Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar benim bugün 7. günüm, ama yediklerim cok azaldi, birkac cataldan sonra doyuyuroum, bu normal mi ?

7 günde bir mide hele ki benim midem bu kadar cabuk kücülür mü ???

isin garip tarafi acikmiyorum da :44::44::44::44:

kilo vermemi durdurur mu acaba ?

1 ayda 3 .300 gram verdim sporsuz antideprasan kullandıgım halde iyi bence .ama kızım tam 1 ayda 5 kilo verdi

ben bunu geçen hafta yaptım... bi anormallik görmedim henüz... ama görürmüyüm bilemedim şimdi bak...

1+1 yapmak zorunda değilsin ki :) 2+2 yap sen de bi defaya mahsus :) aslında ben 2+2de rahat ediyorum ve daha fazla kilo veriyorum, artık böyle devam etmeyi düşünüyorum..

yok bacım olmaz ne yazıyosa o sen durumu kendine uydur diyetin zamanını değiştirme dost olarak söylüyorum..

Bence de olur. En fazla sabit olursun bu hafta.

Şekerler cevaplar için çoooook teşekkür ederim

60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim... unutursam hatırlatın kıslarrr....

çok güldüm sana ya ne güzel düşüncelerin var öyle .....arkandayım berber vericez kilolarımızı :)

Seyirde 2 yk izinli cnm kepek.
Afiyet olsun ben peynir olarak sadece beyaz yiyorum o da nadir.

60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim... unutursam hatırlatın kıslarrr....

Hadi işallah. Bende 65 olduğumda bir çocuk giydireceğim diye söz vermiştim kendime.
Üst ve alt kıyafet alıp vereceğim bir çocuğa.
Şimdi hatırladım başka bir adağım daha vardı onu da yapayım biran önce.

Kitabı okumalısınız mutlaka. Tüm bu sorunların cevapları kitapta var.

Canım çok az yemek yada öğün atlamak kilo verememeye sebep oluyor maalesef.

aynı sıkıntı bende de var ama az yiyince wc sorunu oluşuyo ben de az ve sık yiyiyorum sıkıntı yok şimdilik...

Yaşadığım ilçede kitabı bulmam imkansız bende bu formdan diyeti yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istedim...

yemek yedim, ooh yaa.. normal bir sebze+protein günü gibi besleniyorum ben sanırım güçlendirmede.
yemekhanede tavuk döner vardı, 2 kaşık kadar ondan, 3-4 kaşık kadar z.yağlı pırasa, ayran ve kırmızı lahanalı yoğurt yedim...
acayip acıkmışım herhalde,gözlerim kararıyordu

deneme ben yaptım cidden kötü oldu:) ilk gün yiyemedim valla:) hoş sonraki 2 gün iyidi:)

Allah Allaah kraker kötü mü oldu ya, nası ilk gün kötü de sonraki 2 gün iyi,durdukça mı tadı güzelleşiyor, o kısmı anlamadım pek... peynir severim ben,acaba sen sevmiyorsan ondan mı öyle oldu kii:26::26:

bunu bilmiyordum ben, nişasta serbest değil sınırlı izinlilerden. o da 1 tatlı kaşığı, ne nişastası olduğunun bir önemi var mı bilmiyorum. mısır ununa izin olduğunu hiç duymamıştım...

aaa süpermiş, adağa bak..

kızlar sebze olarak balkabağı dukan diyetinde yasaklı mı bilen var mı?

balkabağı sebze gününde serbest. biz annemle tatlandırıcı ile tatlısını yapmıştık

Son düzenleme:
aynı sıkıntı bende de var ama az yiyince wc sorunu oluşuyo ben de az ve sık yiyiyorum sıkıntı yok şimdilik...

offf valla bilmiyorum, nasil cözülecek, belki de vücudum istedigini aliyor, cünkü enerjim yerimde, bas agrim yok, bir gitsin bakalim 1 ay, olmadi bir plan degisikligi yaparim. meyvasizlik ve cikolatasizlik beni öldürüyor. onun disinda süper memnunum acikcasi...

belki de haslanmis tavukla aram yoktur, 2 gün üst üste yiyince bugün direk psikolojik olarak istahim kapandi

Binalar ve derslikler arası koşturup durmaktan helak oldummm böhüüüü Sporumu da yapmış oldum aslında bunun için sevinebilirim

bence bir gün beyaz bir gün kırmızı et tüket... ben nefret ederim tavuktan sadece kırmızı et tüketiyorum... hem kansızlık gibi bi durumum sözkonusu oldugundan çok da işe yarıyor...

il fırsatta deneyeceğim..teşekkürler

ne mutlu sana, darısıda biz seyirdekiler inşallah..

Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.

ayy bugün bende öyleyim..aynı şeyleri yemekten ve en önemlisi yummurta yemekden tiksindim, bıktım artıkkk

teşekkürler canım, bi uğrayım bende..

ne demek kabul etmek, hoşgeldin arkadaşım..

Günaydın.

Yine ve yeniden aynı azimle dönüm diyetime.

Perşembe ye + larımdan kurtulmuş olacağım kısmetse.
braeo, sanada bu yakışır..

çok şirinsin,tahmin ettiğim gibi yaptıklarında süper görünüyor, ben üretken değilim o yüzden bana birebir tarif gerekli..
ommur, lütfen gitme arkadaşım,yanlış anlaşılma oldu, kaosu çözmek için destek oldular sana, terketme bizi..

ilk haftalarda oluyo,ama sonra acıkıyosun, hemen doymuyosun

çok şirinsin,tahmin ettiğim gibi yaptıklarında süper görünüyor, ben üretken değilim o yüzden bana birebir tarif gerekli..
teşekkür ederim... biliyomusun birebir tariflerden de olmuyo... mesela annem bu duruma acayip sinirleniyo... bi tavukgöğsü yaptık en basiti... bildiğin sütlü kahve oldu rengi yulaf kepeğinden dolayı ama resimde bembeyaz bildiğin tavukgöğsü... hem saatlerce kaynattık nişastasız asla kıvam bulmaz diyo annem... ben ısrarla nişasta yok diyorum... onlar eksik yazmış bu malzemelerden bu görüntü çıkmaz diyo... e kadında haklı 40 yıllık ev hanımı deneyimine sahip... pfff bu tarif olayı biraz değişken... deneyip deneyip bulucaz tek çare o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…