aha iyi ki geldin... başlangıç tarihin neydi...
ben bunu geçen hafta yaptım... bi anormallik görmedim henüz... ama görürmüyüm bilemedim şimdi bak...
1+1 yapmak zorunda değilsin ki :) 2+2 yap sen de bi defaya mahsus :) aslında ben 2+2de rahat ediyorum ve daha fazla kilo veriyorum, artık böyle devam etmeyi düşünüyorum..
ben şöyle yaptığım oldu canım, bazı zamanlar bizim de pazar kahvaltıya ablamlar gelecek oldular. protein yapmayalım dedik.
cumartesi - pazar sebze günü yapınca ptesi + salı saf protein yapıyorduk öyle dengelemeye çalışıyorduk...
yok bacım olmaz ne yazıyosa o sen durumu kendine uydur diyetin zamanını değiştirme dost olarak söylüyorum..
Bence de olur. En fazla sabit olursun bu hafta.
60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim...unutursam hatırlatın kıslarrr....
sağolasın ama benim yaptığım cıvıkta olduölçü verebilirmisin acaba?
sağol ben 1,5 yk yulafla yaptım sanırım süt fazla geliyor..teşekkür edrim tarifin için :128:
ben beyaz peynir yiyemiyorum bi tuhaf geliyo bana tadılabneyle yağ oranlarını karşılaştırmıştım alırken kaşarın yağ oranı daha düşüktü o yüzden aldım
wwaaoooww çok iyi
60 olduğum gün 100 tane halley alıp çıkıcam sokağa gördüğüm her çocuğa vericem... ahanda yazıyorum buraya... sevinsin bebeler... hep birlikte sevinelim...unutursam hatırlatın kıslarrr....
Herkese iyi günler arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 1 ay önce memlekete gittiğim için internete giremedim bu 1 ay boyunca. Benim vermem gereken 10 kilo fazlalığım var dukan diyetine başlamak istiyorum. Dukan diyeti hakkında fazla bişey bilmiyorum sizin olumlu sonuçlar almanız beni etkiledi bende bu diyeti yapmak istiyorum. Sizce ilk başlangıç olarak kaç gün proteinli yiyecekler yemeliyim ve gün içinde neler yemeliyim kahvaltı-öğle-akşam olarak zahmet olmazsa bana yazarmısınız?
Kizlar benim bugün 7. günüm, ama yediklerim cok azaldi, birkac cataldan sonra doyuyuroum, bu normal mi ?
7 günde bir mide hele ki benim midem bu kadar cabuk kücülür mü ???
isin garip tarafi acikmiyorum da :44::44::44::44:
kilo vermemi durdurur mu acaba ?
kızlar ben markete dukan malzemeleri almaya gidiyorum
aynı sıkıntı bende de var ama az yiyince wc sorunu oluşuyo ben de az ve sık yiyiyorum sıkıntı yok şimdilik...Kizlar benim bugün 7. günüm, ama yediklerim cok azaldi, birkac cataldan sonra doyuyuroum, bu normal mi ?
arkamda durma yanımdan gel birlikte gidelim...çok güldüm sana ya ne güzel düşüncelerin var öyle .....arkandayım berber vericez kilolarımızı :)
Seyirde 2 yk izinli cnm kepek.
Afiyet olsun ben peynir olarak sadece beyaz yiyorum o da nadir.
Hadi işallah. Bende 65 olduğumda bir çocuk giydireceğim diye söz vermiştim kendime.
Üst ve alt kıyafet alıp vereceğim bir çocuğa.
Şimdi hatırladım başka bir adağım daha vardı onu da yapayım biran önce.
Kitabı okumalısınız mutlaka. Tüm bu sorunların cevapları kitapta var.
Canım çok az yemek yada öğün atlamak kilo verememeye sebep oluyor maalesef.
deneme ben yaptım cidden kötü oldu:) ilk gün yiyemedim valla:) hoş sonraki 2 gün iyidi:)
çok güzel görüünüyor, denemek lazım aslında ama merak ettiğim mısır nişastası yerine mısır unu koyuncada aynı sonuç elde edilişrmi?
dukanın izin verdiği "mısır unu" çünkü nişastası değil, çok karıştırılıyor ikisi malesef...
kızlar sebze olarak balkabağı dukan diyetinde yasaklı mı bilen var mı?
aynı sıkıntı bende de var ama az yiyince wc sorunu oluşuyo ben de az ve sık yiyiyorum sıkıntı yok şimdilik...
bence bir gün beyaz bir gün kırmızı et tüket... ben nefret ederim tavuktan sadece kırmızı et tüketiyorum... hem kansızlık gibi bi durumum sözkonusu oldugundan çok da işe yarıyor...offf valla bilmiyorum, nasil cözülecek, belki de vücudum istedigini aliyor, cünkü enerjim yerimde, bas agrim yok, bir gitsin bakalim 1 ay, olmadi bir plan degisikligi yaparim. meyvasizlik ve cikolatasizlik beni öldürüyor. onun disinda süper memnunum acikcasi...
belki de haslanmis tavukla aram yoktur, 2 gün üst üste yiyince bugün direk psikolojik olarak istahim kapandi
il fırsatta deneyeceğim..teşekkürlerkızlar ilk başlarda başka tariflere göre yapıyodum pek olmuyodu herkesin malzemesi farklı olduğu için sanırım ayarı tutmuyodu artık biraz göz kararı yapıyorum yaklaşık olarak yazıyım ama bi daha ki sefere ölçerim yazarım yine,
2 yumurta
2 yemek kaşığı dolu dolu light yoğurt
göz kararı light süt sanırım yaklaşık yarım çay bardağı ama süt çok olmasın cıvıklaştırıyo
light beyaz peynir ufalıyorum,lor da olabilir,yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar
yarım paket instant kuru maya
azıcık tuz
bu karışımı blender dan geçiriyorum peynirler ezilsin diye,çatallada ezilebilir
karışıma yulaf kepeği çok olucak şekilde buğday kepeğide ekliyorum çok katılaşmayacak akışkan kıvamdayken kalıplara koyuyorum,kalıplarım ortası boşluk olduğu için belki içide iyice pişmiş oluyo pof pof yumuşak ekmekcikler oluyo
ne mutlu sana, darısıda biz seyirdekiler inşallah..eveet ilk güçlendirmede dün ilk gündü.
özlediğim baklagiller ile açılışı yaptımbarbunya yedim bi tabak, süper de oldu...
bugün öğlen yemekhaneye gittim, mantarlı et sote vardı, suyundan değil de tanelerinden yedim etin yağlarını ayırarak, zaten çok yağlı da değildi. inş yanlış davranmamıştırım.
bu arada bugün sp yarın ps derdi olmaması çok güzelmiş. yiyeceğimi şaşırıyor bazen öğlen sadece yoğurt yiyodum, şimdi hiç olmadı yoğurt yanında salata doyuyorum
bakalım bu haftanın sonunda neler olacak, inş kilo almam
Offf bende motivasyonsuz kaldım.
Bu akşamı sağ salim halledebilirsem sorun kalmayacak çok şükür.
Bu akşam tavuk kuşbaşı alıp yağsız baharatlar ile sotelemeyi düşünüyorum.
ayy bugün bende öyleyim..aynı şeyleri yemekten ve en önemlisi yummurta yemekden tiksindim, bıktım artıkkksolm kızlar bu dukanla 3 haftam ve toplamda atak dahil 2100 verdim çok mu az ya yada bana mı az geliyo. tabii ondan öncede diyetteydim belki o yüzden ama arkadaşlar haftada 1 kilo yazmış ben sadece ilk hafta 1100 verdim sonra 600 ve 400
moralim bozuluyo. şimdiden bıktım et tavuk yumutadaaaaaaaan
moral istiyoooom moraaaal
teşekkürler canım, bi uğrayım bende..Kızlar iyi akşamlar bugün Ankara'daki ankamall Migros'a gittim. Aman ne yapmışlar öyle bütün reonlar ağzına kadar dolu bir sürü yeni ürün. Özelliklere light ürünler,çeşit çeşit light peynir markası.,light pudingler, light yogurtlar sutler indirimler,birde envayi çeşit form cayı ve yeşil çay(bu arada ben yeşil çay icemiyorum daha önce bergamotlusunu denedim. Onu da icemedim. Bugün portakallisini aldım bakalım o nasıl.) neler neler ankaradakiler bibaksin derim ben. Bı de anteres de Real'in cikisindaki baharatci da da rusheim marka kepek var 7 tl civarı.inşallah aranızda ankaralı çoktur ve yardımcı olabilmisimdir.
ne demek kabul etmek, hoşgeldin arkadaşım..selam kızlar bende dukanı araştırdım cuma zayıflama yarışmasındayım yaklaşık 3 aydır 6 kilo verdim doğum kilolarım uğraşıyorum saolsun arkadasların desteğiyle verdim biraz ve bi arkadasımın tavsiyesiyle o da dukanla çok kilo verdi hala devam ediyo arastırdım bende baslamak istiyorum ama bu yulaf kepeğini nerden bulucaz bilmem sehre inince aktara bakıcam artık kızlar şu anda yaklasık 7 kilo fazlam kaldı sizde kabul ederseniz arada sizinlede olmak bu diyeti yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
braeo, sanada bu yakışır..Günaydın.
Yine ve yeniden aynı azimle dönüm diyetime.
Perşembe ye + larımdan kurtulmuş olacağım kısmetse.
bakın bizler için dukanelle yaptım... her an oluşabilecek tatlı krizlerini engelleyebilmek adına...çoook lezzetlii çoookkk... Eki Görüntüle 347311 Eki Görüntüle 347312 Eki Görüntüle 347313
birde uyduruk kurabiyeler yaptım... bi kısmı tuzlu çörek otlu... bi kısmı tatlı kakaolu... yasaklı olan hiçbişey kullanmadan öyle gözkararı yaptım... işyerinde atıştırmalık bişeyim olsun diye düşündüm...
Eki Görüntüle 347315 Eki Görüntüle 347316
bu da ben :26: DUKAN'dan önce tabi... Kocamannn göbeğim varkene.... Ama şimdi yok...
Eki Görüntüle 347317
bu da biz şeker sevgilimle... ve kocaman göbeklerimizle
Eki Görüntüle 347318
ommur, lütfen gitme arkadaşım,yanlış anlaşılma oldu, kaosu çözmek için destek oldular sana, terketme bizi..kilo bildirimi ile kırgınlığımı belirtterek hepinize kolaylıklar dilerim...topikten de ayrılıyorum.çok iyi yazıştığımız arkadaşlarım vardı umarım istediğiniz kiloya en kısa zamanda inersinzi hoşçakalınnnnn...
ilk haftalarda oluyo,ama sonra acıkıyosun, hemen doymuyosunKizlar benim bugün 7. günüm, ama yediklerim cok azaldi, birkac cataldan sonra doyuyuroum, bu normal mi ?
teşekkür ederim... biliyomusun birebir tariflerden de olmuyo... mesela annem bu duruma acayip sinirleniyo... bi tavukgöğsü yaptık en basiti... bildiğin sütlü kahve oldu rengi yulaf kepeğinden dolayı ama resimde bembeyaz bildiğin tavukgöğsü... hem saatlerce kaynattık nişastasız asla kıvam bulmaz diyo annem... ben ısrarla nişasta yok diyorum... onlar eksik yazmış bu malzemelerden bu görüntü çıkmaz diyo... e kadında haklı 40 yıllık ev hanımı deneyimine sahip... pfff bu tarif olayı biraz değişken... deneyip deneyip bulucaz tek çare oçok şirinsin,tahmin ettiğim gibiyaptıklarında süper görünüyor, ben üretken değilim o yüzden bana birebir tarif gerekli..
ben görmedim vardırda yağsız değildir bencekızlar,
kiloluk süt tozu varmı? aldığımız küçük paketler hemen bitiyoda