hep öyle olur zaten obur gibi yiyen biçok insan inceciktir...
sana bişey yormak istiyorum çok kilo vermişsin tebrik ederim seni acaba ne kadar zamanda verdin ve çok kaşamagın oldumu bende 20 kilo vermek istiyorum ama çok zormuş gibi geliyor bana
üüff...kenarları bağcıklı bikini alıcam kendime... hem siyahından hem beyazından...bronz tende uuuwwww
hepsi aynı hayallerimizinoff benimde isteğim o:))
tabi farklı sebeplerimde var... yani hayaliimm.... dar beyaz gömlek ve dar kot ikilisini taşmadan giymeeek:)
hımmm sonraa nişanım olcak ve bu konuda da kendime slogan yaptım "elbise beni değil ben elbiseyi seçmek istiyorum" diyee:)) aynı şey gelinlik içinde geçerli:)
böylee kendime motivasyonlarım var
ahaha bide dün 1 beden küçük ama çok beğendiğim bir elbise aldım:))) ilk hedef onun içine girmek:)
ben 26 eylülde başladım ama ocak ayında grip oldum ve 3 hafta bırak diyet yapmayı 3 kilo kadar alıp tekrar başladım, malesef bu seneki gripler gerçekten çok ağır geçiyor yoksa şimdiye en az 5 kilo daha vermiş olurdum.....2 aydır hiç spor yapmadım ayrıca hoş öncesindede pek yaptığım söylenemez zaten.....
kaçamak genelde yapmamaya özen gösteriyorum, diyorumya kitap mümkün oldukça elimin altında oluyor motivasyonum azaldıkaça hemen okuyorum.. haa hiç mi yapmıyorum tabiki hayır, arada oluyor keşke olmasa, bugün fındık yedim örneğin 4-5 tane, halen vicdan azabı çekiyorum
özellikle ilk etapta burayı takip etmek, yakın kiloda arkadaşlarle tatlı bir yarış yapmak çok motive edici olmuştu ama bu ara yazmaya korkar oldum
off benimde isteğim o:))
tabi farklı sebeplerimde var... yani hayaliimm.... dar beyaz gömlek ve dar kot ikilisini taşmadan giymeeek:)
hımmm sonraa nişanım olcak ve bu konuda da kendime slogan yaptım "elbise beni değil ben elbiseyi seçmek istiyorum" diyee:)) aynı şey gelinlik içinde geçerli:)
ahaha bide dün 1 beden küçük ama çok beğendiğim bir elbise aldım:))) ilk hedef onun içine girmek:)
kızlar,
kiloluk süt tozu varmı? aldığımız küçük paketler hemen bitiyoda
şimdi çok komik birşey sölicem:)
az önce gittim bizim iş yerinde malzemelerin tartıldığı kantar var ona çıktım:)
ve 69,5 kg çıktım:) ayrıyetten evdeki tartıda da böyle çıkıyorum...
ama yeni aldığım tartıda tam 3,500 kg fazlayım
soru şu ben sizce kaç kiloyum:d
off benimde isteğim o:))
ben kilo verebildiysem herkes verir... emin olmaşallah sana umarım kalan o kilolarınıda verirsin...bende seni kendime örnek alıyorum demek ki gerçekten istenildiğinde kilo verilebiliyormuş ..
dar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onuacayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
sağol canım, çok daha güzelleri ve küçük bedenleri senin olsunelbisen çok güzelmiş güle güle giyin...darısı bizim başımıza
dar beyaz gömlek ve kot ikilisi uzuuuuuuuun zamandır benimde hayalim....
ben 1 ay kadar önce markafoniden elbise aldım kendime, hedef kıyafet olarak, bedende çok karasız kalıp 40 beden sipariş ettim, eskiden 48 beden giyen biri için mucize gibi bişey onun içine girebilmek, artık içine sığıp fermuarını kapatabiliyorum tabiki halen dar ama 10 kilo sonra süper olacak, mutlaka hedef kıyafet al kendine ve arada sev onuacayip motive edecektir seni...
hatta aldığım elbise de bu, umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 347850
ben kilo verebildiysem herkes verir... emin ol
daha önce denemediğim şey kalmadı, ilaçlar, bantlar, diyetler, diyetisyenler hatta mezoterapi, ama hepsi daha fazla kilo olarak döndü bana
56 kilo ile evlendim, 1 sene sonra 70e çıktım, bu yöntemlerle başla bırak derken 10 kilo daha aldım ve 80le hamile kalıp 96 ile doğuma gittimmm, bu sanırım olayı özetler.....
verirsin sakın yolundan şaşma ve "kitaptaki yasaklardan" uzak dur....
sağol canım, çok daha güzelleri ve küçük bedenleri senin olsun
ya kızlar tabloyla kim ilgileniyor?
bende giricem karar vrdim.. baktım aranızda kaçıranlarda oluyo sonra 2 gün 3 gün sp yapıp dengeliyo olmadı bende öyle yaparım..
yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.
bu akşam spor salonuna gidip kesin kaydımı yaptıracağım...
sizce pilates mi aerobik mi?
kararsız kaldım şu anda:S
ben 1,5 sene aerobik+plates yaptım 40 dk aerobik arkasından 20 dk plates yaptım çok faydasını gördüm.
mümkünse ikiside değilse;
aerobik kilo vermeye yardımcı
plates sıkılaşmaya
sen hangisini istiyorsan vücudundan onu seç
yarim ilgileniyor canım..perşembe kilo bildirim günleri...çarşamba akşamı yada perşembe en geç saat 13,00 e kadar belirmen lazım özelden mesaj atabilirsin yada burdan belirtebilirsin.