm şuana kdr ama blmyrm ya sabhtan beri yataktan çıkamadm.. çok güzel kşkeeee 7gnde bnde 2kilo vereblsem .. ama cnm ekmek fln istior fena:S
kızlar aksama balık yanında soğan bir biber yedim birşey olurmu
bugün 2. gün bitti tartı 1 kılo 500 gr eksık gösteriyor
canım yatma,yattıkça aklında yiyecekler uçuşur,yulaf kepeğini kullanmadıysan kalk hemen kendine bir muffin yap:))tatlı yada tuzlu;ben tatlı yaptığımda yanında light süt yada nescafe;tuzlu yaptığımda lifght ice tea yada ayran ohh misss:) mutfaktan nefret eden ben bile diyete devam edebileyim diye bir sürü değişik şey yapıyorum,tavsiye ederim:)
Canım 3702. Sayfada cvp yazmıştım sana gördün mu
Amaaan birazdaha sohbet etsek akraba cikicaz keske burda olsaydın. Ben bı ortak nokta daha buldum ikimizinde soyadı aynısanirim. Bende 34 yaşındayım boyum 1.65 ve etlik e çok yakınım etlik yolu üstünde bile sayılırım ben Samsun yolu ile etlik yolunun tam kesisimindeyim okulumda burda. Biz bı ara bulussakmi ne yapsak .bı de aynı branş cikarmisiz. Benim ing. Senin ki? Ben dukan a69 ile basladim1.ayın sonunda 65 e dustum sonra 1. Bucuk ay boyunca 1 kg daha verdim ve 64 e düştüm .annemler geldi. O ara bıraktım(1ayda 1 kg verince) Zaten çok sıkılmıştım. Karataya geçtiğimde 66 dim şimdi 65 kg im. Bu gidişle 1 Mart'ta dukana tekrar gecicem herhalde. Elimde tatlandirici ve kepek stoğum var. Eğer gecersem dukana bu sefer sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum. 4 kg fazlam var 60.900 u görsem yetecek. Haberlerini bekliyorum senin kilo durumun ne. Bulusamazsak da telefonlasiriz be ya...aaa sende öğretmensin ne güzel.bir sürü ortak noktamız varmış.benim okul tam gün maalesef.öğlen yemeğini bir şekilde hallediyorum ama ara öğün sorun işte.33 yaşındayım ve 17 yaşından beri diyet yapıyorum.al-ver al-ver,yo-yo oldu benim vücut.sıkıntının temeli o.bugün kan verdim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.birde tonsilit oluşmuş çok kötü hastayım.endişe ettim doktor diyeti bırak derse diye!!önerilerin için teşekkür ederim.liğht süte dönüyorum artık.birde ben ekmek,hamurişi aramam hiç.sıkıntım her zaman tatlı ve çikolatadır.o yüzden verilen ekmek,kek tariflerine hiç bakmıyordum bile ama devam edersem birşeyler yapacağız artık.etlikte oturuyorum ben.okulumda etlikte.sen neredesin?